Gość: Natasza IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.11.04, 21:08 znowu powracam z tematem-fajne ciucholandy w Łodzi... Szukam miłego skelpu gdzie mogłabym kupić fajne futerko albo jakieś inne oryginalne gadzety. Pomożecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: ciuchy w Łodzi 07.11.04, 21:32 przeciez wy szczesciarze macie w lodzi i pod lodzia te wielkie gieldy z ciuchami co tam za pol darmo rzeczy kupic mozna. ja bym tam codziennie byla a nie raz na jakis czas wielkie wyprawy z trojmiasta zeby sobie troche kupic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Re: ciuchy w Łodzi 10.11.04, 08:29 moze jakbys zrozumiala to chodzi o lumpeksy:P-wiesz te pod miastem a i owszem czasami ,ale nie zamierzam wygladac jak pol lasek w Łodzi-liczy sioe dla mnie style oryginalnosc,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ciuchy w Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 10.11.04, 08:42 Kurcze, ale w Ptaku i Głuchowie są już obecnie takie szmaty, że nawet owej pół ceny nie warte, więc naprawdę, trzeba być zdesperowanym, żeby z Trójmiasta tu przyjechać...:) Twe rynki byly fajne, ale ze 4 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwadeloupe Re: ciuchy w Łodzi IP: *.tpnets.com 13.11.04, 17:12 hmm, jakis second hand jest na ul.piotrkowskiej,nie wiem dokladnie jaki numer ale zaraz obok skrzyzowania piotrkowska/radwanska..sklepik jest niedaleko salonu Toyoty. ale nie wiem czy fajny bo jeszcze tam nie wchodzilam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ciuchy w Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 15.11.04, 02:10 "sklep z odzieżą używaną", ul. marysińska 90d - bardzo duży wybór i zaskakująco niskie ceny! Odpowiedz Link Zgłoś