Gość: Rosa IP: *.idea.pl 03.11.04, 10:06 Co sądzicie o tej marce i o jakości tych rzeczy w stosunku do ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Hexeline 03.11.04, 10:07 Nie mam zarzutów. Wysoka jakość i zdarza się coś oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Hexeline 03.11.04, 11:00 Wyjątkowo piękne rzeczy - przynajmniej w wiekszości. Jestem oczywiście subiektywna - mnie odpowiada ta oszczędność w środkach wyrazu, prostota zaprawiona odrobiną szaleństwa. Jakośc bardzo wysoka - te rzeczy, które mam po prostu sie nie niszczą. Rzeczywiście to jest drogie, ale moim zdaniem warto czasem kupić sobie jedną rzecz raz na parę miesięcy, niż pare fatałaszków co tydzień. Zaleta jest tez dość szeroka gama rozmiarów - mimo swoich 176 cm moge sobie kupowac u nich spodnie bez obawy, że będą to rybaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: Hexeline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:36 a jakie są orientacyjnie ceny np żakietów lub spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Hexeline 03.11.04, 11:49 ceny są zaporowe, a z wzornictwem bywa różnie. O wiele bardziej podoba mi się np. Leo Lazzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Hexeline 04.11.04, 20:25 nic niestety tam nie kupiłam, ale przyznam się Wam, że czasem wchodzę do sklepu, aby obejrzeć kolekcje :-) Piękne rzeczy mają czasem... Odpowiedz Link Zgłoś