Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmiarowka

IP: 193.82.16.* 01.12.04, 21:37
    Latalam dzisiaj za spodniami garniturowymi, czekoladowymi i jestem
    wkurzona... rozmiarowka. Nosze rozmiar 34 i przymierzylam okolo 6 roznych par
    (bo albo za male, abo mi z tylka spadaly)! Ok, mialam dzisiaj wyjatkowego
    pecha (z reguly jest troche lepiej), ale w rozmiarach panuje istna Sodoma i
    Gomora!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ola Re: Rozmiarowka IP: *.aster.pl 01.12.04, 22:18
        Ja noszę spodnie/spódnice 36 albo 38 w zależności od firmy...raz nawet "udało
        mi się" kupić 40. Koszmar. "Góry" natomiast to przetestowałam od S do L.
        Nauczyłam się, że zwsze przymierzam 2 rozmiary.
        • Gość: Malena Re: Rozmiarowka IP: *.devs.futuro.pl 02.12.04, 17:01
          Zgadzam się! Koszmar!! Zawsze nosiłam rozmiar 36, ale ostatnio zauważyłam, że
          obecne 36 to po prostu dawne 38. Nie ma to jak marketing, w końcu fajniej jest
          kupić spodnie 38 niż 40 i jeszcze się łudzić, że się schudło :)
          • vanila_sky Re: Rozmiarowka 02.12.04, 18:01
            ja mam w szafie tez komplet rozmiarow. od 36 do 40, a nawet jakis 34 i 42 sie
            trafil:(
            powiem wam, ze jest tez problem ze stanikami bo nawet w obrebie tej samej firmy
            sa roznice w rozmiarach:(
            • Gość: Nietoperz Re: Rozmiarowka IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.12.04, 21:08
              A dzisiaj mialam farta. Kontunowalam shopping i kupilam dwie pary (obydwie 34
              leza jak ulal, jedne wisniowe, drugie ciemna zielen)!
              • stephanie_s Re: Rozmiarowka 02.12.04, 21:22
                faktycznie to koszmar z tymi rozmiarami tez nosiłam 36 ewentualnie 34 i cos w
                tym jest ze to obecne 36 sie jakos powiekszyło...i faktycznie wynika to chyba z
                tego zeby poprawic samopoczucie kobietom moze to i dobrze tylko jak sie teraz
                połapac w tych rozmiarach...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka