bonzee Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) 30.01.05, 14:04 kolczyki sa ok, nie w moim stylu, ale sa ok, ale website masz naprawde fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina 32 Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:10 Moim zdaniem takie kolczyki nie nadają się do noszenia.No, może małe dziewczynki mogłyby nosić. Kobieta z klasą i elegancka nie bedzie z nich miała pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: własnoręcznie zrobione kolczyki:) opinie:) IP: *.238.99.164.adsl.inetia.pl 30.01.05, 15:44 z nudów przeprowadziłam taką oto "statystyke", wiem że szkoda czasu ale jednak ...na tyle wpisów: 19 - pozytywnych n/t 15 - negatywnych n/t reszta to bezsensowne pyskówki, ciągniecie ten temat nie wiadomo po co? niby po to jest forum, ale bez przesady czepiać sie czyjegos nick`a albo stylu ubierania? bo jesteśmy w necie, to możemy byc chamscy? ps. mi sie te kolczyki nie podobają, nie w moim guście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgocha hops do góry ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 07:13 bo za bardzo watek spadł :-))) No dawaj inezja-czemu podczytujesz a nic nie piszesz ?? Zabrakło ci odwagi ??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś