Gość: julinka Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 08:11 m&s może, że tak z ciekawości spytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 09:13 A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer 09.08.04, 14:14 Ja znam taki biustonosz, optycznie splaszczajacy piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:13 czy chodzi o pore minimizer Clinique'a? jeśli tak, to napisz cos więcej bo ciekawi mnie, jaki jest ten kosmetyk.. Ale pewnie to nie o tym piszesz (hmm piszesz b.mało konkretnie..) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer 09.08.04, 11:59 Gość portalu: Kiddo napisał(a): > czy chodzi o pore minimizer Clinique'a? No cos ty, a ja bylam pewna, ze mowi o biustonoszu splaszczajacym?!??! Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Chodzi o stanik minimizer Triumpha n/t 09.08.04, 17:05 Chorela, czasami sobie tak siedze i mysle, ze fajnie byloby takiego potrzebowac... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Chodzi o stanik minimizer Triumpha n/t 09.08.04, 18:09 naels napisała: > Chorela, czasami sobie tak siedze i mysle, ze fajnie byloby takiego > potrzebowac... ;-) Taaa...fajnie by było słyszeć od mętów "lala,ale masz cyce". Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Chodzi o stanik minimizer Triumpha n/t 10.08.04, 10:17 ja mam niby zwykly cyc, 70C, a i tak slysze takie teksty na ulicach...od w.w. metow ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem popieram! 09.08.04, 22:16 będziesz zadowolona :-) ja juz zajeżdżam 4 sztukę 2 białe wczesniej ..zniszczyłam :-(((, bo prałam w pralce - a nie wolno!!! szkodzi mu zwłaszcza płyn do płukania (żółknie i szarzeje) trzeba ręcznie - wtedy stanik będzie na wieki on nie zmniejsza OPTYCZNIE biustu - on go cudnie modeluje, ściąga, tak że cycuszki robią się b. ładne - jędrne i foremne Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem Re: popieram! 09.08.04, 22:37 na dodatek wykonane z ...miękkiego materiału (gładkiego i elastycznego, więc efekt wygląda b. naturalnie ;-) cena troche mniej naturalna :-( - około 100 zł ale opłaca się, bo długo sie go nosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.buf.adelphia.net 10.08.04, 05:20 to znaczy ze kochanica francuza jest grubasna baba.p.s.jak mozna sie tak spasc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer(do she) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 07:45 ciekawy wniosek, pewnie nieprawdziwy, ale cóż to dla ciebie znaczy, w końcu trochę zamieszania zawsze sie przyda... chyba koleżanka komuś tu zazdrości (a tak w ogóle skąd tyle goryczy?) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer 10.08.04, 15:22 Gość portalu: she napisał(a): > to znaczy ze kochanica francuza jest grubasna baba taaaaak,80 w pasie,100 w biodrach - jestem najgrubszą kobietą Europy! .p.s.jak mozna sie tak spasc? słuchaj,jak sama ważysz "prawidłowo" 40 kilo,to co ci do tego? pilnuj swojego nosa i swojej d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:12 O ranyyy!!!Gdzie go kupiłaś???Blagam,dziewczyzny dajcie namiary na jakas warszawska miejscowke gdzie mozna to cudo dostac!!!PLS!!!!!!!!!! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer 10.08.04, 15:19 Gość portalu: kaloo napisał(a): > O ranyyy!!!Gdzie go kupiłaś???Blagam,dziewczyzny dajcie namiary na jakas > warszawska miejscowke gdzie mozna to cudo dostac!!!PLS!!!!!!!!!! > pzdr! ch wileńska,być może galeria centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:29 są w marks&spencer przy dworcu śródnieście Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Wczoraj kupiłam sobie minimizer 13.08.04, 15:42 Ehhh ja na szczęście nie mam takich problemów i noszę push-up'y :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście??? n/t 13.08.04, 18:14 Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 19:28 no własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 21:04 bo piersi od C w górę szybciej tracą jędrność od piersi mniejszych jako posiadacz piknego B uważam się za ósmy cud świata lecz push-upy i tak noszę Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 21:06 a ja nie musze nosic mini...czegos tam z przodu deska z tylu deska a na imie mam tereska :P Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 21:06 a ja jako posiadacz dwoch piknych nierownych wież w rozmiarze C-D tez push-upy nosze i tez jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 21:08 i jescze jedno-tusza i wielkosc biustu nie zawsze ida w parze!!!! Ja np. mam 165/52. I do tego te dwie wieże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brainquest do inezji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:57 Mam dokładnie ten sam problem. Nawet rozmiarY się zgadzają. Powiedz, jak sobie z tym radzisz? Tzn. jak się ubierasz, żeby TO nie rzucało się w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 13.08.04, 22:42 r.richelieu napisała: > bo piersi od C w górę szybciej tracą jędrność od piersi mniejszych a to niestety nieprawda,o czym na tym forum już było Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: a dlaczego uważasz, że to jest ...szczęście?? 14.08.04, 09:58 Kochanico, uważam tak bo poprostu lubie moje piersi, i uważam że w dobrze dobranym staniku wyglądają niczego sobie. Jest to jedne z bardzo nielicznych elementów mojego ciała z których jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem sorry, ale .... 14.08.04, 13:16 a nie jest faktem, że stanik typu push-up spełnia troche rolę ...protezy? ;-) przeciez powiększa cos, czego nie ma w nadmiarze, zdaniem tego, kto to uzupełnia jesli więc uzupełniasz objetośc swoich piersi, to tak jakbys uważała że sa ...zbyt małe a mężczyzźni - czyż nie czują lekiego rozczarowania, gdy okazuje sie że ponętne B jest zaledwie skromnym B lub wiekszym A? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: sorry, ale .... 14.08.04, 13:40 Rany,sto razy mówiłam,że zazdrosczę posiadaczkom małych piersi. Ale osobno przewija się na forum motyw "Małe Piersi Nie Opadają",a to akurat jest nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: sorry, ale .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:00 push-up nie tyle powieksza co podnosi.a to spora roznica. nieprawda jest tez ze male piersi nie opadaja. naturalnie ze moga opasc... skonczmy ze stereotypami. Odpowiedz Link Zgłoś