tralalumpek 07.01.05, 22:11 a tak sobie zalozylam dla tych co nie maja nic do powiedzenia a koniecznie chca cos powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: pusty watek 07.01.05, 22:25 nie krzycz tak po pustym pokoju bo mozg w rezonans wpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: pusty watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:44 ja chcę, ja chcę!!!!! nie boję się!!!!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: pusty watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:49 było wyżej, że nikt się nie odzywa ze strachu (chyba, że czegoś nie rozumiem) :) w tym kontekście niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: pusty watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:52 dziękuję, cieszę się, że mój (graniczący z szaleństwem) akt odwagi został doceniony :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusty watek 07.01.05, 22:54 i uchonorowany! przydzielam ci wlos rudego kota jako nagrode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: pusty watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:00 pięknie dziękuję. nie śmiałam marzyć o takim zaszczycie.... :) pragnę się odwdzięczyć za to wyróżnienie - czy zechce Pani przyjąć włos pewnego (równie szalenie odważnego jak ja) wilczura, który tu obok przysypia? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusty watek 07.01.05, 23:01 dzieki za uhonorowanie :) mialam kiedys wilczura w dziecinstwie, wozil mnie (w zaprzegu) na sankach, to byla zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: pusty watek IP: 195.117.90.* 07.01.05, 23:38 a ja mam pająka w piwnicy, też może być? i ma mnóstwo nitek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusty watek 08.01.05, 09:57 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a ja mam pająka w piwnicy, też może być? i ma mnóstwo nitek pajaka to ja goscilam zeszlego lata na tujach w ogrodku, nie przesadzam to byl pajak jak nietoperz! ponoc pojaki sa w szczesliwych domach (albo piwnicach) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pusty watek 08.01.05, 03:52 tralalumpek napisała: > i uchonorowany! i uHonorowany boszszee, niby kobita mezata/zyjaca-w-zwiazku a o 11 wieczorem w piatek siedzi w sieci i zaklada durny watek z cyklu "jestem sama i nikt mnie nie chce"? a co ten twoj maz robi o tej porze ze nie "wymusza" na tobie "malzenskiego obowiazku"? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: pusty watek 07.01.05, 23:40 Faktycznie pustawo tu nieco, co mi tam, włażę. Też chcę włos kota dostać! Zbieram dla mojej kici na treskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Problem włosów głownych :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:50 a ja to bym chciała mieć więcej włosów,mam takie cieniuuuutkie i lichiutkie, nadaje się na ten wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwaczka Re: Problem włosów głownych :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:35 To było niegrzeczne,pełne pogardy, zuchwałe, bezczelne, a jednocześnie tchórzliwe. Ileż jadu i nienawiści można było zawrzeć w tak któtkim słowie. Z góry pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta3 Re: pusty watek 08.01.05, 02:26 Wierzyc sie nie chce , ze niektore puste mieszkanki forum nic innego nie majac do roboty zakladaja nawet puste watki. O zgrozo ! Moze zajrzyj tu online.sector.sk/kategorie.aspx?ktora=7 lub tutaj online.sector.sk/kategorie.aspx?ktora=2tutaj www.the-geek.com/forum/ lub tutaj http/www.smokymonkeys.com/triglav/ albo www.runescape , www.yahoo games - canaste polecam w szczegolnosci bardzo inteligentna gra w karty i wiele ciekawych ston gdzie mozna fajnie spedzic czas zamiast tracic na piedolki o niczym tutaj a w grach RPG masz szanse na modna i kosztowna zbroje Zajmij sie czyms kobieto bo twoj nick tlustym drukiem pojawia sie we wszystkich watkach czy o to ci chodzilo aby zaistniec tutaj ? Czy naprawde nie masz zycia ? Bo ja czasem tu zagladam klikne na interesujacy mnie watek rowniez na innych forach ale nie bawie sie w zadne guru jak ty i jeszcze pare osob. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pusty watek 08.01.05, 05:34 samanta3 napisała: > Wierzyc sie nie chce , ze niektore puste mieszkanki forum nic innego nie majac > > do roboty zakladaja nawet puste watki. O zgrozo ! ona podobno ma MEZCZYZNE (jakos nie chce on jej odciagnac od forow Gazety) i dlatego tak namietnie tutaj szuka sobie alternatywnego towarzystwa co do gier, ja preferuje blockbreaker, ale zeby sie zajac gra trzeba troche pomyslec a zalozyc pusty watek moze byle moron Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusty watek 08.01.05, 10:12 samanta3 napisała: > Wierzyc sie nie chce , ze niektore puste mieszkanki forum nic innego nie majac > > do roboty zakladaja nawet puste watki. O zgrozo ! ... > Zajmij sie czyms kobieto bo twoj nick tlustym drukiem pojawia sie we > wszystkich watkach czy o to ci chodzilo aby zaistniec tutaj ? > Czy naprawde nie masz zycia ? > Bo ja czasem tu zagladam klikne na interesujacy mnie watek rowniez na innych > forach ale nie bawie sie w zadne guru jak ty i jeszcze pare osob. wrzuc na luz samanat, nabierz dystansu do forum i zaloz sobie taki pusty watek raz, moze sie rozluznisz, popatrz z humorem na swiat Odpowiedz Link Zgłoś
samanta3 Re: pusty watek 08.01.05, 02:30 mialo byc www.smokeymonkeys.com/triglav/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: pusty watek IP: 195.117.90.* 08.01.05, 02:46 e, nowa, zajrzyj do swojego żołądka o 2,45. To dopiero pustostan Odpowiedz Link Zgłoś