Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polecam e-sklepik

12.10.04, 11:44
    Polecam bo wychodze z zalozenia ze zawsze nalezy wspierac to co dobre a tepic
    to co nieprofesjonalne:))
    Spodobala mi sie pidzamka w sklepie, niestety nie bylo koloru ktory
    szukalam.. Ale byla metka z podana strona www.
    Zajrzalam i....

No po prostu odlot:) Fajne pidzamki, sklepik interoetowy i REWELACYJNA
    OBSLUGA KLIENTA!
    Okazalo sie ze nie wszystko co oferuja jest w sklepiku wiec pan z obslugi
    przeslal mi zdjecia produktow, ja wyslalam kolory i rozmiary mnie
    interesujace, pan przyslal dane do przelewu (chcialam przekazac kaske przez
    internet), ja odpowiedzialam, wyslalam pieniadze, dostalam maila z
    potwierdzeniem ze wplynely, potem ze wyslali paczke i fru - juz pidzamki byly
    u mnie. Caly czas kontakt z klientem, w dodatku przesympatyczny:) WZOR!

A produkty? Swietne wzornictwo, doskonala bawelna. Nic tlyko polecac:))

www.mewa.com.pl/

Pozdrowionka:)
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 11:50
        hm...
      • b_bb Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:04
        Może masz rację w sprawie obsługi klienta w tym sklepiku i jesteś zadowolna, bo
        towar widziałaś na żywo. Sama stronka mnie jednak zupełnie nie zachęca do
        kupienia tam czegokolwiek. Stylistyka kojarzy mi się z pięknymi latami PRLu,
        dlatego też oferowany towar wygląda nieszczególnie atrakcyjnie.
        • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:10
          Moze masz troche racji ale ja faktycznie widzialam "towar na zywo" :)
          Pierwsza koszulke tej firmy - ta ze stopkami, kupilam w "normalnym" sklepie,
          sprawdzilam "w praniu" i zdecydoalam sie na jeszcze.

A co mialo znaczyc Paprykowe hm?

:)
        • Gość: go Re: Polecam e-sklepik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:10
          do wszystkich, którzy na tym forum dbają o poprawność językową - pidżama czy piżama? :)
          • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:13
            Gość portalu: go napisał(a):

> do wszystkich, którzy na tym forum dbają o poprawność językową - pidżama czy
            pi
            > żama? :)

:)) a moze pyjama? pijama??
            hm.. wstyd mi. w podstawowce bylam ortograficzna glowa szkoly... co ten
            internet i szybkie pisanie robi z lodkow.....
          • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:18
            obie wersje poprawne, w tym 'pidżama' to chyba wersja bardziej archaiczna..
            • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:19
              blinski napisał:

> obie wersje poprawne, w tym 'pidżama' to chyba wersja bardziej archaiczna..
              >
              >

ufffffff :))
              wole byc archaiczna niz popelniac bledy:) dzieki!
          • papryczka_ag Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:19
            Stanowczo PIŻAMA
        • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:14
          nie jestem kobietą więc bielizny dla siebie tam nie kupię, jednak to co
          zatrzymało mój wzrok na dłużej na tej stronce to modelka..:))

www.mewa.com.pl/zdjecia_towarow/b_duze/-615.jpg
          uhh, śliczna:) krew mi zaczęła napływać do pewnych części ciała:))
          • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:17
            hmm.... niezupelnie tak wygladam (raczej w ogole nie tak :P) ale.. moze
            powinnam zalowac ze wybralam wygode bawelny nad sexi czern?? :))))
            qrczaczki, nie pomyslalam z wyborem o moim mezczyznie:))))
            • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:20
              ładnemu we wszystkim ładnie:) no, trochę przesadzam, ale biały nocny komplet na
              odpowiedniej osobie może mnie pobudzić niewiele mniej:)

www.mewa.com.pl/zdjecia_towarow/b_duze/-253.jpg
              • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:28
                buuuuuuuu:)))
                dlaczego skusily mnie anielskie skrzydelka.......:)))

