Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:18 nie mam ochoty wydawać 80 zł za pare rajstop (wolford Ha!Ha!) gatta tania ale jakość.Coś o przyzwoitej jakości i cenie. Ciekawa jestem w czym chodzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekler Re: Rajstopy IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 21.12.04, 22:41 powtorze sie,ale calzedonia.najprawde dobre jakosciowo.wzorzyste kolo 40 zl,ale gladkie kolo 25.no i ten wybor...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Rajstopy IP: *.bait.pl / *.bait.pl 22.12.04, 07:58 a moim zdaniem gatta ma jakosciowo niezle wyroby a calzedonia.... jest przereklamowana bo moim zdanien nie ma ani lepszych wzorow niz np gatta ani jakosciowo nie jest super a droga jest bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Rajstopy IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 22.12.04, 10:08 widzisz,to zalezy,ile kto ma lat i jak sie ubiera.bo gatta ma wzory tylko stonowane.nie ma getrow i nadkolanowek wszelkiego rodzaju.no i nie ma takich kolorow...gatta mnie jeszcze niczym nie zauroczyla nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rajstopy Veneziana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:29 Polecam Veneziana. Doskonala jakość za umiarkowaną cene. Tyle wzorów ze głowa boli. Super mikrofibra chyba w 30 kolorach w cenie 12 zł.Polecam w Warszawie sklep PUNTO INTIMO w Centrum Handlowym Targówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Rajstopy Veneziana IP: *.bait.pl / *.bait.pl 22.12.04, 16:58 dokładnie veneziana tez jest ok (nawet bardzo ok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Rajstopy Veneziana IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.12.04, 19:58 dlaczego uzywasz tego okropnego zwrotu"dokladnie", zamiast po prostu "tak","potwierdzam", "zgadzam sie" itp.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Rajstopy Veneziana IP: *.bait.pl / 217.149.242.* 22.12.04, 20:30 a dlaczego mam nie uzywac zwrotu dokladnie ???? to zle ze go uzywam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Rajstopy Veneziana IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 30.04.05, 16:10 Tak, to zle, ze go uzywasz, bo zle go uzywasz :) "Dokladnie" jest kalka jezykowa z angielskiego i w jezyku polskim uzycie tego zwrotu jako synonimu "Tak jest w rzeczywistosci" jest niepoprawne. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:37 o kurde....ja kupuje jakies zwykle, nawet nie wiem jakiej firmy.. nosze je zawsze pod spodnie, wiec co za roznicA JAKI KOLOR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pela Re: Rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:34 calzedonia jest wyjątkowo droga i ma mały wybór Odpowiedz Link Zgłoś
justy.s Re: Rajstopy 30.04.05, 16:08 Gość portalu: Ania napisał(a): > Polecam Veneziana. Doskonala jakość za umiarkowaną cene. Tyle wzorów ze głowa > boli. Super mikrofibra chyba w 30 kolorach w cenie 12 zł.Polecam w Warszawie > sklep PUNTO INTIMO w Centrum Handlowym Targówek Uważajcie w tych venezianach Satin 40 coś się z rozmiarami porobiło, teraźniejsza czwórka jest mniejsza niż kiedyś trójka, a i ta mikrofibra też jest gorsza, trzeba będzie się przestawić na coś innego, tylko na co? No i głupio, że grubsze rajstopy 60-80 den są tylko zimą w sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Rajstopy 30.04.05, 16:11 calzedonia jest godna polecenia obejrzyj sobie ich kolekcje na ten sezon www.calzedonia.com/collections-woman.html Odpowiedz Link Zgłoś
justy.s Re: Rajstopy 30.04.05, 17:39 dziękuję, a ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Na tej stronie Calzedonii nie ma takich grubszych gładkich o jakie mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadz Re: Rajstopy IP: *.ghnet.pl 30.04.05, 17:44 na stronie jest duzo fajnych, szkoda tylko ze w sklepach polowy z nich nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
justy.s Re: Rajstopy 01.05.05, 15:10 Gość portalu: maadz napisał(a): > szkoda tylko ze w sklepach polowy z nich nie ma :P Tak myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
justy.s Re: Rajstopy 02.05.05, 18:07 No i co nic już więcej ? Dodam, że chodzi o Warszawę..... Odpowiedz Link Zgłoś