Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty firmy LASOCKI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:45
    Co sądzicie o tych bucikach z nowej jesienno - zimowej kolekcji, nawet fajne
    modele - ale sugeruje się tylko reklama telewizyjną a jak w rzeczywistości
    wygladają no i jak jakością

to be or not to be !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Soniqe Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:50
        botki z nowej kolekcji nawet niezłe !!!
        • Gość: justyna Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:19
          Byłam dzisiaj w ccc i kilka par mi sie naprawde podoboało, tylko nie wiem jak z ich jakościa no i nakważniejsze czy są wygodne?
      • Gość: Kamila Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:55
        Nie wiecie moze czy mają swoją stronke w necie?
        • Gość: kasia Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:14
          www.ccc.com.pl
      • mankalita Re: Buty firmy LASOCKI 26.09.04, 18:43
        A jak z cenami?
        • sylver55 Re: Buty firmy LASOCKI 27.09.04, 10:54
          Ceny są zróżnicowane od 149zł do 299zł
      • Gość: y Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 20:17
        kupiłam ostatnio buty SAWA-04 za 149 zł. Na razie fajne - chyba będa dośc
        trwałe.
      • sitc Re: Buty firmy LASOCKI 26.09.04, 21:34
        Jeszcze nie kupiłam, narazie tylko oglądałam, bardzo podobają mi się jedne
        białe, szurowane, za kostkę i dugie botki biale z futerkiem, muszę tylko
        wczesniej znaleść białą spódnicę do kolan bądź za kolano, żebym je miała do
        czego nosić :D
      • Gość: Ania Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:30
        Buty są super, własnie sobie kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Polecam!
        • Gość: marzena Re: Buty firmy LASOCKI IP: 217.96.23.* 09.10.04, 17:53
          ja też sobie kupiłam wczoraj są super czrarne nad kostkę za 199 zl
          • Gość: Kax Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.10.04, 21:16
            Podobają mi się czarne kowbojki za 199pln. Może wiecie, gdzie we Włocławku
            można kupić fajne buty?? Pozdroofka ;o)
      • zielony_budyn Re: Buty firmy LASOCKI 09.10.04, 19:26
        Botki bez futerka mogą być, ale te z to mi się zupełnie nie podobają. Na dole i z tyłu są łyse. I po co ci takie, jak w zimie to w spodniach bedziesz chodzić i futerka za nic nie bedzie widać. A duł butów wygląda jak takie za 30 zł na rynku. Jak już to zobacz botki z zamszu. Nawet ładne.
        Mi się ostatnio spodobały botkiz Heavy Duty. Dobra firma, troche droższe ale od razu widać różnice i wzory są świetne, jeżeli ktoś lubi sportowe Polecam!
        www.heavyduty.pl/
      • blinski Re: Buty firmy LASOCKI 19.10.04, 21:26
        pijenkne. doczepione gdzieniegdzie futrzane kłaki dodają tylko czaru i blasku.
        tylko dla kobiet z wyrafinowanym gustem.
        :)
      • almerka1 Re: Buty firmy LASOCKI 19.10.04, 23:46
        Buty tego producenta sa bardzo wygodne, sama juz nabyłam kilka par, począwszy
        od klapek letnich, poprzez klapki z zakrytymi palcami, a obecnie chodzę w
        mokasynkach.Są super, cena nie jest wygórowana:) Mają całkiem fajne modele i
        wzory, sa wykonane ze skóry, zarówno w środku jak i na zawnątrz
        Ja jestem z tej firmy bardzo zadowolona:))))))
        Gorąco polecam
      • Gość: ja Re: Buty firmy LASOCKI IP: 195.205.38.* 20.10.04, 07:38
        buty lasocki to najgorsze badziewie jakie kiedykolwiek mialam. zniszczyły cię
        po ok 4 wyjściach w nich a gdy chciałam reklamować nie przyjęli
        • Gość: iwona Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.infoplus.com.pl 20.10.04, 08:51
          Przymierzyłam wczoraj- te z futerkiem na górze beżowe i czarne.
          Tak niewygodnych butów się nie spodziewałam. Szycie fatalne, skóra jakaś
          sztywna. Nie kupiłam, ale na reklamie wyglądają fajnie.
          • laurka-1 Re: Buty firmy LASOCKI 20.10.04, 10:11
            najlepiej pasują te z futerkiem do białego kostiumu mini spódniczka i
            marynarka
            • blinski Re: Buty firmy LASOCKI 20.10.04, 10:30
              futerko + kostium? hm.. ja prawdę mówiąc szeroko bym się uśmiechnął do tak
              ubranej.. z politowaniem:)
              • laurka-1 Re: Buty firmy LASOCKI 20.10.04, 11:14
                ja też , wogóle te buty z futerkiem mi nie lezą do czego one wogóle pasują ?
                • blinski Re: Buty firmy LASOCKI 20.10.04, 11:20
                  zaraz, a czy to przypadkiem nie był twój komentarz;)?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=15762449&a=16864384
                  • laurka-1 Re: Buty firmy LASOCKI 20.10.04, 11:59
                    no pewnie ze mój nabijam się tylko hihi
      • Gość: eb Re: Buty firmy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 18:54
        hej ja chcialam tylko zapytac czy moze ktos wie co to za muza leci na rekalmie tych bucikow? bardzo mi sie podoba ale nie wiem jaki ma tytul ani kto ja wykonuje...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka