Gość: Dyzio IP: 212.244.58.* 05.09.04, 21:21 dla kogo ta reklama? Kto chodzi jeszcze w spódnicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wewe Re: Klasyczne spódnice IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 06.09.04, 18:49 Lepsze kiecki widziałam w sekendhendach za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika i Agata Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:51 jesteśmy z was poprostu dumne żę nie daliście spudnic dla kobiety barbi kochamy was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Klasyczne spódnice IP: 212.244.58.* 07.09.04, 19:26 nic nie rozumiem z tego co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Klasyczne spódnice IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 08.09.04, 12:19 Właśnie dla kogo ta reklama? Czy tylko są w Polsce młode dziewczyny? A może jakąś modę dla troszeczkę starszych coś pokażecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Klasyczne spódnice IP: *.plocman.pl 08.09.04, 12:28 a co z kimś kto nie może pokazac kolana np z powodu blizny? czy do cholery ktos pomyslał o tym, ze nie wszystkie nogi mozna pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: Klasyczne spódnice IP: 66.98.162.* 08.09.04, 18:11 ja nie chodzę, ale popatrzeć mogę.. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Klasyczne spódnice IP: *.icpnet.pl 10.09.04, 13:46 Mi się podobają te spódniczki.Zazwyczaj chodze w miniówkach, bo mam zgrabne nogi i lubie je pokazać, ale to może być miłą odmianą na jesień. Z tego co tu pokazaliście może wybrać i młoda dziewczyna i kobieta ok 40 albo i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Klasyczne spódnice IP: *.client.comcast.net 12.09.04, 18:13 ja nie wiem co tobie moze sie tutaj podobac?????mi jako tako wpadla w oko tylko jedna spodniczka a reszta.........oj nie wiem gdzie ta moda.ja na ogol nie chodze w spodnicach ,wiec moze dlatego mi sie nie podobaja????i tak na zakonczenie moja mama nosi ladniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1602 Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:19 Popieram opinie Oli. Sama nie mam super zgrabnych nóg (acz szczupłe), i wole spódnice do kolan lub tuż za. Myślę, że z tej propozycji można coś wybrać. Dla koleżanki z blizną też coś się by znalazło za kolana. Dziewczyny, to nie są miniówy!!! Czy Wy jesteście ślepe?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19rudi@gazeta.pl Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:31 Według mnie bezkonkurencyjna okazała się tu spodnica Trola jest po prostu super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Klasyczne spódnice IP: *.238.116.39.adsl.inetia.pl 13.09.04, 10:38 Mam w szafie kilkanaście spódnic i tylko jedną parę spodni :)))) Spodnie miałam na sobie może dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Klasyczne spódnice IP: *.238.116.39.adsl.inetia.pl 13.09.04, 10:49 A tak na marginesie: to "pęknięcie z przodu" nazywa się kontrfałda lub kontrafałda...Zaiste fachowcy pracują w tym serwisie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zettrzy Re: Klasyczne spódnice IP: *.montgomery.com 14.09.04, 14:49 Kiciu kontrafalda to nie jest pekniecie. Kontrafalde sie robi z nadmiaru materialu ktory nalezy zalozyc pod warstwe wierzchnia tak ze dol spodnicy jest szerszy niz gora ale materialu sie nie przecina. Natomiast pekniecie to jest kiedy material sie przetnie i wisi on luzno po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
five.five.five Re: Klasyczne spódnice 18.09.04, 16:46 zettrzy, kicia ma racje, ta spodnica z trolla ma kontrafalde (czyli to co opisalas: nadmiar materialu, ktory nalezy zalozyc - robiac dwie przeciwne zakladki - pod warstwe wierzchnia tak ze dol spodnicy jest szerszy niz gora ale materialu sie nie przecina), a nie pekniecie (czyli material przeciety).. a pod zdjeciem napisane: Z pęknięciem z przodu i kieszeniami. wiec to chyba jednak malo fachowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Klasyczne spódnice 26.09.04, 16:25 Kicia napisala ze pekniecie to jest kontrafalda. Ja jej napisalam ze pekniecie to nie jest kontrafalda. Ty piszesz ze pekniecie to nie jest kontrafalda ale ze kicia ma racje. Logika nouveau czy przed tym postem czegos sie nawachalas? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: Klasyczne spódnice 13.09.04, 11:19 Z czym masz problem? Nie podobają ci się AKURAT TE spódnice (no trudno, nie mogą wzyscy lubić tego samego), czy w ogóle masz coś przeciwko spódnicom? Ja noszę spódnice, a te faktycznie nie są szczególnie ciekawe, ale co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:39 kobietom nie wolno chodzic w sódnicach bo to grzech. jak to dobrze, że coraz mniej kobiet chodzi w spódnicach. toz to taaaaki wstyd pokjazywac kawałek nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Klasyczne spódnice - tylko nie Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:47 Ubrania Carry są bardzo wątpliwej jakości. Ze trzy razy się skusiłam, po pierwszym praniu nie nadają się do noszenia. Szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1602 Re: Klasyczne spódnice - tylko nie Carry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:25 Nie podzialam Twojego zdania nt. Carry. Może nie mam wielu ubrań tej firmy, i kupiłam je na wyprzedaży, ale są naprawdę dobre. Mam bawełnianą bluzkę, którą prałam kilkdziesiąt razy (ręcznie) i jest jak nowa. Niestety, niektórych ubrań nie można pchać bez opamiętania do pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Klasyczne spódnice 16.09.04, 22:55 Gość portalu: Dyzio napisał(a): > dla kogo ta reklama? > Kto chodzi jeszcze w spódnicach? dla kogo ta reklama nie wiem, spodnice sa tak kiepskie ze naprawde nie wiem dla kogo to... co do chodzenia w spodnicach i twojego pytania "kto jeszcze chodzi w spodnicach" odpowiem: ja chyba jednak czesciej chodze w spodniach niz w spodnicach ale nie krytykuje spodnic, uwazam ze jak najbardziej naleza do zestawu naszej garderoby, w spodniach chodze czesciej, bo jest mi w pracy wygodniej tzn neutralniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arletka Re: Klasyczne spódnice IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 25.09.04, 21:02 szmira, kicz i popelina za kupę kasy bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: athinka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rene.com.pl 27.09.04, 13:10 ja!!! uwielbiam spodniczki! sa bardzo kobiece Tylko kiedy naprawde nie moge zalozyc spodniczki(jazda na rowerze, podroze itp.) zdradzam je na rzecz spodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Klasyczne spódnice IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.09.04, 19:27 Spódnice "wymarly" nikt zmlodzieży nie chodzi w spodnicach ,co najwyżej panie po 30 itd.Zaproponujesz wlasnej córce 15-letniej to wysmieje a ma tak ładne nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:10 Gówniary nie znają się na modzie. A spódnice nie wymarły, tylko w Polsce są mało popularne, bo i kraj też jest zacofany (gówniary nie znają się na modzie) Np. w Londynie dużo młodych kobiet nosi spódnice. A w Elblągu to tylko stare baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia_laska Re: Klasyczne spódnice IP: 82.160.57.* 28.09.04, 19:12 ja uważam, że dopasowana spódnica przed kolano, wykonana z materiału wysokiej jakości w połączeniu z ładnymi rajstopami i butami na wysokiej szpilce to kwintesencja kobeicości. staram się tak ubierać jak najczęściej Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: Klasyczne spódnice 28.09.04, 20:39 Uwielbiam spódnice i przyznam, że nie wiem o czym mówicie narzekając, że w Polsce tak mało dziewczyn je nosi. Nie wydaje mi się aby było aż tak źle. Moja ulubiona długość spódnicy to kilka centymetrów za kolano, choć lubie też tzw. miniówki i spódnice do ziemi. Jednak nie miniówki a właśnie spódnice za kolano wydają mi się najbardziej kobiece, powabne i seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Klasyczne spódnice 29.09.04, 00:35 a w Hameryce od dwoch lat najwiekszy hit przeboj to spodnice na lata dwudzieste XX wieku - nierowne u dolu, w zeby, nakladane warstwami, albo krotsze z jednej strony a dluzsze naprzeciw, z fredzla u dolu lub poprzecinane w dziwny sposob nosza to glownie kobiety mlode i bardzo mlode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:18 nic nowego, to moda od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciówka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 20:01 do dupy sa te wsze spódnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówkka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 20:03 NA KOGO WY SZYJECIE TE ŁACHMANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:03 Gratulacje, wybraliście spódnice najgorsze z najgorszych, aż wstyd sie w czymś takim pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:19 do bani szczegolnie ta w paski Odpowiedz Link Zgłoś