lejdi35 13.01.13, 13:14 www.martensy.pl/p/106/3237/glany-kmm-100-black-red-10-dziurowe-kmm-glany.html www.faslook.pl/picture/buty-bronx/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka33_online Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 13:25 A może jakieś trzecie? Wiesz z butami, ktore pokazujesz na forum to jest wg mnie tak, że same w sobie one zazwyczaj ładne nie są, ale być może odpowiednio przez ciebie zastawione wyglądają rewelacyjnie. Tak jest też i w tym przypadku. Pierwsze to standardowe glany, drugie to ciężkie mało zgrabne buciory z nitami i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 13:55 to nie dla mnie te buty;-)) pytam tylko,które wg Was sa wizualne fajniejsze,chociaz obie pary różnią sie nieco stylem;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
stuletnia_stokrotka Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 15:06 bardzo podobają mi się bronxy- ale bez tych ćwieków,zwłaszcza na przodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 20:10 Zależy dla kogo. Młodej osobie chcącej podkreślić swoją przynależność subkulturową bardziej przypadną do gustu te pierwsze, oryginalne martensy, natomiast komuś, kto kładzie większy nacisk na modowe trendy i po prostu zasmakował w stylu grunge, bardziej spodobają się te drugie, stylizowane na glany. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 22:09 dzięki za odpowiedzi. może inaczej postawie pytanie-widząc na ulicy zupełnie obce osoby w butach jakie zalinkowałam,jakie sa bardziej w Waszym stylu,jakie wAM SIE LEPIEJ PODOBAJA?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka_galipa Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 13.01.13, 22:36 Jako była zbuntowana nastolatka stawiam na glany. Mam sentyment kiedy widzę dziewczyny w takich butach. Dlatego z sentymentu zostawiłam sobie jedną parę ciemnozielonych glanów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 14.01.13, 19:20 lejdi35 napisał: > ;-) a kto to,ta Lisbeth?? Bohaterka trylogii Stieg'a Larssona "Millenium". Taka ekscentryczna postać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 15.01.13, 17:29 batutka,dzieki...wstyd..że nie wiedziałam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 15.01.13, 22:10 lejdi35 napisał: > batutka,dzieki...wstyd..że nie wiedziałam;-) Nie ma się czego wstydzić, ja sama niedawno dopiero to przeczytałam. A tak na marginesie - polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 14.01.13, 13:05 Ogólnie glany lepsze, ale akurat ten model, w tych konkretnych kolorach nie ma w sobie nic ciekawego. Z kolei w bronxach te ćwieki są fatalne, tak dosłowne, że zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
donna.blue Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 14.01.13, 11:20 Te drugie fajniejsze, choć tych ćwieków zbyt wiele. Takie były by chyba lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 15.01.13, 21:51 2. Martensy są ładne, ale nie takie cieniowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi35 Re: jEDNE Z DWÓCH;-) 16.01.13, 07:16 mi sie cienioweane podobaja,tylko w tych zalinkowanych ta czerwień jest za jasna i za duza roznca miedzy odcieniami...lepszy byłby burgund,vbordo ale ciemne i czarny..te cieniowania to fajne rozwiazanie dla dziewczyn...nie sa takie ostre pprzez to te buty. Odpowiedz Link Zgłoś