Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ide potanczyc

IP: *.chello.pl 23.10.04, 20:02
    heh no wlasnie, a straaasznie dawno po klubach nie chadzalam:)) co jest teraz
    trendy? haha bo chcialabym zeby mnie wpuscili do srodka:)))
    dzieki za rady...
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: ide potanczyc 23.10.04, 20:28
        a gdzie do tego klubu idziesz hahaha ????? W Bydgoszczy? Suwałkach? Warszawie,
        Pcimiu? hahaha
        • Gość: Paula Re: ide potanczyc IP: *.chello.pl 23.10.04, 20:35
          ze tez ci sie wogole chcialo pisac, skoro nic do powiedzenia nie masz...
          nie wiem czy miasto jest takie wazne, moze i tak, tylko jakos nijak nie wiem,
          co cie tak rozbawilo? ze dawno nie bylam? czy ze moze sie do Pcimia wybieram?
          • miska_malcova Re: ide potanczyc 23.10.04, 20:54
            uwazasz, że miasto jest nie ważne? Myslisz, że tak samo jest w Pcimiu jak w
            Warszawie? Jesli chcesz sie czegoś dowiedzieć, to postaraj się dostarczyć
            ludziom niezbędne szczegóły, aby mogli Ci pomóc.

Naprawdę nie wiesz co mnie rozbawiło????

PS. Nie wiem czy wiesz, ale Pcim to bardzo ładne miasto :-)
            • Gość: aaaaaaa Re: ide potanczyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 09:24
              Miska Smalcowa;-)Mieszkam w Wa-wie, i lubie połazic po mieście,po lokalach,sale
              w innym celu-jestem dziennikarką,i zbieram materiały do pewnego pisma. Ale
              takich imprez,i takiego przepychu nie widziałam jak na jednej imprezie w małym
              mieście na śląsku. Wa-wa chowała sie pod każdym wzgledem.Zresztą co się dziwić,
              prawidziwi warszawiacy bawią się w swoich chatach na mazurach,w swoich
              mieszkaniach, i domach - rezydencjach.A tylko panienki przyjezdne chodza po
              lokalach,być może w poszukiwaniu męąz?Miska-jak to jest?Powiedz sama?
              • Gość: Paula Re: ide potanczyc IP: *.chello.pl 24.10.04, 10:31
                ok, pewnie masz racje, ze miasto jest wazne:) no wiec miasto wwa (hehe chociaz
                w poszukiwaniu meza sie nie wybieram;))
                ale nie mam pojecia z czego sie smialas:(

PS. niestety, nie kazdy warszawiak ma rezydencje na mazurach (np ja); moze to i
                dobrze, bo strasznie by te mazury na psy zeszly, jakby cala warszawka tam
                siedziala:))
              • blinski Re: ide potanczyc 24.10.04, 11:26
                co za bzdury:)
              • Gość: Richelieu* Re: ide potanczyc IP: 195.117.90.* 24.10.04, 16:39
                co to za miasto? się chcę wybrać sprawdzić czy nie kantujesz ;)

a to o dziennikarstwie... boszz
      • Gość: ChiChi Re: ide potanczyc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 15:57
        nie ma to jak zupelnie bezsenoswna wymiana zdan...
        :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka