Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"wyjściowe" buty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:10
    strasznie mi się podobają:
    www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=62&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=4&tipslist=
    są też w takiej wersji:
    www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=62&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=2&tipslist=
    ale wtedy to chyba jakaś sukienka pod kolor, jak myślicie?
    a w ryłko znalazłam trochę podobne, ale bardziej uniwersalne:
    www.rylko.pl/bin/sklep_20040726115637_1090835797.jpg
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: "wyjściowe" buty IP: 195.117.90.* 26.11.04, 14:14
        w niemal identycznch ryłce tylko na trochę mniejszym obcasie, biegam na
        codzień, a nie wyjściowe. Zaś te brokatowe są brr, chyba, że ma się idealnie
        takiego samego koloru tylko gładko-niebrokatową suknię
      • Gość: tralalumpek Re: "wyjściowe" buty IP: 217.13.182.* 26.11.04, 14:22
        te dwa pierwsze modele sa tragiczne
        wies tanczy i spiewa, czarny obcas do rozu to tandeciarstwo
      • Gość: hiii Re: "wyjściowe" buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:46
        bardzo fajne sa te czarne, pozostałe niestety wg mnie nie do przyjęcia.
        pozdr
      • pocahontass Re: "wyjściowe" buty 26.11.04, 16:01
        Uwielbiam ten fason!

W czarnych butach tego typu chodzę do pracy, ale gdy "mam wyjście" to takie
        buty też są jak najbardziej ok.

Wersja różowa i niebiesko/szara: czarny obcas moim zdaniem nie razi pod
        warunkiem, że ubierzesz sie do tych butów w eleganckie, czarne, gładkie,
        zachodzące na obcas spodnie. Przestrzegam również zasady, że torebka musi
        pasowac do butów. W tym przypadku założyłabym do tego również czarną górę.
        Efekt według mnie mógłby być naprawdę świetny. Z sukienką w tym samym kolorze
        co te buty nie radziłabym eksperymentować - zdecydowanie przedobrzysz.

pc
      • Gość: hari Re: "wyjściowe" buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:56
        jakbym kupowała to na pewno te czarne, ponieważ byłyby po porostu do wykorzystania w różnych kombinacjach, a te różowe mi się strasznie podobają, bo są moim zdaniem takie "lekkie" i dziewczęce.
        a określiłam te buty jako "wyściowe", ponieważ póki co w takich nie chadzam, ale pewnie i na mnie przyjdzie wkrótce pora ;)
        • Gość: Jaa. Re: "wyjściowe" buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:02
          Nie mówicie, że tandeciarskie, jakich na żywo nie widziałyście.Te buty sa
          naprawde piekne, efektowe, i wygodne.Ja mam takie z kolralikami ale w kolorze
          ecru, miałam je na swoim ślubie w październiku.Pieknie prezentowały sie do
          sukni prostej koloru ecru, która była gdzieniegdzie hawtowana takimi samamyki
          kamyczkami.
          • Gość: hari Re: "wyjściowe" buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:04
            o właśnie do suki typu ślubna czy też "balowa" byłyby wymarzone
          • kochanica.francuza Re: "wyjściowe" buty 27.11.04, 21:18
            Gość portalu: Jaa. napisał(a):

> Nie mówicie, że tandeciarskie, jakich na żywo nie widziałyście.Te buty sa
            > naprawde piekne, efektowe, i wygodne.Ja mam takie z kolralikami ale w kolorze
            > ecru, miałam je na swoim ślubie w październiku.Pieknie prezentowały sie do
            > sukni prostej koloru ecru, która była gdzieniegdzie hawtowana takimi samamyki
            > kamyczkami.

bo na ślub to one są dobre,ale np.do teatru już za strojne...
            • Gość: Jaa Re: "wyjściowe" buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:00
              Oczywiście, że tylko do slubu-je miałam.Do teatru, czy na impreze bym ich NIGDY
              nie załozyła!teraz sobie leżą w szafie:-)
      • blinski Re: "wyjściowe" buty 27.11.04, 21:37
        czólenka na nizutkim obcasiku i do tego z dlugim szpicem.. oj nie, nie lubie
        tego fasonu, noga wyglada w tym bardzo zle. zmienic tylko jedna rzecz, i juz
        bylby luz - np. podwyzszyc obcas by tym samym szpic sie cofnal, badz skrocic
        sam szpic..
        te rylki sa do przyjecia, bo material wyglada na fajny.. natomiast te baty - co
        prawda nie najobfitszy, ale jednak rzyg:)
      • aniabe13 Re: "wyjściowe" buty 28.11.04, 16:15
        Do przyjęcia są te Ryłki i te mi się podobają. Bata ma "wieczorowe" marnej
        jakości, poza ty nie kryją tego i wyraźnie opisują jako obuwie do
        krótkotrwałego przebywania wewnątrz. Chyba że chcesz buty na raz.Ale brzydkie
        są...
      • ludzka_budowla Re: "wyjściowe" buty 28.11.04, 16:24
        te dwa pierwsze dla mnie tragedia. nie wiem czemu ale mi sie kopciuszkiem
        kojarza.
        te rylki sa..........normalne.
      • enixx Re: "wyjściowe" buty 28.11.04, 16:27
        Podobnie jak wyzej: swiecace rozowe sa nie do przyjecia. Rylki da sie
        zaakceptowac, ale sama bym takich nie kupila. Jakies takie bez wyrazu sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka