Gość: lemex IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.08.04, 12:28 ten na Korfantego kolo spodka jest fajny??? ktos tam byl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.08.04, 15:44 dziewczyny podzielcie sie swoja wiedza ??Plissss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:15 taki sobie, ale można coś fajnego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexi Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 01.09.04, 08:56 a czy w jakim lumpeksie w katowicach i okolicach mozna znalezc cos odrobine seksownego(sukienki, bluzki) i niespotykanego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:48 Pytałam o to kilkanaście dni temu tu na forum, nikt nie pomógł :( Więc bedę milsza i pomogę ! :P Byłam, jest fajny. Jest rabat 30 % na bluzki z krótkim rękawem. Duzo swetrów, bluzek. Pani co chwila wynoszą coś nowego na co obecne w sklepie debilki rzucaja się bez odrobiny kultury. Ogólnie potrzeba sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemex Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 02.09.04, 17:50 dzieki bardzo. Ja slyszlam o jakims w rudzie slaskiej ale nikt nie wie gdzie dokladnie. W zabrzu gdzies na wolnosci kolo sklpeu Dominika czy cos takiego ale nikt nie podla dokladnego adresu. W centrum jest taki z ekskluzywnymi ciuchami na glownej kolo sukien slubych, niedaleko Finezji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 07.09.04, 08:54 up up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Lumpeks - spodek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:52 oj zaszalałam ja dizś, zaszalałam. 20 nastąpi wymiana ciuchów na jesienne. dziś wyszperałam piekną koszulę z troczkami dla siostry i podobną dla mnie, rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a dokladnie Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 08.09.04, 07:48 a gdzie dokladnie jeste ten lumpeks kolo spodka?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:21 Zebra na Korfantego w podziemiach superjednostki- wiekszośc prawie nowa wyselekcjonowana, podzielona kolorami- jak w "sklepie" . na razie zamkniete do 19 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:54 Mówimy o lumpeksie nie pod superjednostką o a tym nad Michalikiem ! Całe pietro domu handlowego centrum ! Dlaczego ta Zebra zamknięta ? Fajne maja ciuchy ? Jak cenowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorki Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 09.09.04, 08:41 troszke sie pogubilam juz, to ktory jest zamknięty a kótry otwrty i gdzie one sa dokladnie? dzieki za odpowiedz, bo dosc slabo znam okolice spodka. buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:42 ja mówię o ZEBRZE pod Superjednostka-ten koło Michalika mnie odrzuca-. W Zebrze wiekszośc ubrania firmowy, w naprawde dobrym stanie. Zamknieta chyba z powodu urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja - ciekawa a co tam jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:58 takiego odrzucającego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 11.09.04, 10:07 ale w kótrym tym lumpeksie cos ma nas odrzucić, czy kótras mogla by wszystko ladnie zlozyć w calosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 11.09.04, 10:25 a ja zadam pytanie z innej beczki....endermologia gdzie to robią w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kawa na ławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:09 Mówimy o dwóch lumpeksach 1 ) znajduje się nad byłą restauracja :"U Michalika" Zajmuje całe pierwsze piętro. Ciuchy wynosze stamtąd siatami ;) 2 ) znajduje się w podziemiach superjednostki, jak dowiedziałam sie z powyższych postów nazywa się Zebra. Tam jeszcze nie byłam ale zajrzę na pewno niebawem. Natomiast nie dowiedziałam się w jakim przedziale kształtują sie ceny w Zebrze oraz co takiego ma ns odrzucać w lumpeksie ( nazwijmy go ) Nad Michalikiem. ufffffffffff prościej nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś