Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zapinane swetry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:37
    Wiekszosc jest kiczowata, a do tego za droga......Ale niektóre są naprawdę
    śliczne.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mysza Re: Zapinane swetry IP: 80.51.236.* 24.09.04, 11:18
        zgadzam się z poprzedniczką; fajnie by było gdybyście od czasu do czasu
        pokazali ubrania nie tylko z najwyższej półki ale z tej średniej też, bo
        napewno takie tez mogą być fajne i modne.... a nie każda z nas ma czas na
        chodzenie po sklepach i wyławianie fajnych, niezbyt drogich sweterków:)
        • Gość: go Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:20
          na guziki nie podobają mi się, uznaję tylko na zamek :)
        • maira Re: Zapinane swetry 25.09.04, 11:12
          a mnie się bardzo podoba ten z Trolla!
      • Gość: karina Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:04
        totalna kicha jak juz wyszukujecie fajne ubranka to wyślijcie kogos kto ma nie
        byle jakie pojecie to jest nie do przyjecia
        dodam ze w solarze zarze i terranovie jest masa duzo fajniejszych i szczegolnie
        w terranovie niedrogich ciuchów to co prezentujecie na łamach tej gazety to po
        prostu nieporozumienie
        • Gość: iwa1602 Re: Zapinane swetry - do Kariny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:51
          Wiesz, w Terranovie może i sa fajniejsze ciuchy, ale za to ich jakość jest
          bardzo wątpliwa. Po dwóch praniach suplą się i mechacą. Czasem lepiej zapłacić
          30 zł więcej i mieć lepszą rzecz.
          Ogólnie propozycja nie może w całości podobać się jednej osobie - to byłoby
          dziwne. Wybierane są zapewne swetry w róznych gustach, aby usatysfakcjonować
          wszystkich choć trochę. Mi podobał sie sweter z Trolla, Reportera...
          Pozdrawiam
      • Gość: Zielona Re: Zapinane swetry IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.04, 19:29
        Wiecie co? Obejrzałam sobie tą gazetę w sklepie i mogę wam powoedziec, ze w
        ghazecie te ciuchy wyglądają naprawde fajnie. Po pirwsze gazeta to gazeta i w
        takiej farmie jest najatrakcyjniejsza, a po drugie, to wydaje mi się, że do
        internetu wybierane są najbrzydsze i najdrozsze egzemplarze. Pozdrowienia
        • Gość: Zielona Re: Zapinane swetry IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.04, 19:32
          chodzi mi oczywiscie ze w takiej FORMIE, nie farmie ;)
      • qian Re: Zapinane swetry 25.09.04, 20:42
        Kupiłam ten niebieski z reserved. Po dwóch praniach totalna szmata -
        zdeformował się, rękawy do kolan. Nie kupujcie, szkoda kasy.
        • Gość: r_xxx Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:25
          w reserved jest totalnie chała, wszystkie ciuchy - do pierwszego prania
      • Gość: kasia Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:19
        zgadzam sie z popredniczka sa okropne i drogie. Wybralam z tych wszystkich
        tylko 2 co mi sie naprawde podobaja. Pozdrawiam
      • Gość: pixie Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:23
        tak naprawde to nie ma w czym wybrac na tych zdjeciach.
        Szary Kappahl jest świetny, a reszta? no nie wiem...
      • Gość: barbaren Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:53
        Zgadzam się,że tylko szary jest do wzięcia.Poza tym ważny jest skład takiego
        swetra,żeby nie zrobił się jak u koleżanki ten z reservedu.A tego gazeta nie
        podaje.
      • Gość: maggie drogo drogo drogo IP: *.krasman.pl / *.krasman.pl 01.10.04, 12:32
        Przyznam że kiedyś polecialam do saloniku prasowego aby kupić Avanti.Bo lubie
        wyszukiwać fajne ciuszki,ale natychmiast odłożyłam, gdy zobaczyłam jakie ceny
        tam eksponują.Avanti to gazeta dla leniwych panienek z bogatych domów,
        które "tworzą rewię mody" np.na uczelniach,choćby w Wyższej Szkole Psychologii
        Społecznej w Warszawie, gdzie i ja jestem studentką. Można ubrać się i ładnie i
        trochę taniej.Gdzie? pewnie że w warszawie....
      • Gość: ela Re: Zapinane swetry IP: 80.244.155.* 01.10.04, 12:41
      • sitc Re: Zapinane swetry 01.10.04, 12:57
        Ja większość z nich określiłambym jako babciowate, tak mi się kojarzą. co nie
        zmienia faktu że podoba mi się ten prosty, ciemny quiosque, ciemy solara, i
        jeszcze jeden, czwarty od góry, już nie wiem co to było :D Ja generalnie bardzo
        lubie swetry z golfem, rozpinane też.
      • Gość: janette Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:15
        fajne rzeczy dajcie mio je nie stać mnie papapap sweterki
      • Gość: KAMILA Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:01
        BEZNADZIEJA SZKODA SŁOW!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: aneczka Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:02
        Otstatnio rozczarowałam się tak szeroko reklamowanymi promocjami. We
        wrześniowym numerze zaprezentowano na jednej ze srton swetere Carry różowy
        melanż zapnany na suwak. Na końcu numeru znalazłam kupon rabatowy na 30% do
        wykorzystania na ciuchy w Carry oznaczone w numerze Avanti gratka, a więc mój
        wymarzony sweter miał być tą promocją objęty. Dodam kupony były ważne do końca
        września. Odwiedziłam 28 września sklep Carry w gdańskim hipermarkecie.I co?....
        Jesienne ubranka jeszcze do nich nie dotarły i nie wiadomo kiedy dotrą.
        Rewelacja prawda? A kupon, cóż, on jużnie doczeka przybycia do sklepu
        upragnionego sweterka, bo stracił termin ważności. I po co te promocje!
        • Gość: M Re: Zapinane swetry IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.11.04, 13:10
          Miałam dosłownie identyczną sytuację, tyle że w sklepie Carry w Galerii
          Dominikańskiej we Wrocławiu. Do końca września mieli wyprzedaż letnich ciuchów,
          zero jesiennej kolekcji i kupon rabatowy poszedł do kosza...
      • wisienka_22 Re: Zapinane swetry 13.10.04, 12:22
        Zapinane swetry są superowe
      • andzia13 Re: Zapinane swetry 14.10.04, 16:19
        Widziałam nawet na targu ładniejsze. I dużo tańsze.
        Pomyśleć, że Olimpia była kiedyś porządną firmą. A teraz? Lepiej nie mówić.
        • miska_malcova Re: Zapinane swetry 14.10.04, 22:29
          zapinane swetry, jeszcze w pastelowych kolorach zawsze kojarzą mi sie ze
          starymi ciotkami
      • Gość: peggy Re: Zapinane swetry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 19:59
        najładniejszy jest ten zielony z reserved. modny, sliczny kolor, aktualny
        rękawek 3/4 i taki troche klimat vintage, a do tego chyba najtańszy. szkoda
        tylko, ze pawnie jest kiepskiej jakości, jak wszystko z reserved. szkoda też,
        że takich na prawde modnych rzeczy jest w avanti mało, wiekszośc tych sweterków
        magłaby być spokojnie z zeszłorocznych kolekcji.
      • Gość: sandra Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:19
        swetry zapinane są bardzo przydatne lecz nie każdy krój jest dopasowany
        najleprze są ciuchy z Trolla
        • Gość: formerA27 Re: Zapinane swetry IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:54
          A co powiecie na taki sweterek z rekawiczkami. Moim zdaniem jest kochany.
          www.target.com/gp/detail.html/ref=sc_pgb_c_3_0_3692501/601-3188649-1584949?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B0002V28UW
          • Gość: dobry humorek Re: Zapinane swetry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 09:52
            jest sliczny :-) marzenie ...a te rękawiczki...hmm...to drugie marzenie ;-)
      • Gość: elab Re: Zapinane swetry IP: *.kr.mim.pl 25.11.04, 07:57
        te w paski są nieładne
        • Gość: kafka Re: Zapinane swetry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:56
          Zobaczcie sobie stronę www.phildar.fr Tak o,dla przyjemności oglądania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka