Gość: helena Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:57 ja socjologie w Lublinie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorianne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:33 international and political studies :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.c.net.pl 10.10.04, 21:10 polonistyka, historia (podyplomowe); obecnie anglistyka (zaocznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 11.10.04, 09:16 Politologie, za 2 tygodnie zaczynam podyplomowe: zarządzanie zasobami ludzkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dispaly Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.zax.pl 11.10.04, 09:23 Zootechnike (biologie i hodowle zwierząt) a teraz robie weterynariee i jest strasznieeee ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 21:52 A mogłabyś napisać coś o tych studiach (tj. weterynarii)- gdzie studiujesz, czy dużo wkuwania, jakie są mniej więcej przedmioty itp. W tym roku zdaję maturę i myślę intensywnie o tym właśnie kierunku - ale mam mnóstwo wątpliwości. Byłabym wdzięczna za wszelkie info. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Display Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.zax.pl 10.06.05, 08:10 Studiuję we Wrocławi i nie oszukując jest nauki w cholere i troche... Przedmioty są trudne. Wykaz przedmiotów: anatomia, biochemia, chemia, biologia, histologia, prosektorium, patologia, fizjologia, genetyka, patazytologia, hodowla, anatomia mikrobiologiczna, diagnostyka, farmakologia. mikrobiologia, bakteriologia,toksykologia, higiena, dietetyka zw, choroby wewnetrzne, etologia, chirurgia, ortopedia, choroby zakażne, prewenscja wet, andrologia, rozeód. JA po zootechnice mam troszeczke łatwiej bo niektore z tych przedmiotów miałam ale i tak jest trudno. Materiał jest rozszezony no ale chyba to normalne w końcu potem leczy się zwierzęta i trzeba wiedzieć o co chodzi. Jednak jak się interesujesz weterynaria to wybierz się tam bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 15:38 Skończyłam wydz. chemii, kier. ochrona środowiska na PG. I parę podyplomowych. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 15:55 ciekawostka..... grupa piszaca na forum o modzie jest raczej mala ale na temat "studia" zareagowalo mnostwo czyzby chec ogloszenia czegos swiatu? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 16:45 Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście nie wspominając:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:44 eirenne napisała: > Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście > nie wspominając:-) zgadzam się, chociaż niektórzy, a raczej jedna osoba chce to na siłę pokazać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:14 hehehe, dobre ale z drugiej strony wszelkie pytania o fakty a nie o opinie są łatwejsze do odpowiedzenia, stąd szeroki odzew na pytania o wiek, wyksztłcenie, zawód, co mam na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:44 ach, właśnie, i do tego jeszcze można sprawiać wrażenie inteligentnej dyskutantki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:49 eirenne napisała: > ach, właśnie, i do tego jeszcze można sprawiać wrażenie inteligentnej > dyskutantki:-))) ...tym bardziej, że pytanie nie brzmiało, jakie studia ukończyłyście/kontynuujecie, lecz co studiowałyście :P:P Można było zaczynać siedem kierunków i na każdym być do pierwszej sesji, ale jak to brzmi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 17:58 no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co jest 30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 18:02 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z > czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co jest > 30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku A Ty celowo jej tego nie wyjaśniłaś, prowokatorko. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:46 eirenne napisała: > Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście > nie wspominając:-) b_bb napisała: > A Ty celowo jej tego nie wyjaśniłaś, prowokatorko. ;)) Wiadomo, dlaczego tego nie wyjaśniła. Chce byc lepsza, a może najlepsza od innych tutaj zgromadzonych pań. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 19:56 Jeśli chodzi o udowadnianie, że jest lepsza i inteligentniejsza od wielu tutaj zgromadzonych, to nie musi się chwalić studiami - wystarczy poczytać jej posty. Także radzę pominąć tę teorię. Jest bezsensowna. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 19:56 ehmmm, khmmm... nie miałam na myśli Richelieu... :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 20:02 Ale ja nie do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:24 Ale ja mówiłam do tej niezalogowanej z IP Toyi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:40 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z > czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co jest > > 30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku No i wyszło szydło z worka!!!! No to, że by dopełnic całość: ja studiowałam: pedagogikę, informatykę, filologie polską, filologie angielską, ochronę środowiska, marketing, chemię, fizykę, księgowość, ekonomię ( oczywiście, że by nie wyszło, żem ja jestem taka mądra i to wszystko skonczyłam, od razu wyjaśniam, że chodziłam tam na wykłady). Oczywiście tak na prawdę skończyłam psychologię, mam dyplom i mnie nie wyrzucali tak jak ciebie. Wiem, ze słonko chcesz być najmądrzejsza na tym forum bo wiadomo, że jest to forum o modzie, ale skonczenie czegoś juz zaczetego, a wyrzucenie ze studiów lub pomyłka to różnica, wiec nie wypisuj głupot, że masz 1000 kierunków studiów, jeżeli już to wypisz przedmioty na jakie chodziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* głupio gadasz zzzz IP: 195.117.90.* 11.10.04, 20:45 skończyłam 1, jestem na 3. z prawa się wysiedliłam bo mnie mdliło, drugi ciągnę siódmy rok bo mnie lubią dobrze już? i panno zaperzalska, perz się usuwa i uwaga będę żartować, achtung, achtung wiadomo nie od dziś, że jestem najpiękneijsza, najmądrzejsza i najładniejsze mam kiecki, ach, och, ach. Przyszłam na forum by się dowartościować oczywiście, lecz nieoceniona zzz mnie odkryła. Co za szok! forumowiczki teraz nie mają szans. papryczka już szuka nietłukącego się lustra, też została zdemaskowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: tłumaczenia nic ci nie dadzą IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:53 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): >drugi ciągnę > > siódmy rok bo mnie lubią cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: tłumaczenia nic ci nie dadzą 11.10.04, 21:03 Gość portalu: zzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał(a): > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > >drugi ciągnę > > > > siódmy rok bo mnie lubią > > cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie.. Ej, pani psycholog, coś się tak dziewczyny uczepiła? Jesteś nowa na tym forum, czego nie można rzec o Richelieu, więc jeśli chcesz się o niej dowiedzieć czegoś więcej, wrzuć jej nick do wyszukiwarki. Zapewniam Cię, że akurat ta forumowiczka nie musi niczego tutaj udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* ależ dadzą bobasie IP: 195.117.90.* 11.10.04, 21:06 > cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie.. zgadnij dlaczego. wiem, na twój rozum będą to 2 lata poprawek po 100zł za punkt. Się jak widzisz znakomicie orientuję w cenach i sprawach kombinatyryki studiowej. Znam się na przypadkach studentek w ciąży, choć nigdy w ciąży nie byłam i na wszystkich stypendiach dla biednych, choć niestety nigdy pod żadno nie podlegałam, grr. Umiesz zgaść dlaczego? psycholog powinien zgaść ciekawi mnie na której specjalności wykluwają się takie zajadliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:22 b_bb napisała: Można było zaczynać > siedem kierunków i na każdym być do pierwszej sesji, ale jak to brzmi... ;) Oczywiście, że bezsensu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:42 tralalumpek napisała: > ciekawostka..... > grupa piszaca na forum o modzie jest raczej mala ale na temat "studia" > zareagowalo mnostwo > czyzby chec ogloszenia czegos swiatu? > > > W przypadku Riechlieu z pewnością tak!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 20:48 jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, który naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:58 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): drugi ciągnę > > siódmy rok bo mnie lubią i to sie nazywa byc skromnym. Do tego wysokie mniemanie ma o sobie! > jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, który > naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek Sama się przyznałaś, widzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:06 Gość portalu: zzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał(a): > Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > > > drugi ciągnę > > > > siódmy rok bo mnie lubią > > i to sie nazywa byc skromnym. Do tego wysokie mniemanie ma o sobie! > > > jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, któ > ry > > naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek > > Sama się przyznałaś, widzisz! Słyszałaś kiedyś takie terminy jak: poczucie humoru, dystans do samego siebie, ironia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 21:11 widzę BB, że giligiligam zzzz po brzusiu czy sypię piaskiem w oczy, jej to wsio rawno. Jednako co w sercu to na widelcu, a co na talerzu to w pacierzu a, mam powód do zachwytu nad swoją osobą. Tyram nad jedenastotysięcznym postem na forum ;) Szybko poszło Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:16 Płodnaś, kobieto. :) Chciałabym zobaczyć panią psycholog zzzzzzzzzz w pracy. Jej diagnozy muszą być niezłe, tak szybko Cię rozszyfrowała, umieściła w konkretnej szufladce, jestem pełna podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:26 pacz, stosuje człowiek niekoncepcje a i tak płodzi się jak królik a młodzi dziś żyją na dużo wyższych obrotach niż my wlot chwytają to nad czym ramole dumają dniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:38 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > widzę BB, że giligiligam zzzz po brzusiu czy sypię piaskiem w oczy, jej to wsio > > rawno. Jednako co w sercu to na widelcu, a co na talerzu to w pacierzu > > a, mam powód do zachwytu nad swoją osobą. Tyram nad jedenastotysięcznym postem > na forum ;) Szybko poszło Nie wysilaj sie swoją inteligencją i poczuciem humoru bo jest on wiejski i prosty. Obrałas styl pisowni, który jest beznadziejny, wiec skończ juz te swoje "nad" wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:42 Aa, i nie pojawiam się tu znienacka, dobrze cię znam, nie tylko z tych postów ale osobiście. Sadzę, że domyslasz się kim jestem. Nie najezdzałabym na ciebie gdybym cie dobrze nie znała w realu. Ps: nie tylko ja na ciebie najeżdzam, ale mnóstwo ludzi tylko nie dają po sobie tego poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:47 Gość portalu: zzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał(a): > Aa, i nie pojawiam się tu znienacka, dobrze cię znam, nie tylko z tych postów > ale osobiście. Sadzę, że domyslasz się kim jestem. Nie najezdzałabym na ciebie > gdybym cie dobrze nie znała w realu. > Ps: nie tylko ja na ciebie najeżdzam, ale mnóstwo ludzi tylko nie dają po sobie > tego poznac. O ja pierniczę!!! Mam nadzieję, że już żałujesz, że napisałaś podobny bzdet. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:55 to normalna groźba BB ;), grozi ten, który stracił wszystkie inne możliwości sypkie piaski coś na fmodzie są, a nie wszyscy potrafią po nich chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:03 r.richelieu napisała: > to normalna groźba BB ;), grozi ten, który stracił wszystkie inne możliwości > sypkie piaski coś na fmodzie są, a nie wszyscy potrafią po nich chodzić Byli tu już rozmaici "wielbiciele" innych forumowiczów, ale pani zzzzzzzzzzzzzz normalnie mnie zafascynowała. W jej dyplom z psychologii uwierzę, jak zobaczę, wtedy będę współczuć jej ewentualnym pacjentom. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:09 Tekst o "ja wiem kim jesteś, powiem pani, a ciebie i tak nie lubi" jest tekstem przedszkolaka. Wpadły mi w ręce blogi dzieci z podstawówki to poza infantylizmami, podobne teksty rzucane były między jednym hejka a drugim hejka. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:16 Gdy zabraknie argumentów zbierają zabawki i odchodzą z piaskownicy. Jutro pojawią się tu rozmaite yyyyyyyyyyyyyyyy oraz tttttttttttttt, które potwierdzą, że znają szanowaną panią psycholog zzzzzzzzzz oraz przysięgną, że osobiście znają milion osób nienawidzących Cię serdecznie. Wszystkie przypadkowo będą pisać z tego samego IP albo zalogują się i nagle uaktywnią. A poza tym to cudowne, że w ludziach dorosłych (w coś wierzyć trzeba:P) jest aż tyle dziecka. :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 08:50 Richelieu, znasz kogoś z Łodzi? :-))) IP toya.net.pl na 90% jest łódzkie:) Pytam z ciekawości, bo panna niezalogowana psycholożka twierdzi, ze zna Cię osobiście:-D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 08:56 To pewnie Twoja pilnująca Cię mama... Abstrahując od tego czy Cię zna czy nie - argument jest idiotyczny a w dodatku chamski. Panna zzzzzzzzz chyba nie ma przed sobą kariery na tym forum, ani tym bardziej w psychologii. Wolałabym mieć psychozę maniakalno depresyjna niż leczyć się u kogoś z tak widocznym problemem... Chyba to prawda, że ludzie niekiedy idą na psychologię, żeby nauczyć się rozwiązywania własnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 09:23 papryczka_ag napisała: >Chyba to prawda, że ludzie > niekiedy idą na psychologię, żeby nauczyć się rozwiązywania własnych problemów Co więcej-jak widać-niektórym nawet i to nie pomaga...;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:50 wiesz, moderator ma to do siebie, że jest cały czas na celowniku, zwłaszcza jeśli nie potrafi cicho siedzieć. Stąd większość moich wielbicieli to bidni, którym usunęłam ich plugastwa lub reklamy osobiście? no pacz, Ty mnie znasz osobiście, a ja Ciebie nie. Czuję się jak gwiazda filmowa co to nie może spamiętać wszystkich znających ją, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:45 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): >Tyram nad jedenastotysięcznym postem > na forum ;) Szybko poszło Zajmij sie lepiej czyms pozyteczniejszym, a nie ślęczeniem cały dzień nad kompem. Nie wiem jak mozna spedzać całe dnie nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:50 Gość portalu: zzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał(a): > Nie wiem jak mozna spedzać całe dnie nad nim. Nie masz jeszcze na ten temat teorii? Podpowiem Ci, co pisują inni "psychologowie" netowi: brak życia osobistego, kompleksy, zazdrość, bycie maszkaronem... Mam nadzieję, że jako posiadaczka dyplomu, podzielisz się resztą spostrzeżeń na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:47 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): >Tyram nad jedenastotysięcznym postem > na forum ;) Szybko poszło Ja idę spać i życzę miłej lektury. Miłej nocy przed kmputerem! Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:11 Chyba nie. Ichyba ktos tu potrzebuje psychologa będąc psychologogogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
anucha78 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 20:51 mechanika i budowa maszyn na PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:25 ja germaistyke i nie jest ciezko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:12 Architekture - teraz doktoranckie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.04, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
surtout Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 13.10.04, 00:51 Filologia polska (dzienne - nuda nad nudami) i po III roku filologii zaczęłam jeszcze stosunki międzynarodowe (zaoczne - i to już było TO). Od stycznia planuję MSU (dla absolwentów kier. nieekonomicznych) marketing i zarządzanie. Ktoś to przeszedł i poleca lub nie? Odpowiedz Link Zgłoś
izzaa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 13.10.04, 13:29 obsługa tuchu turystycznego --->licencjat obecnie gospodarka turystyczna mgr --> WSE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Różyczka24łódź Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:26 ja studuje Turystyke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:07 fil. polską, dziennikarstwo, oligofrenopedagogikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.04, 20:09 informe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaj Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 11:27 absolwentka Arecheologii na UW (dzienne) obecnie pedagogikę na UW (podyplomowe) nie było ciężko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.cytanet.com.cy 18.10.04, 22:41 Geodezja i Kartografia na AGHu!!Najlepsza uczelnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dordulka Akademia Med. Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:06 Było - minęło... Piękne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Anglistyka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:44 i jest latwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:54 A ja studjuję politologię na UŚ Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 22.01.05, 13:14 medycyne w Chicago.[1 rok niestety,nie wydolilam:)].bylo to[tzn wydzial] Dep.of surgery,neurological surgery[trauma/critical care]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.pronet.lublin.pl 22.01.05, 14:17 Studiuję amerykanistykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka33 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.echostar.pl 22.01.05, 15:36 Ja Fortepian. "Pracuję" w zawodzie, nie narzekam na kasę, widocznie miałam szczęście, którego i Tobie Inezjo21 życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 23.01.05, 12:03 W Polsce skonczylam informatyke (Ale to nie to). W tym roku zaczynam medycyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani71 germanistka i narzeka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:27 ja też jestem po germanistyce ale nie narzekam,mam szerokie kontakty i niemal codziennie dzwoni telefon z propozycją tłumaczenia, kursu lub innej dorywczej pracy, zarabiam na tym więcej niż na etacie lektora w szkole wyższej. Odnów kontakty ze studiów lub wyślij swoje cv w wiele miejsc czasami pracodawca zgłasza sie po roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia20 Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 23.01.05, 18:30 Czy ktos studiował farmację? Ja jestem w 100dium Medycznym na farmacji ale zamierzam póxniej zdawać na studia na farmację, potrzebuję porozmawiać z kimś, kto skończył ten kierunek :) Mój nr gg 5044257 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:15 Ja skończyłam Farmację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kada Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.01.05, 20:14 Matematykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.tkchopin.pl 23.01.05, 18:39 nawigacje morską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 20:57 Inżynieria Środowiska PW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.mikolow.net 08.06.05, 13:51 ja sie wybieram na inżynierie środowiska..na pś i jak sie studiowało ciężko??:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moo Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:57 archeologię - nie skończyłam, teraz pedagogikę społeczno-opiekuńczą Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 23.01.05, 22:24 juz nie pamietam, tyle tego bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:56 wlasnie w piatek udalo mi sie obronic prace. skonczylam germaistyke i bylo ok. nawet pol roku przzed terminem. Yupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba$ka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:00 a ja stomatologie.. jest ciężko ale fajnie.. początki dopiero co prawda.. ale jest świetnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eda Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 15:10 bibliotekoznawstwo na UWr Odpowiedz Link Zgłoś