Gość: Bianca IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 11:10 Co sądzicie o firmie Zara, kupujecie tam ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Zara 07.10.04, 11:21 Jakość bywa różna, ale to nic w porównaniu z fatalnym sposobem szycia. Spodnie w Zarze to istne krawieckie wygibasy... Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Zara IP: 194.223.152.* 07.10.04, 18:18 Jeszcze tam zachodze od czasu do czasu.. Buty, torebki, dodatki maja fatalne, ale niektore zakiety,plaszcze, koszule calkiem, calkiem... Ale ponoc tu w Londynie maja bardzo okrojona oferte w porownaniu z macierzysta Hiszpania (opinia kolezanki z Barcelony) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zara 07.10.04, 18:19 nie byłam, nie wybieram sie... Widziałam tylko w necie, że buty mają fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Zara IP: 194.223.152.* 07.10.04, 18:21 Buty?? No nie zartuj.. Za te pieniadze to.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zara 07.10.04, 18:22 to co? Nie ładne, za drogie, za tanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Zara IP: 194.223.152.* 07.10.04, 18:26 Wg mnie fasony niektore sa ok, z wykonaniem, materialami duzo gorzej, ale za te pieniadze ktore sobie kaza placic moge bez zadnego wysilku kupic cos ciekawszego u konkurencji.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Zara 07.10.04, 18:27 acha! tak jak powiedziałam, nie byłam nigdy w sklepie, widziałam tylko na stronie, wiec tylko fasony mogę oceniać... Dobrze wiedzieć, bo buty to szczególnie lubię mieć solidnie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Zara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:55 potwierdzam- miałam okazję zakupy robić w hiszpańskiej Zarze (Huelva), i wybór jest tam nieporównywalnie większy- zajrzałam po przyjezdzie do nowo otwartej Zary w Starym Browarze w Poznaniu i byłam rozczarowana- niemile rzecz jasna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrumru Re: Zara IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 18:53 Połowa moich ciuchów pochodzi z Zary, na jakość nie narzekam, wzornictwo tym bardziej, zawsze coś dla siebie znajdę. Jedyny problem jest ze spodniami szytymi na bardzo szczupłe i wysokie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: Zara IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.10.04, 09:44 Ja kupuje czesto dla siebie, dzieci i meza maja ladne koszule meskie. Dla dziewczynek tez sliczne ubranka maja cena nawet przyzwoita, co do damskich spodni to ostatnio chyba 5 par przymierzylam i jak w pasie dobre byly to nogawki okropnie za dlugie az biedna zwatpilam no nic trzeba poczekac az sie moda zmieni i znowu zaczna szyc porzadnie. Buty owszem, sliczne maja kozaczki teraz ale 99€ doszlam do wniosku ze i tak jada na swieta do Polski za te pieniadze sobie ladniejsze znajde. Ach nie ma jak to w Polsce po butikach polazic.... Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Zara 10.10.04, 15:58 Nie, bo w mojej mieścinie sklepu Zary nie ma. Be. Odpowiedz Link Zgłoś