Gość: bishojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:11 KTÓRY JEST WASZYM IDEAŁEM?JESTEM BARDZO TEGO CIEKAWA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 23.08.04, 19:15 nie wiem, czemu zakladasz ten watek na forum moda, ale moge ospowiedziec: moj facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:23 cóż za zbieżność :)) moim jest mój :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych ???... 23.08.04, 20:25 b_bb napisała: > Nie mówcie! Moim jest mój. ;))) A gdzie Wy znajdujecie takich idealnych facetów ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ???... 24.08.04, 06:03 przestańcie odgapiać!!!!! Moim ideałem jest mój facet ;-)))) Napatoczył sie i został ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: ???... IP: 212.160.106.* 24.08.04, 08:40 Ja musiałam wywalczyć... i to jak długo... ho ho... Ale opłacało się pomęczyć. No raczej... Chyba w zasadzie... oj... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ???... 24.08.04, 09:08 no, odrobina upierania sie przy swoim jeszcze nikomu nie zaszkodzila :). w koncu mezczyzna - biedaczek - nie zawsze od razu wie, ze oto spotkal swoja bogdanke :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: ???... IP: 212.160.106.* 24.08.04, 09:16 No tak bywa... a co do ideałów, to oczywiście kocham bardzo swojego mężczyznę, ale gdyby jeszcze wyglądał jak Peter Steel to chyba bym z nim nawet do pracy chodziła ( wzdychanie + ślinotok ). Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ???... 24.08.04, 09:28 ty popatrz, peter steele kiedys wzbudzal we mnie rozne, pozytywne instynkty :D. i glen danzig :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: ???... IP: 212.160.106.* 24.08.04, 12:51 Taak! Glen... no i jeszcze Henry Rollins... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: ???... IP: 212.160.106.* 24.08.04, 13:33 Ech my durne baby :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 09:16 No muszę się dołączyć do reszty i stwierdzić, że moim ideałem także jest mój chłopak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 09:35 a autorka watku pewnie sie spodziewala zacieklej dyskusji na temat jakichs znanych mord ...:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalila Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:48 Ja będę jeszcze nudniejsza (wybacz autorko wątku...;). Mój ideał to mój mąż, prawdopodobnie w dzisiejszych czasach to już ostatni taki rewelacyjny egzemplarz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 12:41 Moim tez jest mój facet, ale jesli dobrze rozumiem o co chodziło autorce tego watku to napisze jeszcze szczerze i bez ogródek :ADRIEN BRODY Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 13:07 no, adrien nie jest zly ^^. ja dorzucilabym ewana mcgregora i jeffa goldbluma [za mlodu :D]. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 13:08 widzę jakś moda na uroczych brzydali;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 13:14 ha! no, dziewczyny, co za afront! przeciez powinnysmy chorem zakrzyknac: BLINSKI! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 13:16 ani ja uroczy, ani piękny, więc wtedy jeszcze bardziej bym się zdziwił. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 20:40 brody brzydalem? Przeciez on ma nawet ksywę "śliczny". śliczny jest i bardzo elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 23:48 nie no, może nie brzydal - ale wymoczkowaty na pewno:) nie oceniam urody, bo się nie znam, tylko ogólne wrażenie. a 'śliczny' to chyba o dicaprio mówili:)? Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 25.08.04, 15:21 nie wiem co mówili o Di Caprio ale abraniam mówic o Adrienie że jest wymoczkowaty.Ma owszem charakterystyczne rysy ale jest bardzo męski a nie żaden wymoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 25.08.04, 22:12 niech ci będzie. co prawda rozwala mnie swoimi wesoło-kaprawymi oczkami:), ale kobiety mają pierszeństwo w ocenianiu facetów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 24.08.04, 20:46 Keanu Reeves i David Duchovny. Zaraz oczywiscie po moim czarnookim kochanym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 25.08.04, 02:06 o, Duchovny, racja, racja, tewż się kochałam straszliwie kiedyś tam gdy X zaczął Carter kręcić i dotarło do Polski. W ogóle kochliwy bachor byłam, hehe gdyby nie tak idiotyczna sygnaturka powiedziałabym, witaj w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia do r.richelieu 25.08.04, 22:30 r.richelieu napisała: > o, Duchovny, racja, racja, tewż się kochałam straszliwie kiedyś tam gdy X > zaczął Carter kręcić i dotarło do Polski. W ogóle kochliwy bachor byłam, hehe > > gdyby nie tak idiotyczna sygnaturka powiedziałabym, witaj w klubie Nie wiem czemu tak nie lubisz wegetarian, droga richelieu.. :) Duchovny wszak tez nim jest a sygnaturka jak kazda inna. www.vegeplaneta.prv.pl Zapraszam specjalnie Ciebie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: 195.117.187.* 24.08.04, 21:53 Rozumiem, że chodzi o wygląd. A więc tak : Aktorzy: Benicio Del Toro, Christian Bale, Joaquin Phoenix, Ewan McGregor, Johnny Depp, George Clooney. Muzycy: Chris Cornell, Mike Patton, Liam Howlett, wokalista Hima. Kiedyś Kirk Hammet ;). Sportowcy (a akonkretnie piłkarze): Deco, Milan Baros, Antonio Cassano (kto go widział, nie uwierzy;), Alberto Gilardino, Hernan Crespo, Luis Figo. To chyba byłoby na tyle:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslenie-szkodzi Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.08.04, 23:10 trent reznor :D :D :D i tata muminka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 03:00 taaa,tata muminka rządzi,tylko straszny z niego perwers,tak bez gaci chodzić po obejściu:)A co do facetów,to oczywiście mój no bo kto inny;)Jak bedzie kiedyś na mnie zły to mu linka do tej strony podeslę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: 212.160.106.* 25.08.04, 08:19 pod Reznorem też się podpisuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: 195.117.187.* 25.08.04, 10:05 Gość portalu: papryczka napisał(a): > pod Reznorem też się podpisuję Tak jak i ja (jak mogłam o nim zapomnieć???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:13 a kto to i jak wygląda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: 195.117.187.* 26.08.04, 11:23 Trent Reznor to wokalista i lider zespołu Nine Inch Nails. A wygląda tak: nothing.nin.net/gif/t2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofira Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.arka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:50 dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dispaly Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.zax.pl 25.08.04, 09:21 Jeśli chodzi o mnie to w facet musi miec to "coś" i zadbane zęby. Ale można poszalec i jeśli chodzi o urode to: aktorzy: Christian Bale i Michael Rosenbaum sportowcy: Marian Dragulescu Wszyscy trzej są dla mnie ideałem męskiej urody...hiii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalila Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:05 Ale jeśli idziemy tym tropem, to widzę, że nikt jeszcze nie obstawiał Russela Crowe'a! Czy to celowe, czy po prostu przeoczenie? Viva Signor Capitano! Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 25.08.04, 15:23 może być Russel Crowe ale tylko w "pieknym umyśle".Jako Gladiator aż tak mi sie nie podobał. Jako schizofrenik - super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: ten :o)) 25.08.04, 16:42 www.aranciate.it/cardshop/ecard_formulaire.asp?fichier=piercing.jpg to jesli chodzi o wyglad :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black magic women Re: ten :o)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:17 oj nieee!dla mnie idealni;)sa/kolejnosc przypadkowa/j.deep,kravitz,al pacino jest boski,sw.pamieci brando,gael garcia bernal i moj kolega marcin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 20:41 John Bon Jovi jesli chodzi o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bishojo Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:13 interesujące...nie spodziewałam sie tylu odpowiedzi :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:58 Russel Crowe nie i stanowczo nie. Podobnie Lenny Krawiec - zbyt zniewieściały. Brad Pitt jak delicja - pyszniutka ale szybko się przejada. Depp - ujdzie. W "Edwardzie.." był super :) A pozytywni bohaterowie? - Christopher Walken ( zawsze i wszędzie ) - Vin Diesel ( raz bym spróbowała ) - Christian Wilhelmsson ( ciekawe ile wie bez googla kto to :) - Paul Gascoigne - Till Lindemann - Richard Bernstein Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 00:07 Crowe nigdy mi się nie podobał, wręcz przeciwnie. Kravitz-jak najbardziej. Brad Pitt-idealny w każdej postaci, to samo Depp i Keanu Reeves. Pierwsze miejsce bezapelacyjnie zajmuje jednak u mnie Jim Mirrison www.manikomio.it/fenomeni/morrison/The_.jpg Nie wiem, czemu nikt nie wymienia Polaków. Ja wśród współczesnych też nie znajduję nikogo, ale za to od dzieciństwa przez wszyskie powtórki niesamowite wrażenie robi na mnie Janosik: wjschulz.de/Cover/polskie/Janosik-front%5B1%5D.jpg i Azja Tuhajbejowicz: members.v3space.com/filmpolski/fp/pw/01.jpg ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 13:52 Dobra to jak o Polakach: Tomek Makowiecki bardzo ładny jest. Kiedyś podobał mi się Mieczysław Hryniewicz ale tylko w roli taksówkarza Jacka w "Zmiennikach" Barei (bo teraz jest tłustą świnią). Poza tym bezsprzecznie Daniel Olbrychski, Marek Perepeczko i Wiesław Gołas (ale kiedyś, dawno temu). Aha.Tomasz Stockinger w "Znachorze". Parę lat temu Michał Żebrowski i Radosław Pazura ale mi przeszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 13:55 A Maciej Zakościelny? Nie znam jego dokonań aktorskich, ale podoba mi się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 13:59 Aha,Igor z "Na dobre i na złe" - no, może być... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 14:06 Zapomniałam o baaaardzo przystojnym Marku Bukowskim. www.filmpolski.pl/z1/71z/3071_9.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 14:11 A tam, ja o aktorach nie wypowiadam sie bo czesto jest tak ze podoba nam sie ze wzgledu na postac jaka gra, podalam przyklad typu faceta jaki mnie rusza :o))) nie lubie blondaskow :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 14:21 misae napisała: > A tam, ja o aktorach nie wypowiadam sie bo czesto jest tak ze podoba nam sie ze > wzgledu na postac jaka gra, No pewnie. :) Dlatego na początku tego wątku wskazywałyśmy jako ideał własnego mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 14:14 Od zawsze i niezmiennie- James Dean!! Ech...gdzie Ci mezczyzni... Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 14:18 Odbiedy może tez byc Patrick Swayze - oglądam go teraz w Północ Południe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy IP: *.icpnet.pl 26.08.04, 14:24 Ale to tylko w Dirty Dancing:) Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy 26.08.04, 14:27 a skoro jestesmy przy tematyce wojny secesyjnej to oczywiście jak mogłabym zapomnieć: Clark Gable Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 11:53 mi się zawsze bardziej podobał jego przyjaciel George Hazard :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY...negatywy i pozytywy IP: 212.160.106.* 26.08.04, 14:43 niezły nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiope Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:51 ideałem moim jest Orlando Bloom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaaaa Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:15 moim ideałem jest spoko koles który jest ciemnyy, ma ciemne oczy, ciemne włosy na żeluuu, <hahaha>:)<lol> i ma sredni zwrost aljtowy musi ladnie wygladac itp:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:28 a m i sie podoba TOUDI , z tej bajki no wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
gosik79 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 29.08.04, 11:10 nr 1:zawsze i wszedzie chris cornell(gdzies tak od 94 roku chyba heh) potem edward norton(ale w wersji twardziel a nie blondowlosy amant z filmu ze stillerem), al pacino zawsze boski, johnny depp rowniez, mike patton mniam... chyba skoncze juz i zejde na ziemie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:06 Mój mąż - niezmiennie od kiedy Go poznałam - czyli od ....15 lat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agucha Re: IDEAŁ kobiety!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:12 był topic ideał mężczyzny to teraz podajcie ideał kobiety!! tego jestem ciekawa!! tylko nie piszcie "moja kobieta" bo to jest nudne!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiha Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.crowley.pl 02.09.04, 22:13 Sting i Paul Newman bo są jak wino i z wiekiem nie tracą nic ze swego uroku, Anthony Kiedis z Red Hot Chili Peppers bo jest absolutnie najseksowniejszym facetem jakiego kiedykolwiek widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolie Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 10:15 Maciek Zakoscielny rulez!!:) ale rowniez Joaquin Phoenix jest fajny:D no i David Beckham:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 03.09.04, 13:25 jeszcze byłabym zapomniała: Sean Connery Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Tobey Maguire 06.09.04, 19:40 Byłam w kinie na Spidermanie no i teraz jestem skłonna twierdzić że Tobey Maguire! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Tobey Maguire 06.09.04, 21:15 film.onet.pl/N,16477,12,0,0,galeriao.html może on? ;-D słodziutkie ciasteczko ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Tobey Maguire 06.09.04, 21:23 a w filmie jaki jest seksi... zwłaszcza w blond peruce ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
anique_k Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 06.09.04, 21:55 Jesli chodzi o mnie to z muzykow Brandon Boyd z Incubusa.... polecam video "are you in".... mozna sie zakochac.... aktorzy.... no coz.... Adam Garcia, Adrien Brody, swojego czasu Patrick Swayzee.... ci faceci Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 06.09.04, 21:25 to ja też link dam: www.imdb.com/gallery/ss/0316654/DF-01597.jpgpath=pgallery&path_key=Maguire,%20Tobey Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 06.09.04, 21:27 sorki link mi nie wyszedł: www.tobey-man.envy.nu/t23.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: IDEAŁ MĘŻCZYZNY... 06.09.04, 21:28 Znowu!!!! Poddaję się, nie wychodzą mi linki...:) Odpowiedz Link Zgłoś