Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

calkiem fajne

IP: *.i24.pl / *.i24.pl 05.02.05, 18:23
    wczoraj odkrylam - www.wojewodzic.com.pl/
    nie znalam ich wczesniej a calkiem sliczne maja niektore torebeczki...
    Obserwuj wątek
      • Gość: adela ceny też fajne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:29
        Sprzedam dwie wioski, pół lasu i bedzie mnie stac na pół terebki, hahaha
        • Gość: monia Re: ceny też fajne IP: *.i24.pl / *.i24.pl 06.02.05, 17:02
          bylam dzis w sklepie - ogladnelam sobie na zywo - dobra jakosc i wykonanie,
          fajne skory. biorac to pod uwage, uwazam ze ceny nie sa przesadzone.
          pozdrawiam:)
      • aniabe13 Re: calkiem fajne 06.02.05, 12:54
        A niektóre całkiem całkiem...
      • kochanica-francuza ta jest śliczna i basta 06.02.05, 18:59
        www.wojewodzic.com.pl/forget/forget5.php
        • Gość: Mala Re: ta jest śliczna i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 20:50
          No rzeczywiście, jest fajniutka, tylko ile kosztuje?? Pewnie sporo...
          • kochanica-francuza Re: ta jest śliczna i basta 06.02.05, 21:29
            Gość portalu: Mala napisał(a):

> No rzeczywiście, jest fajniutka, tylko ile kosztuje?? Pewnie sporo...
            Nie podali wredoty.:-(((
      • Gość: Ewa prawie same duże niezgrabne torbiszony:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:29
        Dla mnie idealna torebka nie powinna miec więcej długości jak 26, 27 cm, a te
        torebki tylko na fotkach wyglądają na zgrabne, a w rzeczywistosci sa duze i
        nieporęczne taka np. 38 na 30 cm toż to torbiszon wielgachny i przytłaczający ,
        a nie zgrabna torebka,jestem fanką torebek wszelakich i mam na ich punkcie
        bzika, ale na kilkadziesiąt moich torebek ani jedna nie jest wielka, a
        dodam ,ze większosć pomieści i moje kosmetyki i dokumenty np mój ostatni
        nabytek to piękna brązowo-bezowa torebka (unikatowa )stylizowana na lata 50-te
        taka do ręki ma wymiary: 26 na 19 i miesci wszystko,jest i zgrabna i pakowna(ma
        trzy przegródki i piękna klamerkę na zewnątrz) a kosztowała grosze :)
        • kochanica-francuza Re: prawie same duże niezgrabne torbiszony:( 06.02.05, 21:59
          tylko że mnie się nie mają mieścić same kosmetyki,a notatniki formatu A4...
      • bonzee Re: calkiem fajne 06.02.05, 22:04
        To bym kupila:
        www.wojewodzic.com.pl/katalog/torebka21.php
        • Gość: Monia Re: calkiem fajne IP: *.i24.pl / *.i24.pl 07.02.05, 09:39
          A ja to:
          www.wojewodzic.com.pl/work1.php
          Nie widziałam nigdzie wczesniej takiej torby przygotowanej
          do przenoszenia laptopa.
          • Gość: TaKasia Re: calkiem fajne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:03
            Ja kupilam ja - duzo podrozuje z laptopem i potrzebowalam elganckiej
            torby do ktorej moglabym go zmiescic. jest rewelacyjna, bardzo praktyczna,
            elegancka i dobrze sie nosi. Absolutnie warta niemalych, poniekad, pieniedzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka