Gość: Paula IP: *.chello.pl 23.10.04, 20:02 heh no wlasnie, a straaasznie dawno po klubach nie chadzalam:)) co jest teraz trendy? haha bo chcialabym zeby mnie wpuscili do srodka:))) dzieki za rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: ide potanczyc 23.10.04, 20:28 a gdzie do tego klubu idziesz hahaha ????? W Bydgoszczy? Suwałkach? Warszawie, Pcimiu? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: ide potanczyc IP: *.chello.pl 23.10.04, 20:35 ze tez ci sie wogole chcialo pisac, skoro nic do powiedzenia nie masz... nie wiem czy miasto jest takie wazne, moze i tak, tylko jakos nijak nie wiem, co cie tak rozbawilo? ze dawno nie bylam? czy ze moze sie do Pcimia wybieram? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ide potanczyc 23.10.04, 20:54 uwazasz, że miasto jest nie ważne? Myslisz, że tak samo jest w Pcimiu jak w Warszawie? Jesli chcesz sie czegoś dowiedzieć, to postaraj się dostarczyć ludziom niezbędne szczegóły, aby mogli Ci pomóc. Naprawdę nie wiesz co mnie rozbawiło???? PS. Nie wiem czy wiesz, ale Pcim to bardzo ładne miasto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: ide potanczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 09:24 Miska Smalcowa;-)Mieszkam w Wa-wie, i lubie połazic po mieście,po lokalach,sale w innym celu-jestem dziennikarką,i zbieram materiały do pewnego pisma. Ale takich imprez,i takiego przepychu nie widziałam jak na jednej imprezie w małym mieście na śląsku. Wa-wa chowała sie pod każdym wzgledem.Zresztą co się dziwić, prawidziwi warszawiacy bawią się w swoich chatach na mazurach,w swoich mieszkaniach, i domach - rezydencjach.A tylko panienki przyjezdne chodza po lokalach,być może w poszukiwaniu męąz?Miska-jak to jest?Powiedz sama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: ide potanczyc IP: *.chello.pl 24.10.04, 10:31 ok, pewnie masz racje, ze miasto jest wazne:) no wiec miasto wwa (hehe chociaz w poszukiwaniu meza sie nie wybieram;)) ale nie mam pojecia z czego sie smialas:( PS. niestety, nie kazdy warszawiak ma rezydencje na mazurach (np ja); moze to i dobrze, bo strasznie by te mazury na psy zeszly, jakby cala warszawka tam siedziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ide potanczyc IP: 195.117.90.* 24.10.04, 16:39 co to za miasto? się chcę wybrać sprawdzić czy nie kantujesz ;) a to o dziennikarstwie... boszz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChiChi Re: ide potanczyc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 15:57 nie ma to jak zupelnie bezsenoswna wymiana zdan... :) Odpowiedz Link Zgłoś