Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dziewczyny pomocy!!

30.09.04, 08:24
    dwa dni temu kupiłam buty i są jakby zaduże przykleiłam zapiętki a o czubków
    włożyłam troszkę waty i dalej człapią pomóżcie laski bo mam mini spódniczkę i
    wygladam w tych butach jak oferma , znacie jakieś rady? a może jak kupię
    jeszcze wkładkę to pomoże wiecie cos może??
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 08:33
        A nie można po prostu butów wymienić?
      • laurka-1 Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 08:34
        kurcze właśnie nie bo już w nich trochę chodziłam
        • papryczka_ag Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 09:08
          No to ja nic nie poradzę. W sklepie nie człapały?
          • Gość: laurka-1 Re: dziewczyny pomocy!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 30.09.04, 09:40
            no kurcze papryczka nie człapały jak by człapały to bym wzieła mniejszy numer
            ale spoko przykleje sobie je na klej albo wyrzuce
            • papryczka_ag Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 09:43
              Przyznam, że jest to dla mnie zdumiewające. W sklepie były dobre, a w domu już
              za duże... No ale pewnie jestem ograniczona. Albo Ty musisz iść do lekarza i
              zbadać krążenie bo Ci stopy puchną ( poważnie mówię ).
              • laurka-1 Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 09:55
                ej spoko nigdy nie puchły mi nogi to poprostu taka skórka ekologiczna i jak
                troszkę pochodziłam to się rozeszła ale już po problemie
                • papryczka_ag Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 10:18
                  Rozumiem - myślałam, że to nowe.
                  • laurka-1 Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 11:18
                    oj papryczko jaka z ciebie złosnica mówiłam ze dwa dni temu je kupiłam ale
                    spoko tak się zachowujesz jak by cię nie stac było na nowe buty
                    • papryczka_ag Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 11:22
                      Chyba to Ty nie rozumiesz a ja się przez to zakręcam. Skoro Ciebie stać na
                      drogie buty, to może kupuj dobre a nie takie co po dwóch dniach się rozwalają.
                      Tłumaczysz swój problem w dziwaczny sposób. Najpierw zrozumiałam, że to nowe
                      buty, więc zdziwiłam się, że nie było problemu widać przy zakupie.
                      potem piszesz, że w nich już troche chodziłaś, więc stwierdziłam, że są stare.
                      Nie złoszczę się, tylko po prostu nie rozumiem.
                      Ale ja biegam w gumofilcach więc nie jestem w stanie zrozumiec posiadaczki
                      wspaniałych i drogich butów :)
      • Gość: NIUNIA Re: dziewczyny pomocy!! IP: *.elpos.net 30.09.04, 11:30
        kup sobie wkladki zelowe sholl, powinny pomoc :)

btw. dziekuje za wpis o tolerancji :) i pozdrawiam :)
      • b_bb Re: dziewczyny pomocy!! 30.09.04, 12:13
        Laurka, wyrzuć te buty. Jeśli są aż tak za duże, że w czubki musisz wkładać
        watę, to nie jawią mi się, jako coś eleganckiego. W dodatku człapiąca dziewczyna
        może budzić tylko śmiech. Dodając wkładki rozciągniesz je jeszcze bardziej i
        nigdy nie będziesz wyglądać w nich dobrze.
        Gdyby to była skóra, mogłabyś lekko zmoczyć, żeby się skórczyły, ale buty z
        dermy mają tę właściwość, że jeśli na samym początku są za duże, to już do
        niczego się nie będą nadawały.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka