Gość: joanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:37 Wiekszosc jest kiczowata, a do tego za droga......Ale niektóre są naprawdę śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysza Re: Zapinane swetry IP: 80.51.236.* 24.09.04, 11:18 zgadzam się z poprzedniczką; fajnie by było gdybyście od czasu do czasu pokazali ubrania nie tylko z najwyższej półki ale z tej średniej też, bo napewno takie tez mogą być fajne i modne.... a nie każda z nas ma czas na chodzenie po sklepach i wyławianie fajnych, niezbyt drogich sweterków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:20 na guziki nie podobają mi się, uznaję tylko na zamek :) Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Zapinane swetry 25.09.04, 11:12 a mnie się bardzo podoba ten z Trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:04 totalna kicha jak juz wyszukujecie fajne ubranka to wyślijcie kogos kto ma nie byle jakie pojecie to jest nie do przyjecia dodam ze w solarze zarze i terranovie jest masa duzo fajniejszych i szczegolnie w terranovie niedrogich ciuchów to co prezentujecie na łamach tej gazety to po prostu nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa1602 Re: Zapinane swetry - do Kariny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:51 Wiesz, w Terranovie może i sa fajniejsze ciuchy, ale za to ich jakość jest bardzo wątpliwa. Po dwóch praniach suplą się i mechacą. Czasem lepiej zapłacić 30 zł więcej i mieć lepszą rzecz. Ogólnie propozycja nie może w całości podobać się jednej osobie - to byłoby dziwne. Wybierane są zapewne swetry w róznych gustach, aby usatysfakcjonować wszystkich choć trochę. Mi podobał sie sweter z Trolla, Reportera... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Zapinane swetry IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.04, 19:29 Wiecie co? Obejrzałam sobie tą gazetę w sklepie i mogę wam powoedziec, ze w ghazecie te ciuchy wyglądają naprawde fajnie. Po pirwsze gazeta to gazeta i w takiej farmie jest najatrakcyjniejsza, a po drugie, to wydaje mi się, że do internetu wybierane są najbrzydsze i najdrozsze egzemplarze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Re: Zapinane swetry IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.04, 19:32 chodzi mi oczywiscie ze w takiej FORMIE, nie farmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qian Re: Zapinane swetry 25.09.04, 20:42 Kupiłam ten niebieski z reserved. Po dwóch praniach totalna szmata - zdeformował się, rękawy do kolan. Nie kupujcie, szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_xxx Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:25 w reserved jest totalnie chała, wszystkie ciuchy - do pierwszego prania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:19 zgadzam sie z popredniczka sa okropne i drogie. Wybralam z tych wszystkich tylko 2 co mi sie naprawde podobaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixie Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:23 tak naprawde to nie ma w czym wybrac na tych zdjeciach. Szary Kappahl jest świetny, a reszta? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaren Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:53 Zgadzam się,że tylko szary jest do wzięcia.Poza tym ważny jest skład takiego swetra,żeby nie zrobił się jak u koleżanki ten z reservedu.A tego gazeta nie podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie drogo drogo drogo IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 01.10.04, 12:32 Przyznam że kiedyś polecialam do saloniku prasowego aby kupić Avanti.Bo lubie wyszukiwać fajne ciuszki,ale natychmiast odłożyłam, gdy zobaczyłam jakie ceny tam eksponują.Avanti to gazeta dla leniwych panienek z bogatych domów, które "tworzą rewię mody" np.na uczelniach,choćby w Wyższej Szkole Psychologii Społecznej w Warszawie, gdzie i ja jestem studentką. Można ubrać się i ładnie i trochę taniej.Gdzie? pewnie że w warszawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Zapinane swetry 01.10.04, 12:57 Ja większość z nich określiłambym jako babciowate, tak mi się kojarzą. co nie zmienia faktu że podoba mi się ten prosty, ciemny quiosque, ciemy solara, i jeszcze jeden, czwarty od góry, już nie wiem co to było :D Ja generalnie bardzo lubie swetry z golfem, rozpinane też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janette Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:15 fajne rzeczy dajcie mio je nie stać mnie papapap sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:01 BEZNADZIEJA SZKODA SŁOW!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:02 Otstatnio rozczarowałam się tak szeroko reklamowanymi promocjami. We wrześniowym numerze zaprezentowano na jednej ze srton swetere Carry różowy melanż zapnany na suwak. Na końcu numeru znalazłam kupon rabatowy na 30% do wykorzystania na ciuchy w Carry oznaczone w numerze Avanti gratka, a więc mój wymarzony sweter miał być tą promocją objęty. Dodam kupony były ważne do końca września. Odwiedziłam 28 września sklep Carry w gdańskim hipermarkecie.I co?.... Jesienne ubranka jeszcze do nich nie dotarły i nie wiadomo kiedy dotrą. Rewelacja prawda? A kupon, cóż, on jużnie doczeka przybycia do sklepu upragnionego sweterka, bo stracił termin ważności. I po co te promocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Zapinane swetry IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.11.04, 13:10 Miałam dosłownie identyczną sytuację, tyle że w sklepie Carry w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu. Do końca września mieli wyprzedaż letnich ciuchów, zero jesiennej kolekcji i kupon rabatowy poszedł do kosza... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: Zapinane swetry 14.10.04, 16:19 Widziałam nawet na targu ładniejsze. I dużo tańsze. Pomyśleć, że Olimpia była kiedyś porządną firmą. A teraz? Lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zapinane swetry 14.10.04, 22:29 zapinane swetry, jeszcze w pastelowych kolorach zawsze kojarzą mi sie ze starymi ciotkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peggy Re: Zapinane swetry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 19:59 najładniejszy jest ten zielony z reserved. modny, sliczny kolor, aktualny rękawek 3/4 i taki troche klimat vintage, a do tego chyba najtańszy. szkoda tylko, ze pawnie jest kiepskiej jakości, jak wszystko z reserved. szkoda też, że takich na prawde modnych rzeczy jest w avanti mało, wiekszośc tych sweterków magłaby być spokojnie z zeszłorocznych kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:19 swetry zapinane są bardzo przydatne lecz nie każdy krój jest dopasowany najleprze są ciuchy z Trolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formerA27 Re: Zapinane swetry IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:54 A co powiecie na taki sweterek z rekawiczkami. Moim zdaniem jest kochany. www.target.com/gp/detail.html/ref=sc_pgb_c_3_0_3692501/601-3188649-1584949?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B0002V28UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:52 jest sliczny :-) marzenie ...a te rękawiczki...hmm...to drugie marzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elab Re: Zapinane swetry IP: *.kr.mim.pl 25.11.04, 07:57 te w paski są nieładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafka Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:56 Zobaczcie sobie stronę www.phildar.fr Tak o,dla przyjemności oglądania Odpowiedz Link Zgłoś