Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co studiujecie/ studiowaliscie?

• Gość: helena Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:57
        ja socjologie w Lublinie :)))
        • fuunia prawo UW 10.10.04, 17:11
      • Gość: lorianne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:33
        international and political studies :)
      • Gość: frog Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.c.net.pl 10.10.04, 21:10
        polonistyka, historia (podyplomowe); obecnie anglistyka (zaocznie)
      • Gość: puma Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 11.10.04, 09:16
        Politologie, za 2 tygodnie zaczynam podyplomowe: zarządzanie zasobami ludzkimi.
      • Gość: Dispaly Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.zax.pl 11.10.04, 09:23
        Zootechnike (biologie i hodowle zwierząt) a teraz robie weterynariee i jest
        strasznieeee ciężko
        • Gość: ola Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 21:52
          A mogłabyś napisać coś o tych studiach (tj. weterynarii)- gdzie studiujesz, czy
          dużo wkuwania, jakie są mniej więcej przedmioty itp. W tym roku zdaję maturę i
          myślę intensywnie o tym właśnie kierunku - ale mam mnóstwo wątpliwości. Byłabym
          wdzięczna za wszelkie info. Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: Display Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.zax.pl 10.06.05, 08:10
            Studiuję we Wrocławi i nie oszukując jest nauki w cholere i troche...
            Przedmioty są trudne. Wykaz przedmiotów: anatomia, biochemia, chemia, biologia,
            histologia, prosektorium, patologia, fizjologia, genetyka, patazytologia,
            hodowla, anatomia mikrobiologiczna, diagnostyka, farmakologia. mikrobiologia,
            bakteriologia,toksykologia, higiena, dietetyka zw, choroby wewnetrzne,
            etologia, chirurgia, ortopedia, choroby zakażne, prewenscja wet, andrologia,
            rozeód. JA po zootechnice mam troszeczke łatwiej bo niektore z tych przedmiotów
            miałam ale i tak jest trudno. Materiał jest rozszezony no ale chyba to normalne
            w końcu potem leczy się zwierzęta i trzeba wiedzieć o co chodzi. Jednak jak się
            interesujesz weterynaria to wybierz się tam bo warto.
      • zuzaba Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 15:38
        Skończyłam wydz. chemii, kier. ochrona środowiska na PG. I parę podyplomowych.
        Iza
      • pensjonarka prawo 11.10.04, 15:50
      • tralalumpek Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 15:55
        ciekawostka.....
        grupa piszaca na forum o modzie jest raczej mala ale na temat "studia"
        zareagowalo mnostwo
        czyzby chec ogloszenia czegos swiatu?
        • eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 16:45
          Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście
          nie wspominając:-)
          • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:44
            eirenne napisała:

> Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście
            > nie wspominając:-)

zgadzam się, chociaż niektórzy, a raczej jedna osoba chce to na siłę pokazać!!!
        • rr.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:14
          hehehe, dobre
          ale z drugiej strony wszelkie pytania o fakty a nie o opinie są łatwejsze do
          odpowiedzenia, stąd szeroki odzew na pytania o wiek, wyksztłcenie, zawód, co
          mam na sobie
          • eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:44
            ach, właśnie, i do tego jeszcze można sprawiać wrażenie inteligentnej
            dyskutantki:-)))
            • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 17:49
              eirenne napisała:

> ach, właśnie, i do tego jeszcze można sprawiać wrażenie inteligentnej
              > dyskutantki:-)))

...tym bardziej, że pytanie nie brzmiało, jakie studia
              ukończyłyście/kontynuujecie, lecz co studiowałyście :P:P Można było zaczynać
              siedem kierunków i na każdym być do pierwszej sesji, ale jak to brzmi... ;)
              • Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 17:58
                no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z
                czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co jest
                30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku
                • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 18:02
                  Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z
                  > czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co jest
                  > 30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku

A Ty celowo jej tego nie wyjaśniłaś, prowokatorko. ;))
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:46
                    eirenne napisała:

> Jasne:) Każda chce udowodnić, jaka jest mądra, wykształcona, o świetnym guście
                    > nie wspominając:-)

b_bb napisała:

> A Ty celowo jej tego nie wyjaśniłaś, prowokatorko. ;))

Wiadomo, dlaczego tego nie wyjaśniła. Chce byc lepsza, a może najlepsza od
                    innych tutaj zgromadzonych pań.
                    • papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 19:56
                      Jeśli chodzi o udowadnianie, że jest lepsza i inteligentniejsza od wielu tutaj
                      zgromadzonych, to nie musi się chwalić studiami - wystarczy poczytać jej posty.
                      Także radzę pominąć tę teorię. Jest bezsensowna.
                    • eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 19:56
                      ehmmm, khmmm... nie miałam na myśli Richelieu... :-PPPPP
                      • papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 20:02
                        Ale ja nie do Ciebie :)
                        • eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:24
                          Ale ja mówiłam do tej niezalogowanej z IP Toyi:-)
                • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:40

> no, zzzz się zaperzyła jakby zupełnie nie wzięła pod uwagę tego, że można z
                  > czegoś zrezygnować, a można być stud. I roku (więc studiować tydzień ;) co
                  jest
                  >
                  > 30 razy mniejszym studiowaniem niż skończenie roku

No i wyszło szydło z worka!!!! No to, że by dopełnic całość: ja studiowałam:
                  pedagogikę, informatykę, filologie polską, filologie angielską, ochronę
                  środowiska, marketing, chemię, fizykę, księgowość, ekonomię ( oczywiście, że by
                  nie wyszło, żem ja jestem taka mądra i to wszystko skonczyłam, od razu
                  wyjaśniam, że chodziłam tam na wykłady). Oczywiście tak na prawdę skończyłam
                  psychologię, mam dyplom i mnie nie wyrzucali tak jak ciebie.
                  Wiem, ze słonko chcesz być najmądrzejsza na tym forum bo wiadomo, że jest to
                  forum o modzie, ale skonczenie czegoś juz zaczetego, a wyrzucenie ze studiów
                  lub pomyłka to różnica, wiec nie wypisuj głupot, że masz 1000 kierunków
                  studiów, jeżeli już to wypisz przedmioty na jakie chodziłaś.
                  • Gość: Richelieu* głupio gadasz zzzz IP: 195.117.90.* 11.10.04, 20:45
                    skończyłam 1, jestem na 3. z prawa się wysiedliłam bo mnie mdliło, drugi ciągnę
                    siódmy rok bo mnie lubią
                    dobrze już?
                    i panno zaperzalska, perz się usuwa

i uwaga będę żartować, achtung, achtung
                    wiadomo nie od dziś, że jestem najpiękneijsza, najmądrzejsza i najładniejsze
                    mam kiecki, ach, och, ach. Przyszłam na forum by się dowartościować oczywiście,
                    lecz nieoceniona zzz mnie odkryła. Co za szok! forumowiczki teraz nie mają
                    szans.
                    papryczka już szuka nietłukącego się lustra, też została zdemaskowana
                    • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: tłumaczenia nic ci nie dadzą IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:53

>drugi ciągnę
                      >
                      > siódmy rok bo mnie lubią

cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie..
                      • b_bb Re: tłumaczenia nic ci nie dadzą 11.10.04, 21:03
                        Gość portalu: zzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał(a):

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                        >
                        > >drugi ciągnę
                        > >
                        > > siódmy rok bo mnie lubią
                        >
                        > cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie..

Ej, pani psycholog, coś się tak dziewczyny uczepiła? Jesteś nowa na tym forum,
                        czego nie można rzec o Richelieu, więc jeśli chcesz się o niej dowiedzieć czegoś
                        więcej, wrzuć jej nick do wyszukiwarki. Zapewniam Cię, że akurat ta forumowiczka
                        nie musi niczego tutaj udowadniać.
                      • Gość: Richelieu* ależ dadzą bobasie IP: 195.117.90.* 11.10.04, 21:06
                        > cos długo. Ciekawe dlaczego. Chyba jest odwrotnie, no nie..

zgadnij dlaczego.

wiem, na twój rozum będą to 2 lata poprawek po 100zł za punkt. Się jak widzisz
                        znakomicie orientuję w cenach i sprawach kombinatyryki studiowej. Znam się na
                        przypadkach studentek w ciąży, choć nigdy w ciąży nie byłam i na wszystkich
                        stypendiach dla biednych, choć niestety nigdy pod żadno nie podlegałam, grr.
                        Umiesz zgaść dlaczego?
                        psycholog powinien zgaść
                        ciekawi mnie na której specjalności wykluwają się takie zajadliwości

• Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:22
                b_bb napisała:

Można było zaczynać
                > siedem kierunków i na każdym być do pierwszej sesji, ale jak to brzmi... ;)

Oczywiście, że bezsensu!!!
        • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 19:42
          tralalumpek napisała:

> ciekawostka.....
          > grupa piszaca na forum o modzie jest raczej mala ale na temat "studia"
          > zareagowalo mnostwo
          > czyzby chec ogloszenia czegos swiatu?
          >
          >
          >

W przypadku Riechlieu z pewnością tak!!!!!!!!!
          • Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 20:48
            jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, który
            naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek
            • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 20:58

drugi ciągnę
              >
              > siódmy rok bo mnie lubią

i to sie nazywa byc skromnym. Do tego wysokie mniemanie ma o sobie!

> jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, który
              > naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek

Sama się przyznałaś, widzisz!
              • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:06

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                >
                >
                > drugi ciągnę
                > >
                > > siódmy rok bo mnie lubią
                >
                > i to sie nazywa byc skromnym. Do tego wysokie mniemanie ma o sobie!
                >
                > > jestem na f moda dość długo, to tyś tu przylazła i pierwszym wątkiem, któ
                > ry
                > > naznaczyłaś swoją obecnością jest właśnie ten wątek
                >
                > Sama się przyznałaś, widzisz!

Słyszałaś kiedyś takie terminy jak: poczucie humoru, dystans do samego siebie,
                ironia...?
                • Gość: Richelieu* Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: 195.117.90.* 11.10.04, 21:11
                  widzę BB, że giligiligam zzzz po brzusiu czy sypię piaskiem w oczy, jej to wsio
                  rawno. Jednako co w sercu to na widelcu, a co na talerzu to w pacierzu

a, mam powód do zachwytu nad swoją osobą. Tyram nad jedenastotysięcznym postem
                  na forum ;) Szybko poszło
                  • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:16
                    Płodnaś, kobieto. :)
                    Chciałabym zobaczyć panią psycholog zzzzzzzzzz w pracy. Jej diagnozy muszą być
                    niezłe, tak szybko Cię rozszyfrowała, umieściła w konkretnej szufladce, jestem
                    pełna podziwu.
                    • r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:26
                      pacz, stosuje człowiek niekoncepcje a i tak płodzi się jak królik

a młodzi dziś żyją na dużo wyższych obrotach niż my wlot chwytają to nad czym
                      ramole dumają dniami
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:38

> widzę BB, że giligiligam zzzz po brzusiu czy sypię piaskiem w oczy, jej to
                    wsio
                    >
                    > rawno. Jednako co w sercu to na widelcu, a co na talerzu to w pacierzu
                    >
                    > a, mam powód do zachwytu nad swoją osobą. Tyram nad jedenastotysięcznym
                    postem
                    > na forum ;) Szybko poszło

Nie wysilaj sie swoją inteligencją i poczuciem humoru bo jest on wiejski i
                    prosty. Obrałas styl pisowni, który jest beznadziejny, wiec skończ juz te
                    swoje "nad" wywody.
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:42
                    Aa, i nie pojawiam się tu znienacka, dobrze cię znam, nie tylko z tych postów
                    ale osobiście. Sadzę, że domyslasz się kim jestem. Nie najezdzałabym na ciebie
                    gdybym cie dobrze nie znała w realu.

Ps: nie tylko ja na ciebie najeżdzam, ale mnóstwo ludzi tylko nie dają po sobie
                    tego poznac.
                    • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:47

> Aa, i nie pojawiam się tu znienacka, dobrze cię znam, nie tylko z tych postów
                      > ale osobiście. Sadzę, że domyslasz się kim jestem. Nie najezdzałabym na ciebie
                      > gdybym cie dobrze nie znała w realu.
                      > Ps: nie tylko ja na ciebie najeżdzam, ale mnóstwo ludzi tylko nie dają po sobie
                      > tego poznac.

O ja pierniczę!!!
                      Mam nadzieję, że już żałujesz, że napisałaś podobny bzdet.
                      • r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:55
                        to normalna groźba BB ;), grozi ten, który stracił wszystkie inne możliwości
                        sypkie piaski coś na fmodzie są, a nie wszyscy potrafią po nich chodzić

• b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:03
                          r.richelieu napisała:

> to normalna groźba BB ;), grozi ten, który stracił wszystkie inne możliwości
                          > sypkie piaski coś na fmodzie są, a nie wszyscy potrafią po nich chodzić

Byli tu już rozmaici "wielbiciele" innych forumowiczów, ale pani zzzzzzzzzzzzzz
                          normalnie mnie zafascynowała. W jej dyplom z psychologii uwierzę, jak zobaczę,
                          wtedy będę współczuć jej ewentualnym pacjentom.
                          • r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:09
                            Tekst o "ja wiem kim jesteś, powiem pani, a ciebie i tak nie lubi" jest tekstem
                            przedszkolaka.
                            Wpadły mi w ręce blogi dzieci z podstawówki to poza infantylizmami, podobne
                            teksty rzucane były między jednym hejka a drugim hejka.
                            • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 23:16
                              Gdy zabraknie argumentów zbierają zabawki i odchodzą z piaskownicy. Jutro
                              pojawią się tu rozmaite yyyyyyyyyyyyyyyy oraz tttttttttttttt, które potwierdzą,
                              że znają szanowaną panią psycholog zzzzzzzzzz oraz przysięgną, że osobiście
                              znają milion osób nienawidzących Cię serdecznie. Wszystkie przypadkowo będą
                              pisać z tego samego IP albo zalogują się i nagle uaktywnią.
                              A poza tym to cudowne, że w ludziach dorosłych (w coś wierzyć trzeba:P) jest aż
                              tyle dziecka. :D:D:D
                              • eirenne Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 08:50
                                Richelieu, znasz kogoś z Łodzi? :-))) IP toya.net.pl na 90% jest łódzkie:)
                                Pytam z ciekawości, bo panna niezalogowana psycholożka twierdzi, ze zna Cię
                                osobiście:-D
                                • papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 08:56
                                  To pewnie Twoja pilnująca Cię mama...
                                  Abstrahując od tego czy Cię zna czy nie - argument jest idiotyczny a w dodatku
                                  chamski. Panna zzzzzzzzz chyba nie ma przed sobą kariery na tym forum, ani tym
                                  bardziej w psychologii. Wolałabym mieć psychozę maniakalno depresyjna niż
                                  leczyć się u kogoś z tak widocznym problemem... Chyba to prawda, że ludzie
                                  niekiedy idą na psychologię, żeby nauczyć się rozwiązywania własnych problemów.
                                  • kalooo Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 09:23
                                    papryczka_ag napisała:

>Chyba to prawda, że ludzie
                                    > niekiedy idą na psychologię, żeby nauczyć się rozwiązywania własnych problemów

Co więcej-jak widać-niektórym nawet i to nie pomaga...;)
                                    pzdr!
                                    • papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 12.10.04, 09:26
                                      :DD
                    • r.richelieu Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:50
                      wiesz, moderator ma to do siebie, że jest cały czas na celowniku, zwłaszcza
                      jeśli nie potrafi cicho siedzieć. Stąd większość moich wielbicieli to bidni,
                      którym usunęłam ich plugastwa lub reklamy

osobiście? no pacz, Ty mnie znasz osobiście, a ja Ciebie nie. Czuję się jak
                      gwiazda filmowa co to nie może spamiętać wszystkich znających ją, hehehe
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:45

>Tyram nad jedenastotysięcznym postem

Zajmij sie lepiej czyms pozyteczniejszym, a nie ślęczeniem cały dzień nad
                    kompem. Nie wiem jak mozna spedzać całe dnie nad nim.
                    • b_bb Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 22:50
                      > Nie wiem jak mozna spedzać całe dnie nad nim.

Nie masz jeszcze na ten temat teorii? Podpowiem Ci, co pisują inni
                      "psychologowie" netowi: brak życia osobistego, kompleksy, zazdrość, bycie
                      maszkaronem... Mam nadzieję, że jako posiadaczka dyplomu, podzielisz się resztą
                      spostrzeżeń na ten temat.
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.10.04, 22:47

>Tyram nad jedenastotysięcznym postem

Ja idę spać i życzę miłej lektury. Miłej nocy przed kmputerem!
                • papryczka_ag Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 21:11
                  Chyba nie. Ichyba ktos tu potrzebuje psychologa będąc psychologogogiem...
      • anucha78 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 11.10.04, 20:51
        mechanika i budowa maszyn na PP
      • Gość: trawa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:25
        ja germaistyke i nie jest ciezko:)
        • Gość: ar Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:12
          Architekture - teraz doktoranckie....
          • Gość: betka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.10.04, 16:09
            • surtout Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 13.10.04, 00:51
              Filologia polska (dzienne - nuda nad nudami) i po III roku filologii zaczęłam
              jeszcze stosunki międzynarodowe (zaoczne - i to już było TO). Od stycznia
              planuję MSU (dla absolwentów kier. nieekonomicznych) marketing i zarządzanie.
              Ktoś to przeszedł i poleca lub nie?
              • izzaa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 13.10.04, 13:29
                obsługa tuchu turystycznego --->licencjat
                obecnie gospodarka turystyczna mgr --> WSE :)
      • Gość: kasia838 Logopedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:35
      • Gość: Różyczka24łódź Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:26
        ja studuje Turystyke....
        • Gość: * Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:07
          fil. polską, dziennikarstwo, oligofrenopedagogikę
      • Gość: kaczka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.04, 20:09
        informe
      • Gość: Olaj Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 11:27
        absolwentka Arecheologii na UW (dzienne)
        obecnie pedagogikę na UW (podyplomowe)

nie było ciężko :))))
        • Gość: Aaaaa Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.cytanet.com.cy 18.10.04, 22:41
          Geodezja i Kartografia na AGHu!!Najlepsza uczelnia!!
        • Gość: dordulka Akademia Med. Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:06
          Było - minęło... Piękne czasy...
      • Gość: justyna Anglistyka!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:44
        i jest latwo :)
      • Gość: Ania Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:54
        A ja studjuję politologię na UŚ
        • wildorchid Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 22.01.05, 13:14
          medycyne w Chicago.[1 rok niestety,nie wydolilam:)].bylo to[tzn wydzial] Dep.of
          surgery,neurological surgery[trauma/critical care].
      • Gość: Natalia Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.pronet.lublin.pl 22.01.05, 14:17
        Studiuję amerykanistykę.
        • Gość: natka33 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.echostar.pl 22.01.05, 15:36
          Ja Fortepian.
          "Pracuję" w zawodzie, nie narzekam na kasę, widocznie miałam szczęście, którego
          i Tobie Inezjo21 życzę!!!!
      • juliet22 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 22.01.05, 23:12
        Iberystykę
      • bonzee Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 23.01.05, 12:03
        W Polsce skonczylam informatyke (Ale to nie to). W tym roku zaczynam medycyne.
      • Gość: Ani71 germanistka i narzeka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:27
        ja też jestem po germanistyce ale nie narzekam,mam szerokie kontakty i niemal
        codziennie dzwoni telefon z propozycją tłumaczenia, kursu lub innej dorywczej
        pracy, zarabiam na tym więcej niż na etacie lektora w szkole wyższej. Odnów
        kontakty ze studiów lub wyślij swoje cv w wiele miejsc czasami pracodawca
        zgłasza sie po roku.
        • Gość: Martunia20 Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 23.01.05, 18:30
          Czy ktos studiował farmację? Ja jestem w 100dium Medycznym na farmacji ale
          zamierzam póxniej zdawać na studia na farmację, potrzebuję porozmawiać z kimś,
          kto skończył ten kierunek :) Mój nr gg 5044257
          • Gość: Magda Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:15
            Ja skończyłam Farmację
          • Gość: kada Re: Farmacjaaaaa!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.01.05, 20:14
            Matematykę.
      • Gość: aga Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.tkchopin.pl 23.01.05, 18:39
        nawigacje morską
        • Gość: madzi1 Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 20:57
          Inżynieria Środowiska PW
          • Gość: basik Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.mikolow.net 08.06.05, 13:51
            ja sie wybieram na inżynierie środowiska..na pś i jak sie studiowało ciężko??:|
        • Gość: moo Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:57
          archeologię - nie skończyłam, teraz pedagogikę społeczno-opiekuńczą
      • daino Re: co studiujecie/ studiowaliscie? 23.01.05, 22:24
        juz nie pamietam, tyle tego bylo.
      • Gość: asia Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:56
        wlasnie w piatek udalo mi sie obronic prace. skonczylam germaistyke i bylo ok.
        nawet pol roku przzed terminem. Yupi!
      • Gość: Ba$ka Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:00
        a ja stomatologie.. jest ciężko ale fajnie.. początki dopiero co prawda.. ale
        jest świetnie:D
      • Gość: Eda Re: co studiujecie/ studiowaliscie? IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 15:10
        bibliotekoznawstwo na UWr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka