taki-sobie-nick Bez sygnetu ani rusz 19.02.15, 19:24 a jakie są twoje kryteria jakości firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: Bez sygnetu ani rusz 20.02.15, 14:04 Chyba raczej Juicy Couture ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy Juicy Culture to dobra firma 20.02.15, 14:29 a co, chcesz kupić ubranka służbie? Odpowiedz Link Zgłoś
magusia19 Re: czy Juicy Culture to dobra firma 21.02.15, 11:52 Mają fajne skórzane torebki, ubrania w większości bawełniane, wygodne, jak mieszkałam w USA to często tam sie zaopatrywałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika.1986 Re: czy Juicy Culture to dobra firma 22.02.15, 22:12 Jak najbardziej. Gorzej z cenami :/ Ale można coś upolować podczas wyprzedaży on-line. Powodzenia. kika _________ szafa-kiki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hello-melow Re: czy Juicy Culture to dobra firma 23.02.15, 13:39 tak, zdecydowanie! czekam aż w polsce będą mieli oficjalnego dystrybutora, bo jednak wystrzegam się zakupów za granicą gdy nie mam gwarancji, że mogę produkt zareklamować Odpowiedz Link Zgłoś
anetkapoterka Re: czy Juicy Culture to dobra firma 03.03.15, 01:21 Czy się nie walnęłaś przypadkiem z nazwą? Jezeli chodzi Co o Juicy Couture, to ta marka juz nie istnieje. ;/ A ciuchy mieli tandetne - nostwo rozu i napisow na tylku :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: czy Juicy Culture to dobra firma 03.03.15, 13:20 A to? Klik Poza tym z tego co widzę ciuchy nie są wcale takie tandetne. Owszem Juicy słynie z tych okropnych dresików i torebek z pierdyliardem przywieszek ale mają też fajne rzeczy. No i cudowne perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: czy Juicy Culture to dobra firma 26.04.15, 17:08 Marka jak najbardziej istnieje. Pozamykali co prawda w Stanach sklepy, ale ponoc planowany jest wielki comeback ;). Odpowiedz Link Zgłoś