Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:26 Czy ktoś z was wie ile kosztują torby Eastpak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szafa.bojowa Re: Torba EASTPAK 25.08.04, 18:11 chodzi ci o torbe czy o plecak?? Ja w Niemczech za swoja torbe zaplacilam 45 €, a plecak kosztuje okolo 70€. W Polsce sa chyba troche tansze. ale nie widzialam ich jeszcze w sklepach, jedynie w internetowych skateshopach. Na allegro ten klasyczny model znalazlam po 75 zeta. Jezei wiesz gdzie je jeszcze mozna kupic bylabym wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Torba EASTPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:04 Podobno można kupić w Cropp Town. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Torba EASTPAK 25.08.04, 20:42 dzieki, gdyby talko mi ktos powiedzial gdzie w Katowicach jest DTC i coto do cholery jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Torba EASTPAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:26 DTC-Dom Towarowy Centrum w Katowicach jest na Piotra Skargi 6 Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Torba EASTPAK 25.08.04, 22:57 mam ci ecalowac po rekach czy co?? dziekuje ci baaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Torba EASTPAK 26.08.04, 00:48 Ja to empikiem nazywałam... No i +pasaż... Chyba że to nie o to chodzi <wstydniś> Odpowiedz Link Zgłoś