Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uosobienie obciachu???

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 14:46
    A skoro już mówimy kto jest trendy to kto dla was jest uosobieniem obciachu w
    polskim szołbiznesie,prosze o wasze typy bo dla mnie zdecydowanie na czoło
    stawki wysunęły sie obecnie Sistars,chyba bym sie powiesiła jak bym sie tak
    miała ubrać jak one,poprostu totalna porażka jesli chodzi o styl(o muze
    zresztą też)ciężko je będzie komuś dogonić hihi.Papatki
    Obserwuj wątek
      • caprice83 Re: Uosobienie obciachu??? 06.07.04, 17:14
        Nie interesuje sie tym az tak bardzo, ale nie podoba mi sie kompletnie styl
        Ostrowskiej, o ile dobrze kojarzę.
        Przepadam za to za stylem J. Brodzik (a takze za stylem postaci którą odgrywa,
        czyli Kasi).
      • magdzie Re: Uosobienie obciachu??? 06.07.04, 17:22
        p.kozidrak
        p.skrzynecka
        p.mołek ( totalna bezstylowosc, uleganie trendom w kazdej postaci, taka
        poprawna nijakosc dostosowana do wymagan pan stylistek i wizazystek)

pomimo krotkiego stazu w szołbiznezie jak na razie wspaniale sie 'prowadza'
        p.anna dabrowska
        • Gość: zulka Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:43
          a co autorce watku sie nie podoba w muzyce sistars? nie kumam. bo styl
          ubierania to rzeczywiscie jakis taki ... blee. ale muzyka na swiatowym
          poziomie, dla mnie rewelka jesli chodzi o muzyczna jakosc, choc niespecjalnie
          przepadam za siostrami.
          poza tym to chyba jedyne polskie wykonawczynie, ktore spiewaja po angielsku bez
          akcentu, a przy najmniej jedyne ktore ja znam.
          • facecja Re: Uosobienie obciachu??? 07.07.04, 19:57
            Gość portalu: zulka napisał(a):

> a co autorce watku sie nie podoba w muzyce sistars? nie kumam. bo styl
            > ubierania to rzeczywiscie jakis taki ... blee. ale muzyka na swiatowym
            > poziomie, dla mnie rewelka jesli chodzi o muzyczna jakosc, choc niespecjalnie
            > przepadam za siostrami.

patrz, a ja mam odwrotnie: ich muzyki nie lubię, ale siostry wydają mi się
            sympatyczne i interesujace, a i ciekawiej wyglądają niż Tatiana w majtkach czy
            MEzo w dresie.
            • Gość: zulka Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:38
              facecjo,
              sympatyczne one mi sie tez wydaja, to trzeba im przyznac, sa sympatyczne nie
              tylko z wygladu, ale i ze sposobu bycia (slyszalam kilka wywiadow z nimi).
              co do ich stroju to no rzeczywiscie niezbyt mi sie podoba, ale tak jak
              napisalas, lepsze to niz tatiana w majtkach hehe. absolutnie nie uwazam tak jak
              autorka watku, ze to obciach, skad!
      • Gość: abc Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 06.07.04, 17:39
        Tatiana Okupnik z Blue Cafe, która ubiera się jak panienka z tureckiej
        tancbudy, ruchy kopulujące są adekwatne do jej stroju i talentu.
        • Gość: dordulka bez logow Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.zamosc.mm.pl 06.07.04, 17:58
          Kasia Skrzynecka
          Doda
          Tatiana Okupnik

• Gość: eve Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 20:39
          Popieram w 100%!!!!
          Pozdrawiam :-)
      • Gość: zuzka Re: Uosobienie obciachu??? IP: 213.17.147.* 06.07.04, 18:37
        Ciekawa jestem, jak ubierasz się ty, skoro tak łatwo przychodzi ci krytykować
        młode, świetne dziewczyny, które odniosły prawdziwy sukces.
        Chyba im po prostu zazdrościsz...
        Albo jesteś na takie ciuchy za stara.Bo ja wiem, że młodzież tak właśnie się
        ubiera (mam w domu).
      • szined Re: Uosobienie obciachu??? 06.07.04, 18:40
        K.Skrzynecka
        O.Borys
      • umaa Re: Uosobienie obciachu??? 06.07.04, 19:02
        a ja dodoam wokalistke Bajmu Beate Kozidrak
        • Gość: miśka_malcova Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:51
          staram sie tak ludzi nie szufladkować. Może mi sie nie podobać jakaś
          poszczególna kreacja.
      • Gość: tequilla Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 06.07.04, 20:25
        doda - wulgarny, tandetny styl ani to trendy , ani cool ; kolejna ktora mysli
        ze cialem zrobi kariere, co pokazala z reszta w programie wojewodzkiego dno
      • Gość: inezja Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.ceti.pl 06.07.04, 21:44
        Popieram - Skrzynecka. Nigdy jej nie lubilam.
        • Gość: abc Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 07.07.04, 19:06
          Skrzynecka im starsza tym głupsza w kwestii strojów.
          • Gość: alpepe Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:24
            dzidzia piernik, niestety.
            • Gość: eve Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 23:50
              Albo: dzidzi prochno :-)))
      • solaris87 Re: Uosobienie obciachu??? 06.07.04, 23:00
        hmm.. w moim skromnym zdaniu, nie uwlaczajac nikogo opini, sistars wniosly w
        reszcie do polskiego szołbiznesu, coś nowego, oryginalnego, nie rozowego i w
        bialych butach bez podkreconych noskow, plus blekitnego zakieciku i paska z
        cwiekami plus tapirka i brokatowego makijazu... w porownaniu znimi reszta
        szołbiznesu to kicz i slepa pogon za pseudomodą.

pozdr.
        • oooo Re: Uosobienie obciachu??? 07.07.04, 00:11
          solaris87 napisała:

> hmm.. w moim skromnym zdaniu, nie uwlaczajac nikogo opini, sistars wniosly w
          > reszcie do polskiego szołbiznesu, coś nowego, oryginalnego, nie rozowego i w
          > bialych butach bez podkreconych noskow, plus blekitnego zakieciku i paska z
          > cwiekami plus tapirka i brokatowego makijazu... w porownaniu znimi reszta
          > szołbiznesu to kicz i slepa pogon za pseudomodą.
          >

zgadzam sie, jestem cieakwa czegos slucha ta, co sie czepia sistars..ja
          osobiscie preferuje ciezkie brzmienie, ale podobnie jak moja przedmowczyni
          uwazam, ze sistars odswiezyly atmosfere na polskim rynku muzycznym - w koncu
          jakies babki, kotre naprawde maja dobry warsztat i fajny pomysl, a ubior to
          rzecz gustu, mnie sie podoba - pozdrawiam
        • Gość: mikiM Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 07.07.04, 02:18
          dokladnie popieram w 100 %
          to ejest moj styl...... uwielbiam takie ciuchy i rap. :)
          mam nadzieje ze ludzie<mlodziez> przestanie ulegac modzie i odnajdzie wlasne
          ja :)
          pzdr
      • Gość: kohol Bezapelacyjnie Majka Jeżowska! n/t IP: *.crowley.pl 07.07.04, 10:12
      • envi Re: Uosobienie obciachu??? 07.07.04, 22:15
        moim zdaniem sistars wyglądają ok, mają fajny luzacki styl,chociaż osobiście
        nie preferuję takich ciuchów ani klimatu. Na temat twórczości się nie wypowiem,
        nie oglądam MTV i nie słucham komercyjnych stacji,chociaż coś tam o uszy mi
        się obiło.
        A dlaczego uważasz że są obciachowe?
      • Gość: dora Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:53
        a Tatiana Okupnik?
      • dorota.sredniawa Re: Uosobienie obciachu??? 07.07.04, 23:56
        i kasia kowalska

_
        dora
        • zakrencik Re: Uosobienie obciachu??? 09.07.04, 20:04
          Akurat co do Sistarsow sie nie zgodze! Fajne sa i fajnie sie ubieraja! Moze
          lepiej zalozyc rozowa bluzke i biale spodnie, co? A wspomnianym uosobieniem
          obciachu jest Majka Jeżowska i Violetta Villas.
      • sisonoio Re: Uosobienie obciachu??? 10.07.04, 09:34
        Oglądałam w Wczoraj w TV wywiad z Korą. Pokazywali jakieś urywki sprzed 20
        lat... to był dopiero obciach :)

Jeżeli chodzi o dzisiejszych... nie zapominajcie o starej babie Maryli
        Rodowicz. To przecież jest chodzące bezguście :)
        • Gość: zulka Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 12:35
          w tym wieku jakies dzinsy mocno przecierano, brzuch odsloniety, tak to sie moze
          ubierac nastolatka a nie pani Kozidrak
          • Gość: małgo Re: Beata Kozidrak IP: *.compower.pl 10.07.04, 14:27
            Beata Kozidrak nie korzysta z usług stylisty swój wizerunek sceniczny kreuje
            sama a ze robi to mega nieudolnie wygląda żle.
            Dla mnie uosobieniem kiczu jest ostro lansowana przez mężula pani Wiśniewska
            ba! to nie tylko kicz w wyglądzie ale rowniez w sposobie bycia , cała jej
            postac ...żenada
      • andzia13 Re: Uosobienie obciachu??? 10.07.04, 18:16
        A mnie jest wszystko jedno, jak kto wygląda. Jeśli dobrze się w tym czuje, jego
        sprawa. Dla mnie liczy się muzyka, którą wykonuje.
        Ale niejaka Doda jest rzeczywiście beznadziejna. Przez przypadek usłyszałam jak
        śpiewa...
        • Gość: juss Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 18:28
          Doda- tandetna , wulgarna prostaczka
          • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 23:08
            Pogięło was kompletnie??!!Doda to obecnie najbardziej trendy wokalistka w
            polskim szołbiznesie.Uważanie ją za uosobienie obciachu to jest dopiero obciach
            na maxa.Ona łączy urode,talent(wspaniały profesjonalny wokal szkolony u
            Zapendowskiej i w Buffo),superzajebisty styl ubierania(najbardziej odlotowy na
            polskiej scenie rockowej) i szczery bezposredni styl bycia w życiu i na
            scenie.Każdy kto słyszał ją na żywo jest pełen uznania dla jej
            wokalu,generalnie kto widział dzisiaj relacje z koncertu w Ciechocinku to chyba
            przyzna że jest najlepszą rockową wokalistką w Polsce chyba że należy do
            głuchych i ślepych!!
            Co zaś sie tyczy Sistars jak już mówiłam są dla mnie uosobieniem obciachu bo po
            pierwsze: ich muzyka to nie żaden "swieży powiew" jak któras z was napisała
            wczesniej lecz "nieswieży odór" po amerykańskim r'n'b przeniesiony do
            Polski,piąta woda po kisielu,krótko mówiąc zrzyna,która zainteresowała ludzi bo
            różni krytycy dostali orgazmu i sie posrali wmawiając ludziom że to jest dobra
            muza, wczesniej przed eliminacjami do eurowizji jakoś nawet pies z kulawa nogą
            nie chciał ich płyty kupic.
            Po drugie obie laski z Sistars ubierają sie jakby sponsorował je lumpeks ze
            starymi sportowymi ciuchami z Pierdziszewa Małego.Ja już kilka miesięcy temu na
            tym forum uznałam je za jedne z najgorzej ubranych wokalistek.Powinny sie uczyc
            od Dody jak spiewać i jak wyglądać na scenie.To tyle na dziś ide spać bo jutro
            wstaje zajebiscie wczesnie.Dobranoc i papatki
            PS Juss-jesli uważasz że bycie szczerym do bólu jak Doda jest wulgarne to
            współczuje ci takiego prymitywnego postrzegania otaczającego świata.
            • Gość: ewa Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 23:27
              rzeczywiście Doda ubrana jak tirówka z katowickiej trasy to
              uosobienie "superzajebistego stylu"
              • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 13:15
                ewa-dla ciebie każda dziewczyna która nosi mini i generalnie ubiera sie sexi to
                tirówka??pracujesz na plebanii czy należysz do kółka różancowego bo ciemnota aż
                bije od ciebie?!!.Papatki
            • koyanisquatsi_pl Re: Uosobienie obciachu??? 19.07.04, 21:05
              wiesz,aż przykro sie człowiekowi robi jak czyta takie peany ku
              czci "wspaniałej" Dody. ta kobieta to niestety szczyt bezguścia. A poza tym to
              od kiedy ona śpiewa rock?! to jest rockowa muzyka?! w różowej bluzeczce takiej,
              że cycki wyłażą i spódniczce kurwy wędrowniczki?! i Ty o niej mówisz, że
              jest "najlepszą rockową wokalistką w Polsce"?! o zgrozo! jak Polacy będą mieli
              takich idoli to tylko zagłada nas czeka!
              A sistars... kopiują amerykański r'n'b i są najlepsze w Polsce w tym fachu. ich
              stylu nie unoszę na piedestały ale jest taki jaki od zawsze podporządkowany był
              muzyce jaką tworzą.
              • Gość: ????? Re: Uosobienie obciachu??? IP: 80.50.168.* 21.07.04, 12:56
                o kurwy wędrowniczki....- Kult to śpiewa :P
        • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 23:11
          andzia13-w takim razie należysz do słyszących inaczej albo dawno uszu nie myłaś
          bo Doda spiewa doskonale,idz na koncert Virgin i posłuchaj co znaczy dobry
          rockowy wokal.papatki
          • Gość: tequilla Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 10.07.04, 23:20
            heeh to jest chyba prowokacja :) a jesli nie i uwazasz dode za naprawde osobe
            trendy to moge jedynie wspolczuc,do muzy nic nie mam niech sobie spiewa co chce
            i jak chce, ale jej styl i ubior sa jak z taniego bazaru gdzie zaopatruja sie
            plastikowe blondyny - koronki, rzemyczki, sky - dnoooooo
            • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 13:27
              tequilla-pisze to szczerze i jestem z tego dumna,więc naprawde mi współczuc nie
              musisz to ja tobie współczuje braku polotu i odwagi w podejsciu do mody.A Doda
              jest naprawde trendy,po pierwsze jej styl pasuje do jej typu urody,po drugie
              pasuje do hardrockowej muzy którą uprawia,a po trzecie podoba sie
              Radkowi.Papatki
              • b_bb Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 13:47
                Gość portalu: Sonia 18 napisał(a):

> po pierwsze jej styl pasuje do jej typu urody,po drugie
                > pasuje do hardrockowej muzy którą uprawia

Droga Soniu, nie będę z Tobą dyskutować na temat Dody, która jest według mnie
                średnia i trzyma się tylko dzięki występowi w reality, natomiast nazywanie
                twórczości, jaką uprawia muzyką hardrockową jest bardzo zabawne. :)))))))))))))
                • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 14:04
                  b_bb-no nie teraz to ty mnie rozśmieszyłas tak ze dosłownie tarzam sie ze
                  smiechu hihi,oczywiscie ona spiewa jazz albo blues a nie hard-rocka
                  hihi,zapomniałam wybacz.Papatki
                  • b_bb Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 14:13
                    Miło mi, że sprawiłam Ci tyle radości. :)
                    Otóż, droga Soniu, rock nie jedno ma imię. Z hard rockiem raczej kojarzą się
                    takie zespoły jak Deep Purple, Led Zeppelin, Budgie, Uriah Heep (nie sądzę,
                    żebyś znała, ale warto się zapoznać, to klasyka). Hard rock to ostre brzmienie,
                    przestrojone gitary, surowy, agresywny wokal. Muzyczka zespołu Virgin to taki
                    sofcik, pop z elementami rocka, ale na słowo hard nie ma tu miejsca.
                    Polecam Ci sięgnąć do klasyki muzyki rockowej. Być może odkryjesz wówczas, że
                    Twoja idolka nie tworzy nic wielkiego, wszystko już kiedyś było, w dodatku w
                    dużo lepszym wydaniu.
            • taquine Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 15:31
              tequilla nie znasz sie. Doda jest super zajebista!!!!!!
              a tak fokle to pozdro i chyba wiesz kim jestem.
              ps. chyba zmienie nicka na brandy zeby bylo tak wyskokowo.
              • Gość: tequilla Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 13.07.04, 17:49
                niestety chyba nie kojarze :) jedynie brandy daje mi cos do myslenia :)
      • andzia13 Re: Uosobienie obciachu??? 11.07.04, 20:54
        Dla osoby wychowanej na muzyce Perfect, Lady Pank, Lombard, Maanam, Budka
        Suflera itp., Doda pozostanie tylko pustą blond-lalą. O ile słyszałam,
        E.Zapendowska wcale nie ma o niej dobrego zdania. Na koncert nie mam zamiaru
        iść, bo nie jestem pozbawioną dobrego gustu małolatą. Jeden kawałek usłyszany w
        TV w zupełności mi wystarczy. Żałosne. A uszy myję codziennie.
        Jeśli zaś chodzi o Sistars, to rzeczywiście, dziewczyny mają talent. Świadczą o
        tym liczne nagrody. I są inteligentne, w przeciwieństwie do Dody.
        • Gość: x Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.szczecin.mm.pl 13.07.04, 13:58
          Kilka dni temu zobaczyłam ową osławioną na forach Dodę po raz pierwszy na koncercie w Ciechocinku. Głos ma niezły i bezsprzecznie umie spiewać, natomiast co do wyglądu-bez komentarza. Dziewczyna powinna schudnąć z 10 kilo. A może ona taka napakowana ?:)
          • blinski Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 14:10
            co jak co, ale odchudzanie się w jej przypadku to byłaby najgłupsza rzecz jaką
            można sobie wyobrazić:) akurat ciało ma ok (gdyby nie silikony), poza tym
            gdzieś czytałem że od małego uprawiała lekkoatletykę.. więc chudnąć mogłaby co
            njawyżej z mięśni:)
            • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 14:18
              blinski-o własnie wyjąłes mi to z ust co chciałam powiedziec,a jesli chodzi o
              silikony wkoncu po to wymyslono chirurgie plastyczną aby poprawiac nature,skoro
              ona jest zadowolona a Radkowi to sie podoba to nie widze w tym nic złego,jakbym
              miała małe cycki a mój misiaczek mnie o to poprosił tez bym sobie
              powiększyła.Papatki
          • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 14:11
            x-co ty chcesz,o takim wyglądzie marzy tysiące dziewczyn,pomysl ze nie każda
            chce wyglądać jak anorektyczne modelki a to że jest napakowana to fakt bo lubi
            chodzić na siłownie,wkoncu jej Radek tez jest jak przystało na bramkarza niezle
            napakowany.Papatki
        • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 13:58
          andzia13-no to trafiłas kulą w płot bo ja też lubie te kapele które wymieniłas
          (z wyjątkiem Budki której nie trawie choc generalnie wole troche cięższe
          klimaty),sama spiewam(o czym tu już kiedys pisałam),utożsamiam sie z rockiem i
          wcale nie uważam Dody za pustą blond-lale jak to napisałaś,przeciwnie uważam ją
          za szczerą i zdolną wokalistke o wielkim potencjale i nie jej winą jest że
          natura obdarzyła ją obficie urodą co wykorzystuje i ma do tego w pełni prawo a
          za co nienawidzą ją zazdrosne pasztety i z góry skreślają jako wokalistke.A
          Zapendowska ma o niej jak najlepsze zdanie wkoncu to ona powiedziała że Doda"ma
          najsilniejszy wokal jaki słyszała" więc nie opowiadaj niedorzecznych bredni.I
          radze ci isc na jakis koncert Virgin a nie oceniac książki po okładce bo to
          dopiero jest żałosne i chyba nie pasuje do osoby wychowanej rzekomo na klasyce
          polskiego rocka.
          Jesli zas chodzi o Sistars to nie wiem na czym polega ich inteligencja??co niby
          takiego mądrego powiedziały bo jakoś dziwnie nie kojarze,napewno nie są
          inteligentniejsze od Dody która w przeciwienstwie do nich ma cos do powiedzenia
          i jest szczera a one ani be ani me ani kukuryku???Papatki
          • kaprysia Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 14:59
            1. Mandaryna Wiśniewska - styl dresiarski w czystej formie
            2. Skrzynecka - spalona na solariu, włosy a la kiszona kapusta, przyciasne
            ciuchy, a feee.
            3. Kozidrak, Rodowicz, Jeżowska - nawet jesli to ma być "image" sceniczny, to
            czy musi być az tak szpecący i niedobrany do warunków fizycznych???
          • andzia13 Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 20:23
            Fakt, że Doda istnieje na polskiej scenie obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny
            śnieg. A to, że taka muzyczka mnie nie bierze, to jest moje prywatne zdanie
            (choć zauważyłam, że wiele ludzi myśli podobnie) i mam do niego prawo. Tak jak
            ty do swojego. Nie jestem pasztetem i wcale nie zazdroszczę jej figury (każdy
            mówi, że jestem zgrabna). Ostatnio rzadko oglądam telewizję, ale znajomi zdają
            mi czasem relację. No i dowiedziałam się, że w programie K.Wojewódzkiego padły
            słowa - "Doda jest najgorszą wokalistką w Polsce". Autor - Zapendowska. Jeśli
            to nie jest prawda, napisz zażalenie nie do mnie, ale do osoby, która mi to
            powiedziała.
            Niedawno przeczytałam w pewnej gazecie: "...a ona nie udaje gwiazdy, tylko
            szczerze mówi , co myśli. Najchętniej o bzykanku." Autor felietonu (często go
            czytam, mądrze pisze) miał oczywiście Dodę na myśli. Bez komentarza.
      • Gość: natalka Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 15:38
        Uosobienie obciachu według mnie to:
        Urszula, Joanna Horodyńska, Beata Kozidrak, Agata Buzek, Małgorzata
        Kożuchowska, Kasia Klich i Monika Kuszyńska.
      • Gość: dżoana Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 15:50
        Obciachowa jest Teresa Rosati i jej zryta córeczka.
        • blinski Re: Uosobienie obciachu??? 13.07.04, 17:27
          od stony obciachowości-nieobciachowości jej nie znam - ale na pewno jest ładna;)
      • Gość: blada Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.04, 20:26
        Oto kilka obciachowych zdjęć znanych "gwiazd" polskich:

gala.onet.pl/1,12025,galeria.html
        gala.onet.pl/1,14194,galeria.html
        gala.onet.pl/2,15861,1,4,galeria.html
        gala.onet.pl/1,15350,galeria.html
        gala.onet.pl/1,14128,1,11,galeria.html
        gala.onet.pl/2,15861,1,9,galeria.html
        gala.onet.pl/2,15861,1,6,galeria.html
        gala.onet.pl/2,15861,1,8,galeria.html
        gala.onet.pl/1,15350,1,2,galeria.html
        gala.onet.pl/7,1159051,gwiazdy.html
        gala.onet.pl/1,15780,1,3,galeria.html
        gala.onet.pl/1,14190,2,2,galeria.html
        gala.onet.pl/1,15064,1,4,galeria.html
        gala.onet.pl/1,14190,2,6,galeria.html
        gala.onet.pl/2,14324,1,1,galeria.html
        gala.onet.pl/1,15350,1,5,galeria.html
        gala.onet.pl/1,12113,1,6,galeria.html
        gala.onet.pl/1,15350,1,10,galeria.html

• Gość: malenstwo Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:57
        dla mnie w Polsce nie ma dobrych wokalistek oprócz Kasi Nosowskiej i Anny Marii
        Jopek. Sisitars cenie, rozumiem ze ktos moze lubic taka muze i slysze, ze sa
        zdolne itd. tylko, ze ja nie lubie rapu i hh- nie moje klimaty. Doda- dno,
        totalne i w kazdym aspekcie gorzej z nia juz chyba byc nie moze, totlana
        tragedia... nie lubie tez p.Stach, p.Dabrowskiej....
        co do bezguscia: Kozidrak, Skrzynecka, Okupnik i te inne wymalowane lale, ze
        juz o Jezowskiej , Rodowicz i Dodzie+ bezbarwne laleczki typu Molek..popdoba mi
        sie za to styl Brodzik

pozdr
        • Gość: ?????? Re: Uosobienie obciachu??? IP: 80.50.168.* 19.07.04, 14:10
          Tak sobie siedze i czytam te wasze komentarze...:)
          niektorzy to saą poprostu totalne bezguscia jezeli chodzi o muzyke
          Doda przeciez jest totalnie beznadziejna kolejną laleczką barbie, która wogóle
          nie potrafi sie ubrać.
          Co do sistars to nic nie mam, one to przynajmniej wprowadziły coś nowego na
          polską scene muzyczna, nie mam nic przeciwko ich stylu ubierania się (i wcale
          nie wyglądają jakby ubierały sie w lumpie).
          A co do Kasi nosowskiej: tez ja lubię:)
          ja równiez jak niektore z was słucham raczej ostrych brzmien, ale Doda to
          kompletne bezguscie.
          ja pomimo tego ze slucham ostrej muzyki nie ubieram sie jak metalówa czy
          punkówa tylko normalnie tak jak mi sie podoba. Pozdro
          • koyanisquatsi_pl Re: Uosobienie obciachu??? 19.07.04, 21:13
            no! wreszcie ktoś to ładnie wszystko podsumował, tak, że aż trudno się nie
            zgodzić ;-) pozdrawiam.
      • martahelena Re: Uosobienie obciachu??? 19.07.04, 19:59
        fajna jesteś
        • Gość: ????? Re: Uosobienie obciachu??? IP: 80.50.168.* 20.07.04, 16:40
          Ktoś pisał że Doda ma wspaniałą barwę głosową. Według mnie ona śpiewa jak
          typowa dziewczynka pop tylko, że poprostu reszta zespołu (chodzi mi o
          instrumenty) sprawia, że niektórzy myślą, że śpiewa raczej jak wokalistka
          rockowa. Ja oczywiście tak nie myślę. Nie wiem czemu niektórzy sądzą iż ma nie
          wiadomo jak wspaniałą barwę głosową, (no ale to już jest oczywiscie kwestia
          gustu :)).( to są tylko przykłady, ja ich nie słucham) Uważam, że wspaniała
          barwę ma Ewelina Flinta, choc teraz nie pokazuje swojego talentu tak jak robiła
          to w idolu. A z zagranicznych piosenkarek to myślę, że Christina Aquilera, Pink
          no i ewentualnie Beyonce mają swietne głosy (ja wole sie trzymać klimatu
          rockowo- metalowego, ale ostrzejszy metal wcale mi nie przeszkadza).
          Martahelena- czy to było do mnie :) pozdro dla wszyzstkich forumowiczek :*
      • Gość: ????? Re: Uosobienie obciachu??? IP: 80.50.168.* 21.07.04, 12:54
        Soniu 18 z tego co czytałam ubierasz sie jak kurewka, jesteś tirówą i każdemu
        kolesiowi wskakujesz do łózka, oprócz tego wydaje mi sie, że jesteś głupią
        tandetną popową blondyneczką, która udaje, że ubiera sie na styl rockowy.
        (reklamówka do skórzanej kurtki :/ to musi naprawde komicznie wyglądać). a tego
        misiaczka to napewno nikt Ci nie zazdrości.
        • Gość: Sonia 18 Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 15:25
          ????/-skąd ten nick szmatko masz problemy z własna tożsamoscią??pozatym
          czytałam tu że podoba sie tobie styl Avril Lavigne(co juz jest totalnym
          obciachem) więc nie kompromituj sie i udaj sie do psychiatry a nie wypowiadaj
          na temat mojego stylu,zrozumiałas gówniaro co do ciebie mówie???.papatki
          • alyy Re: Uosobienie obciachu??? 21.07.04, 16:11
            MatkoŚwięta!!! Ja to jakaś niezyciowa jestem i chyba w jakimś pipidówku
            mieszkam, jestem tzw. pasztetem i nie znam się na tym co trendy a co nie
            (uprzedzam atak:))) Nigdy wcześniej nie widziałam tej panieneczki Dody, więc
            czytając Wasze wypowiedzi czułam się dziwnie nie mając pojęcia o czym mowa. No
            więc weszłam na oficjalną stronę GWIAZDY (hehe) No i to co zobaczyłam - hehe,
            to ma być ta trendy lady? Przecież to dresiara na maxa!!!!!!
            No więc jestem ... taka jak napisałam na początku, musze się z tym pogodzić:)))
      • Gość: ania Re: Uosobienie obciachu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:51
        domyslam sie ze ty soniu wygladasz jak uosobienie obciachu, sadzac po twoich
        opiniach na temat dobrego smaku i gustu.
        • Gość: ????? Re: Uosobienie obciachu??? IP: 80.50.168.* 21.07.04, 23:33
          Soniu 18 nie jestem żadną szmatą jak napisałaś może mój nick jest beznadziejny
          ale sie od niego odwal, a styl Avril podoba mi się, nie mam nic przeciwko, ale
          tez napisałam, że wcale nie mam zamiaru ubierać się tak jak ona.
          Droga alyy czy jakoś tak ;) nie widziałam Cie a więc nie będe Cię oceniac, może
          ty sama uważasz się za pasztecika ale w rzeczywistości jesteś całkiem zgrabna
          dziewczyną, a nawet gdybyś była pasztetem tak jak to sama napisałas to mozesz
          być ccałiem miłą i sympatyczną osobą, nie przejmuj sie wszystkim tym co ludzie
          Ci gadaja, ważne że sama sobie się podobasz :) Pozdro :*
      • Gość: szczesliwa :P Uosobienie obciachu=Sonia!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:00
        podobnie jak Doda tak i sonia jest uosobieniem obciachu. Z opisów wywnioskowac
        mozna ze Sonia jest jej kopia, a jej styl wcale nie jest oryginalny tylko
        sciagniety od dody. Tak wiec tytuł najwiekszego obciachu roku przyznajemy
        jednogłosnie Soni!!! Gratulacje i najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla jej
        rodzoców. Buahahahaha!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka