bezsenna 03.02.05, 19:00 Pomozecie??? Mam jasne spodnie ze skaju obcisłe- i nie mam co na góre.Co polecacie??? Jaki kolor-bez??Moze byc to skape-ide na melanzyk, wiec mam dylemat-dajcie rade dziewczyny-Plizzzzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sanggw Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:05 blee..nie zakladalabym takich spodni:) a jesli ju bym musiala to zalozylabym jakas naprawde wyluzowana gore, zwyklego tiszerta z fajnym nadrukiem czy jakis fajnie przerobiony sweter..zeby nie wygladac dresiarsko.i jakies cichobiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsenna Re: Jaka góra do... 03.02.05, 19:08 Wiesz ja sie lansuje wiec mi nie przystaje t-shirt i cichobiegi ( LOL) - ja mam spodnie obcisle , szpile i ... I no własnie co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: Jaka góra do... IP: *.softlab.gda.pl 04.02.05, 13:25 Sangw ma rację, inaczej będziesz nieco wulgarnie wyglądać. A co to znaczy, że się lansujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Jaka góra do... 03.02.05, 20:06 Polecam do tego zestawu długą, ale obcisła i sexowną tunikę a'la sukienka (nie wiem jaki dokładne kolor mają te spodnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:29 fajne skąpe :-) tiulowe tuniki z Vero Moda (nowe !) widziałam na allegro, chyba u ikuszki - ma czarne i kremowe, zobacz sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:21 jak wejdziesz w allegro to poszukaj nicku ikuszka i zobacz aukcje sprzedającego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita TUNIKI VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:23 41172325 przykładowy numer aukcji, ona ma kazdy rozmiar i kolor na osobnych aukcjach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:52 weź sobie tylko cycki powiększ i idź w samych spodniach - kolesie będą zachwyceni, zrobisz furore! (tylko żeby ci ich nie obrzygali na imprze) Odpowiedz Link Zgłoś