Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klasyczne spódnice

IP: 212.244.58.* 05.09.04, 21:21
    dla kogo ta reklama?
    Kto chodzi jeszcze w spódnicach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wewe Re: Klasyczne spódnice IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 06.09.04, 18:49
        Lepsze kiecki widziałam w sekendhendach za grosze.
      • Gość: Dominika i Agata Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 11:51
        jesteśmy z was poprostu dumne żę nie daliście spudnic dla kobiety barbi kochamy
        was :)
        • Gość: Magda Re: Klasyczne spódnice IP: 212.244.58.* 07.09.04, 19:26
          nic nie rozumiem z tego co piszesz
      • Gość: Aga Re: Klasyczne spódnice IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 08.09.04, 12:19
        Właśnie dla kogo ta reklama? Czy tylko są w Polsce młode dziewczyny? A może
        jakąś modę dla troszeczkę starszych coś pokażecie?
      • Gość: al Re: Klasyczne spódnice IP: *.plocman.pl 08.09.04, 12:28
        a co z kimś kto nie może pokazac kolana np z powodu blizny? czy do cholery ktos
        pomyslał o tym, ze nie wszystkie nogi mozna pokazac?
      • Gość: chłopak Re: Klasyczne spódnice IP: 66.98.162.* 08.09.04, 18:11
        ja nie chodzę, ale popatrzeć mogę.. ;o)
      • Gość: Ola Re: Klasyczne spódnice IP: *.icpnet.pl 10.09.04, 13:46
        Mi się podobają te spódniczki.Zazwyczaj chodze w miniówkach, bo mam zgrabne
        nogi i lubie je pokazać, ale to może być miłą odmianą na jesień.
        Z tego co tu pokazaliście może wybrać i młoda dziewczyna i kobieta ok 40 albo i
        wiecej.
        • Gość: marta Re: Klasyczne spódnice IP: *.client.comcast.net 12.09.04, 18:13
          ja nie wiem co tobie moze sie tutaj podobac?????mi jako tako wpadla w oko tylko
          jedna spodniczka a reszta.........oj nie wiem gdzie ta moda.ja na ogol nie
          chodze w spodnicach ,wiec moze dlatego mi sie nie podobaja????i tak na
          zakonczenie moja mama nosi ladniejsze:)
        • Gość: iwa1602 Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:19
          Popieram opinie Oli. Sama nie mam super zgrabnych nóg (acz szczupłe), i wole
          spódnice do kolan lub tuż za. Myślę, że z tej propozycji można coś wybrać. Dla
          koleżanki z blizną też coś się by znalazło za kolana.
          Dziewczyny, to nie są miniówy!!! Czy Wy jesteście ślepe?!
      • Gość: 19rudi@gazeta.pl Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:31
        Według mnie bezkonkurencyjna okazała się tu spodnica Trola jest po prostu
        super!!!
      • Gość: Kicia Re: Klasyczne spódnice IP: *.238.116.39.adsl.inetia.pl 13.09.04, 10:38
        Mam w szafie kilkanaście spódnic i tylko jedną parę spodni :))))
        Spodnie miałam na sobie może dwa razy...
      • Gość: Kicia Re: Klasyczne spódnice IP: *.238.116.39.adsl.inetia.pl 13.09.04, 10:49
        A tak na marginesie: to "pęknięcie z przodu" nazywa się kontrfałda lub
        kontrafałda...Zaiste fachowcy pracują w tym serwisie...
        • Gość: zettrzy Re: Klasyczne spódnice IP: *.montgomery.com 14.09.04, 14:49
          Kiciu kontrafalda to nie jest pekniecie. Kontrafalde sie robi z nadmiaru
          materialu ktory nalezy zalozyc pod warstwe wierzchnia tak ze dol spodnicy jest
          szerszy niz gora ale materialu sie nie przecina. Natomiast pekniecie to jest
          kiedy material sie przetnie i wisi on luzno po obu stronach.
          • five.five.five Re: Klasyczne spódnice 18.09.04, 16:46
            zettrzy, kicia ma racje, ta spodnica z trolla ma kontrafalde (czyli to co opisalas: nadmiar materialu, ktory nalezy zalozyc - robiac dwie przeciwne zakladki - pod warstwe wierzchnia tak ze dol spodnicy jest szerszy niz gora ale materialu sie nie przecina), a nie pekniecie (czyli material przeciety)..
            a pod zdjeciem napisane: Z pęknięciem z przodu i kieszeniami.

wiec to chyba jednak malo fachowe..
            • zettrzy Re: Klasyczne spódnice 26.09.04, 16:25
              Kicia napisala ze pekniecie to jest kontrafalda. Ja jej napisalam ze pekniecie
              to nie jest kontrafalda. Ty piszesz ze pekniecie to nie jest kontrafalda ale ze
              kicia ma racje. Logika nouveau czy przed tym postem czegos sie nawachalas?
      • sol_bianca Re: Klasyczne spódnice 13.09.04, 11:19
        Z czym masz problem? Nie podobają ci się AKURAT TE spódnice (no trudno, nie mogą
        wzyscy lubić tego samego), czy w ogóle masz coś przeciwko spódnicom?
        Ja noszę spódnice, a te faktycznie nie są szczególnie ciekawe, ale co z tego?
        • Gość: to ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:39
          kobietom nie wolno chodzic w sódnicach bo to grzech.
          jak to dobrze, że coraz mniej kobiet chodzi w spódnicach.
          toz to taaaaki wstyd pokjazywac kawałek nogi
      • Gość: Gość Re: Klasyczne spódnice - tylko nie Carry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:47
        Ubrania Carry są bardzo wątpliwej jakości. Ze trzy razy się skusiłam, po
        pierwszym praniu nie nadają się do noszenia. Szmaty.
        • Gość: iwa1602 Re: Klasyczne spódnice - tylko nie Carry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:25
          Nie podzialam Twojego zdania nt. Carry. Może nie mam wielu ubrań tej firmy, i
          kupiłam je na wyprzedaży, ale są naprawdę dobre. Mam bawełnianą bluzkę, którą
          prałam kilkdziesiąt razy (ręcznie) i jest jak nowa. Niestety, niektórych ubrań
          nie można pchać bez opamiętania do pralki.
      • tralalumpek Re: Klasyczne spódnice 16.09.04, 22:55
        Gość portalu: Dyzio napisał(a):

> dla kogo ta reklama?
        > Kto chodzi jeszcze w spódnicach?

dla kogo ta reklama nie wiem, spodnice sa tak kiepskie ze naprawde nie wiem dla
        kogo to...
        co do chodzenia w spodnicach i twojego pytania "kto jeszcze chodzi w
        spodnicach" odpowiem: ja chyba jednak czesciej chodze w spodniach niz w
        spodnicach ale nie krytykuje spodnic, uwazam ze jak najbardziej naleza do
        zestawu naszej garderoby,
        w spodniach chodze czesciej, bo jest mi w pracy wygodniej tzn neutralniej
      • Gość: arletka Re: Klasyczne spódnice IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 25.09.04, 21:02
        szmira, kicz i popelina za kupę kasy bleee

• Gość: athinka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rene.com.pl 27.09.04, 13:10
        ja!!! uwielbiam spodniczki! sa bardzo kobiece Tylko kiedy naprawde nie moge
        zalozyc spodniczki(jazda na rowerze, podroze itp.) zdradzam je na rzecz spodni
      • Gość: ela Re: Klasyczne spódnice IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.09.04, 19:27
        Spódnice "wymarly" nikt zmlodzieży nie chodzi w spodnicach ,co najwyżej panie
        po 30 itd.Zaproponujesz wlasnej córce 15-letniej to wysmieje a ma tak ładne
        nogi.
        • Gość: to ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:10
          Gówniary nie znają się na modzie.
          A spódnice nie wymarły, tylko w Polsce są mało popularne, bo i kraj też jest
          zacofany (gówniary nie znają się na modzie)
          Np. w Londynie dużo młodych kobiet nosi spódnice.
          A w Elblągu to tylko stare baby.
          • Gość: krysia_laska Re: Klasyczne spódnice IP: 82.160.57.* 28.09.04, 19:12
            ja uważam, że dopasowana spódnica przed kolano, wykonana z materiału wysokiej
            jakości w połączeniu z ładnymi rajstopami i butami na wysokiej szpilce to
            kwintesencja kobeicości. staram się tak ubierać jak najczęściej
      • mankalita Re: Klasyczne spódnice 28.09.04, 20:39
        Uwielbiam spódnice i przyznam, że nie wiem o czym mówicie narzekając, że w
        Polsce tak mało dziewczyn je nosi. Nie wydaje mi się aby było aż tak źle. Moja
        ulubiona długość spódnicy to kilka centymetrów za kolano, choć lubie też tzw.
        miniówki i spódnice do ziemi. Jednak nie miniówki a właśnie spódnice za kolano
        wydają mi się najbardziej kobiece, powabne i seksowne.
      • zettrzy Re: Klasyczne spódnice 29.09.04, 00:35
        a w Hameryce od dwoch lat najwiekszy hit przeboj to spodnice na lata dwudzieste
        XX wieku - nierowne u dolu, w zeby, nakladane warstwami, albo krotsze z jednej
        strony a dluzsze naprzeciw, z fredzla u dolu lub poprzecinane w dziwny sposob
        nosza to glownie kobiety mlode i bardzo mlode
        • Gość: to Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:18
          nic nowego, to moda od 2 lat
      • Gość: gosciówka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 20:01
        do dupy sa te wsze spódnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gościówkka Re: Klasyczne spódnice IP: *.rakoniewice.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 20:03
        NA KOGO WY SZYJECIE TE ŁACHMANY!!!
      • Gość: alexis Re: Klasyczne spódnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:03
        Gratulacje, wybraliście spódnice najgorsze z najgorszych, aż wstyd sie w czymś
        takim pokazać
      • Gość: ja Re: Klasyczne spódnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:19
        do bani szczegolnie ta w paski
      • Gość: nikt Re: Klasyczne spódnice IP: 80.51.232.* 06.05.05, 17:24
        do bani

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka