Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka góra do...

03.02.05, 19:00
    Pomozecie??? Mam jasne spodnie ze skaju obcisłe- i nie mam co na góre.Co
    polecacie??? Jaki kolor-bez??Moze byc to skape-ide na melanzyk, wiec mam
    dylemat-dajcie rade dziewczyny-Plizzzzzzzz...
    Obserwuj wątek
      • Gość: sanggw Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:05
        blee..nie zakladalabym takich spodni:) a jesli ju bym musiala to zalozylabym
        jakas naprawde wyluzowana gore, zwyklego tiszerta z fajnym nadrukiem czy jakis
        fajnie przerobiony sweter..zeby nie wygladac dresiarsko.i jakies cichobiegi.
        • bezsenna Re: Jaka góra do... 03.02.05, 19:08
          Wiesz ja sie lansuje wiec mi nie przystaje t-shirt i cichobiegi ( LOL) - ja mam
          spodnie obcisle , szpile i ... I no własnie co??
          • Gość: zuzaba Re: Jaka góra do... IP: *.softlab.gda.pl 04.02.05, 13:25
            Sangw ma rację, inaczej będziesz nieco wulgarnie wyglądać.
            A co to znaczy, że się lansujesz?
      • bez_mapy Re: Jaka góra do... 03.02.05, 20:06
        Polecam do tego zestawu długą, ale obcisła i sexowną tunikę a'la sukienka (nie
        wiem jaki dokładne kolor mają te spodnie).
        • Gość: anita Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:29
          fajne skąpe :-) tiulowe tuniki z Vero Moda (nowe !) widziałam na allegro, chyba
          u ikuszki - ma czarne i kremowe, zobacz sobie..
          • bez_mapy Re: Jaka góra do... 03.02.05, 22:40
            Pod jakim hasłem one sie znajdują?
            • Gość: anita Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:21
              jak wejdziesz w allegro to poszukaj nicku ikuszka i zobacz aukcje sprzedającego
            • Gość: anita TUNIKI VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:23
              41172325 przykładowy numer aukcji, ona ma kazdy rozmiar i kolor na osobnych
              aukcjach...
      • Gość: rena Re: Jaka góra do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 07:52
        weź sobie tylko cycki powiększ i idź w samych spodniach - kolesie będą
        zachwyceni, zrobisz furore! (tylko żeby ci ich nie obrzygali na imprze)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka