Gość: Gosia IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 14:26 Czy w Poznaniu można znaleźć ciuchy tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica.francuza Re: Cropp- Poznań 30.07.04, 14:41 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Czy w Poznaniu można znaleźć ciuchy tej firmy? jeśli masz na myśli Cropp Twon,to nie można,a jeśli Cropp...to ja się nie umiem wyznać w ich stronce i znaleźć sklepów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Cropp- Poznań IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 15:57 No właśnie- niestety nie ma tutaj Cropp Town i tak się zastanawiam czy może w jakimś sklepie można dostać chociaż część kolekcji. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Cropp- Poznań 30.07.04, 16:48 Gość portalu: Gosia napisał(a): > No właśnie- niestety nie ma tutaj Cropp Town i tak się zastanawiam czy może w > jakimś sklepie można dostać chociaż część kolekcji. > Również pozdrawiam. może napisz do nich i zapytaj,kiedy otworzą? www.cropptown.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Cropp- Poznań IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 17:08 Tak zrobiłam...zobaczymy. A strona Cropp'a jest w ogóle dość dziwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Cropp Town 30.07.04, 20:34 to chyba linia odzieżowa Reserved? tak mi się o uszy obiło... nie wiem czy dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_75 Re: Cropp Town 30.07.04, 20:52 lunatica napisała: > to chyba linia odzieżowa Reserved? tak mi się o uszy obiło... nie wiem czy > dobrze? Tak, dobrze ci się obiło, te ciuchy są w Reserved i pomyślane dla hip-hopowców Odpowiedz Link Zgłoś