• b_bb Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:29
                Mam zupełnie inny gust, jeśli chodzi o kobiecą urodę. Ta modelka ma jakieś takie
                ciężkie rysy twarzy, grube kości i dlatego średnio mi się podoba. Wcześniej
                kompletnie nie zwróciłam na nią uwagi, teraz próbowałam się doszukać się w niej
                piękna i stwierdzam, że mnie nie zachwyca. ;)
                • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:33
                  masz nie dziwny, b_bb, tylko kobiecy gust:)
                  a kobiecy i męski gust to najczęściej dwie różne sprawy:) zauważyłem że kobiety
                  oceniając inne starają się u ładnych znaleźć dziurę w całym, a u brzydkich na
                  siłę znajdywać plusy:) hm.. w sumie to też jakiś pomysł na badanie..
                  • b_bb Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:54
                    Nie twierdzę, że mam gust dziwny, tylko inny, niż Twój. ;)
                    Poza tym napisałam, że po Twoim poście próbowałam doszukać się w tej pani czegoś
                    pięknego, gdyż wcześniej zupełnie nie zwróciłam na nią uwagi, ale piękna nie
                    widzę. Nie twierdzę, że ona jest brzydka, lecz, że jest taka sobie. Wolę rysy
                    twarzy delikatne, subtelne, figurę filigranową, drobnokościstą.
                    Jeśli chcesz się bawić w badacza, to od razu wyklucz przypuszczenie, że te cechy
                    podobają mi się na moje podobieństwo. ;)
                    • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:59
                      ja też wolę figurę filigranową, drobnokościstą, rysy twarzy subtelne.
                      tylko ty możesz tą subtelnośc rozumieć zupełnie inaczej - bo ja za nic np. nie
                      mogę się doszukać w twarzy tej modelki męskości. za cholerę - rysy nie są żadne
                      grube, tylko właśnie miękkkie, gładkie - nie pocięte żadnymi zmarszczkami i
                      liniami przy ustach i oczach, rysami kości policzkowych.
                      podaj jakiś przykład, najlepiej linka do jakiejś co ci się podoba, no i takiej
                      by spełniała te wymagania - byłabyś w stanie:)?
                      • b_bb Re: Polecam e-sklepik 13.10.04, 00:00
                        :inków mi się nie chce szukać, ale wymienię znane panie, które uważam za bardzo
                        ładne: Winona Ryder, Charlize Theron, Halle Berry, młoda Heather Locklear (która
                        zresztą ciągle wygląda nieźle).
                        Trochę klasyki: Vivien Leigh, Audrey Hepburn. W tej chwili te mi przyszły do
                        głowy.:)
                        • blinski Re: Polecam e-sklepik 13.10.04, 11:31
                          winona ryder absolutnie mi się nie podoba. nie jest brzydka, ale nie ma w niej
                          nic seksownego - dośc ostre rysy (wolę delikatne, jak wspominałem), za duża
                          broda, buły na policzkach których nie cierpię..
                          charlize theron też mi się średni podoba.. też ma jak dla mnie za ostre rysy,
                          szczególnie brodę.. w ogóle za bardzo kobieca (w opozycji do dziewczęca, nie
                          męska:)
                          halle berry - fajna:) choć wydawało mi się, że ty uznasz ją za 'grubo ciosaną' -
                          nie wiem czemu, ale tak mówisz o tych, które akurat najmniej na to określenie
                          zasługują:)
                          heather locklear - nie pamiętam jak wyglądała, gdy była młodsza - a teraz
                          oczywiście jest za stara by mi się podobała:)

z klasyki to jednak wolę tradycyjnie - jak już wspominałem kiedyś - mm i bb:)
                          audrey hepburn mogła nawet być, ale vivien leigh to już w ogóle nie mój teren:)
          • Gość: go Re: Polecam e-sklepik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:29
            blinski, to prowokacja? :)
            przecież ta panna wygląda jak facet
            • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:34
              jeśli faceci tak wyglądają, to ja przerzucam się na panów:)
              zgubiłaś szkła kontaktowe, go;)?
              • Gość: go Re: Polecam e-sklepik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:39
                ale ona naprawdę ma coś męskiego - zobacz jej nos, wargi, ramiona, szczękę....
                • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:47
                  nos akurat na tym zdjęciu wyszedł duży. zobacz na to drugie, w białym komplecie.
                  ramiona ma w porządku, szczękę też. a wargi - hmm..:)) widziałąś facetów z
                  takimi wargami? za męskie uznaje się raczej wąskie.
                  ale wiem m/w o co ci chodzi. ja też u niej widzę coś męskiego.. ale nie
                  konkretne elementy urody, tylko raczej coś w pozach.. ma także trochę za bardzo
                  umięśnione uda (choć tego wszystkiego na tym zdjęciu w czarnym nie widać, poza
                  jest raczej kobieca). wydaje mi się, że jest po jakimś liceum sportowym albo po
                  awf-ie, i to mnie też trochę gryzie..
                  ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne, no i oczywiście doszukiwanie się przez
                  kobiety dziury w całym;)
                  • Gość: go Re: Polecam e-sklepik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:51
      • dc22 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 12:12
        Acha!!!!
        zajrzlaam nareszte i troche...:))
        bo ja kupilam LOOKAT! i to tak zachwalam:))
      • andzia13 Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 22:20
        dc22 napisała:

>
        > No po prostu odlot:) Fajne pidzamki, sklepik interoetowy i REWELACYJNA
        > OBSLUGA KLIENTA!
        > Okazalo sie ze nie wszystko co oferuja jest w sklepiku wiec pan z obslugi
        > przeslal mi zdjecia produktow, ja wyslalam kolory i rozmiary mnie
        > interesujace, pan przyslal dane do przelewu (chcialam przekazac kaske przez
        > internet), ja odpowiedzialam, wyslalam pieniadze, dostalam maila z
        > potwierdzeniem ze wplynely, potem ze wyslali paczke i fru - juz pidzamki byly
        > u mnie. Caly czas kontakt z klientem, w dodatku przesympatyczny:) WZOR!
        >
        > A produkty? Swietne wzornictwo, doskonala bawelna. Nic tlyko polecac:))

Też niedawno zamówiłam parę rzeczy z tego sklepu. Moje wrażenia? Koszulka - bez
        zastrzeżeń, komplet sportowy - super bawełna, piżama nr 1 - jak najbardziej,
        ale piżama nr 2 trochę mnie rozczarowała - rodzaj bawełny, z której zostały
        uszyte spodenki.
        Zauważyłam, że niedawno zmienili ofertę. Na pewno wkrótce skorzystam.
        Polecam Ci też inny e-sklep. Myślę, że obie firmy można umieścić na tej samej
        półce. Chodzi mi o gatunek ubranek i ceny.

www.italianfashion.com.pl/sklep.php?a=promocje
        • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 22:27
          no ale mają zdecydowanie gorsze modelki:(
          co to, wyścig która ma największą przerwę na piłkę tenisową?

www.italianfashion.com.pl/imgtwr/b/220.jpg
          • kochanica.francuza Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 22:42
            blinski co ty z tymi piłkami tenisowymi?hę?
            a ja tam śpię w worowatym bawełnianym szarym,hehehehehe
            • blinski Re: Polecam e-sklepik 12.10.04, 23:08
              jak to co - spójrz na jej przerwę między nogami. piłka do rugby wręcz, i to
              wcale nie kwestia rozkroku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka