Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH???

IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.08.04, 12:28
    ten na Korfantego kolo spodka jest fajny??? ktos tam byl?
    Obserwuj wątek
      • Gość: heja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 31.08.04, 15:44
        dziewczyny podzielcie sie swoja wiedza ??Plissss
        • Gość: hiii Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:15
          taki sobie, ale można coś fajnego znaleźć
      • Gość: sexi Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 01.09.04, 08:56
        a czy w jakim lumpeksie w katowicach i okolicach mozna znalezc cos odrobine
        seksownego(sukienki, bluzki) i niespotykanego??
      • Gość: ja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:48
        Pytałam o to kilkanaście dni temu tu na forum, nikt nie pomógł :(
        Więc bedę milsza i pomogę !
        :P
        Byłam, jest fajny. Jest rabat 30 % na bluzki z krótkim rękawem.
        Duzo swetrów, bluzek. Pani co chwila wynoszą coś nowego na co obecne w sklepie
        debilki rzucaja się bez odrobiny kultury.

Ogólnie potrzeba sporo czasu.
      • Gość: lemex Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 02.09.04, 17:50
        dzieki bardzo. Ja slyszlam o jakims w rudzie slaskiej ale nikt nie wie gdzie
        dokladnie.
        W zabrzu gdzies na wolnosci kolo sklpeu Dominika czy cos takiego ale nikt nie
        podla dokladnego adresu. W centrum jest taki z ekskluzywnymi ciuchami na
        glownej kolo sukien slubych, niedaleko Finezji
        Pozdrawiam
      • Gość: jupi Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 07.09.04, 08:54
        up up up
      • Gość: ja Lumpeks - spodek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:52
        oj zaszalałam ja dizś, zaszalałam.
        20 nastąpi wymiana ciuchów na jesienne.
        dziś wyszperałam piekną koszulę z troczkami dla siostry i podobną dla mnie,
        rewelacja !
      • Gość: a dokladnie Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 08.09.04, 07:48
        a gdzie dokladnie jeste ten lumpeks kolo spodka??????????????
      • Gość: mary lu Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:21
        Zebra na Korfantego w podziemiach superjednostki- wiekszośc prawie nowa
        wyselekcjonowana, podzielona kolorami- jak w "sklepie" . na razie zamkniete do
        19 wrzesnia
        • Gość: ja Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:54
          Mówimy o lumpeksie nie pod superjednostką o a tym nad Michalikiem ! Całe pietro
          domu handlowego centrum !
          Dlaczego ta Zebra zamknięta ? Fajne maja ciuchy ? Jak cenowo ?
      • Gość: sorki Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 09.09.04, 08:41
        troszke sie pogubilam juz, to ktory jest zamknięty a kótry otwrty i gdzie one
        sa dokladnie?
        dzieki za odpowiedz, bo dosc slabo znam okolice spodka.
        buzka
        • Gość: mary lu Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:42
          ja mówię o ZEBRZE pod Superjednostka-ten koło Michalika mnie odrzuca-. W Zebrze
          wiekszośc ubrania firmowy, w naprawde dobrym stanie. Zamknieta chyba z powodu
          urlopu.
          • Gość: ja - ciekawa a co tam jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 16:58
            takiego odrzucającego ?
      • Gość: ??? Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 11.09.04, 10:07
        ale w kótrym tym lumpeksie cos ma nas odrzucić, czy kótras mogla by wszystko
        ladnie zlozyć w calosc???
        • Gość: m Re: FAJNE LUMPEKSY W KATOWICACH??? IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 11.09.04, 10:25
          a ja zadam pytanie z innej beczki....endermologia gdzie to robią w Katowicach?
        • Gość: ja kawa na ławę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:09
          Mówimy o dwóch lumpeksach

1 ) znajduje się nad byłą restauracja :"U Michalika"
          Zajmuje całe pierwsze piętro. Ciuchy wynosze stamtąd siatami ;)
          2 ) znajduje się w podziemiach superjednostki, jak dowiedziałam sie z
          powyższych postów nazywa się Zebra. Tam jeszcze nie byłam ale zajrzę na
          pewno niebawem.

Natomiast nie dowiedziałam się w jakim przedziale kształtują sie ceny w Zebrze
          oraz co takiego ma ns odrzucać w lumpeksie ( nazwijmy go ) Nad Michalikiem.

ufffffffffff
          prościej nie mogę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka