rowciania 02.02.05, 12:48 Atlantic i Key - super jakość, super marka, super cena czy przereklamowany szajs ????? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natim Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 12:52 Właśnie też jestem ciekawa. Bardzo podoba mi się kolekcja w Atlantic'u. Jak dotąd kupowałam bieliznę firmy Triumph i nie wiem czy się skusić na Atlantic'a. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 13:00 Kupuję Atlantika i Key i jestem bardzo zadowolona. Key'a ostatnio nie widzę w sklepach, z Atlantika przetestowałamkoszulki, majtki i biustonosze. Są trwałe Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 13:39 Popieram:) Gacie Atlantica są najlepsze, koszulki też, polecam tez ich hipermarketową markę Arcado. To moja ulubiona, codzienna bielizna. Key też w porządku, ale chyba Atlantic minimalnie lepszy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 16:31 według mnie bardzo wdzięczna bielizna, calkiem trwała, wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 19:00 gatki męskie też są niezłe. Zawsze mojej chłopinie kupuję w Atlanticu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: ATLANTIC i KEY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:29 obecnie am z trzydzieści par majtek atlantica, w sumie miałam juz kilkadziesiąt. bardzo trwałe - niektóre mam kilka lat i ... nic!w key'u nie odpowiadaja mi fasony Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 21:10 co do key to nie wiem,generalnie bielizne mam tylko triumpha i własnie atlantica.uwazam ze jakosc jest poradna dobrze sie nosi wzorki tez bywają sympatyczne ,a ceny sa przystepne:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: ATLANTIC i KEY 02.02.05, 21:11 miało byc ze jakosc jest porzadna a nie "poradna";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: ATLANTIC i KEY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.05, 19:09 a co sadzicie o italian fashion? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: ATLANTIC i KEY 03.02.05, 21:24 Lubię IF. Za dobrą jakość i niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: ATLANTIC i KEY 03.02.05, 22:16 zraziłam sie do Italian Fashion. Swego czasu miałam pidżamę i rozlazła sie w miesiąc :-( Odpowiedz Link Zgłoś