Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    13.10.12, 10:46
    W przyszlym tygodniu wybieram sie do firmy, z ktora rozpoczynam wspolprace w celu podpisania umowy, firma oddalona jest od mojego miejsca zamieszkania o ponad 200 km, wiec musze spedzic troche czasu w pociagu lub w samochodzie,aby tam dojechac....
    Zastanawiam sie jak sie ubrac, czy musze elegancko, czy moge postawic na swobodna elegancje, np. ciemne rurki dzinsowe i jakis sweterek elegancki lub marynarka, jak myslicie???
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: stroj 13.10.12, 15:36
        Jeśli zależy Ci na tej współpracy to ja bym jednak radziła do włożyć eleganckie spodnie lub spódnicę i marynarkę. Do tego zestawu może być golf zamiast bluzki koszulowej i to będzie luźniejsza wersja.
        • nchyb Re: stroj 13.10.12, 16:04
          pozwolę sobie podpisać się pod opinią Aqua.
          Osobiście doradziłabym tylko, by wybrać spodnie z gatunku tych mniej gniotliwych. Mam taki garniturek, właśnie podróżny, który zniesie i kilka godzin w samochodzie i długie siedzenie na konferencji i nie wygląda potem jak wyjęty psu z gardła...
      • margueri3 Re: stroj 13.10.12, 16:46
        Jasne, ze zalezy mi na wspolpracy... problem tylko w tym, ze wszystkie elaganckie spodnie ze mnie leca, ostatnio sporo schudlam, a w letnich bedzie mi za zimno, nie wiem czy kupie cos do wyjazdu, dlatego szukam innej opcji...
      • kbjsht Re: stroj 14.10.12, 00:04
        ciemne rurki, marynarka, obcas. powodzenia!
      • lonely.stoner Re: stroj 14.10.12, 09:41
        Jeansy na pewno nie. Zaloz ciemne spodnie rurki, golf i marynarke (taka ktora sie nie gniecie). Buty klasyczne.
      • duchess85 Re: stroj 14.10.12, 16:57
        Jeśli jesteś freelancem, a spotkanie jest w celu podpisania umowy a nie typowej rozmowy o pracę, to myślę, że spokojnie możesz założyć te dżinsowe rurki i marynarkę oraz jakieś klasyczne dodatki.
      • margueri3 Re: stroj 14.10.12, 20:48
        Dziekuje za rady! Chyba zdecyduje sie na granatowe, materialowe rurki, marynarka i koszula :) ma byc cieplo to bedzie ok :)
      • margueri3 a moze sukienka? 15.10.12, 18:11
        czy przejdzie prosta granatowa lub czarna sukienka, taka bawelniana, moze jakis cienki paseczek plus proste szpilki???lub sukienka z grubszej bawelny, przy mankietach wykonczona jest skora?bardziej sklaniam sie do prostej bawelnianej sukienki, jak radzicie?
        • aqua48 Re: a moze sukienka? 15.10.12, 18:20
          margueri3 napisała:

> czy przejdzie prosta granatowa lub czarna sukienka, taka bawelniana, moze jakis
          > cienki paseczek plus proste szpilki???lub sukienka z grubszej bawelny, przy ma
          > nkietach wykonczona jest skora?bardziej sklaniam sie do prostej bawelnianej suk
          > ienki, jak radzicie?

A bawełniana sukienka nie pomnie się straszliwie? Bo z dzianiny bawełnianej raczej nie będzie elegancka. Z marynarką może być, bez marynarki raczej bym odradzała.
          • margueri3 Re: a moze sukienka? 15.10.12, 21:43
            Jestem po przekopaniu szafy...sukienki wygladaja skromnie, a porzadnie, naprawde zastanawiam sie nad nimi...druga opcja to czarne rurki,z materialu delikatnie sliskiego plus kremowy elegancki sweterek z kaszmiru, lub granatowa spodniczka plus hmm moze ten sweterek lub cos innego,co radzicie??? Niby proste,a nie wiem jak sie ubrac...po podrozy przebiore sie, wiec ubrania beda swierze i wyprasowane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka