Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koniec lata!!!!!

09.09.04, 16:35
    nienawidzę zimy, dlatego że jest zimno i trzeba wkładac kurtki,swetry, ciepłe
    gacie. Z żalem żegnam moje zwiewne ciuszki letnie i jedyne co mnie cieszy w
    tym wszystkim to moje trampki w których mogę teraz śmigać.
    Taki modowo-refleksyjny wątek.
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: koniec lata!!!!! 09.09.04, 16:47
        to ja mam zupelnie odwrotnie - uwielbiam jesien, to moja ukochana pora roku ->
        wizualnie, modowo i temperaturowo :).
        • envi Re: koniec lata!!!!! 09.09.04, 16:53
          no tak,ale jeśli jesień to chyba nie w Polsce, u nas chmury, deszcz, szaro i
          zimno,nawet nie mam ochoty rano wstac z łóżka, bo jest ciemno jak o zmierzchu.
          LATO!!!!wróć!a może ktoś mi zasponsoruje ciepłe wakacje w listopadzie?;)
          • inezja21 Re: koniec lata!!!!! 09.09.04, 18:10
            zgadzam się z tobą envi: w listopadzie mały wypadzik na Kanary byłby w sam raz:)
            • miska_malcova Re: koniec lata!!!!! 09.09.04, 18:46
              ciepła jesień to mój ideał :-)
              zimy nie cierpię
      • r.richelieu Re: koniec lata!!!!! 09.09.04, 21:11
        ja zaś lubię zimę, ale taką, że gdy nasypie raz to stopi się po 3 miesiącach.
        Denerwują mnie ciągłe odwilże bo wtedy wszystkie płaszcze mam upaprane po sam
        tyłek.
        Nie znoszę natomiast temperatur powyżej 30 st, chyba że mam urlop, ale
        wytrzymywać w pełnym rynsztunku w nieklimatyzowanych pomieszczeniach to zgroza
      • Gość: Jolie Re: koniec lata!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 21:16
        Zgadzam z toba envi !!Juz tesknie z swoimi letnimi ciuszkami:( w dodatku lato w
        tym roku bylo duzo za krotkie!! Nie lubie zimy a jesien to tylko taka niezbyt
        deszczowa i niezbyt wietrzna jest do zniesienia (a pewnie taka nie bedzie:(:(!!)
        NO I WAKACJE SIE JUZ KONCZA!!!:(
      • zettrzy Re: koniec lata!!!!! 10.09.04, 01:49
        Zima wlasnie jest fajna bo mozna nosic swetry, plaszcze, kapelusze, kozaki,
        futra, szale, prawdziwe pantofle, ponczochy czy tez rajstopy i inne rzeczy
        ktorych nie sposob wlozyc w upal. No i makijaz nie splywa na brode. A letnie
        ciuszki i tak wroca za niecaly rok bo nic z zima wlacznie nie trwa wiecznie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka