cynamonowegruszki 08.02.05, 13:29 a co sadzicie o rzeczach z tego sklepu??Zdaje sie ze w Polsce jest tylko w Wawie i w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: M A N G O 08.02.05, 13:33 Mam stamtąd jedną bluzke i jedne spodnie - noszą się nieźle, ale od roku nic innego, fajnego w tym sklepie nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: M A N G O 08.02.05, 13:38 teoretycznie w mango czasem mi sie cos podoba, ale jak juz wejde do sklepu, to okazuje sie, ze nic dla siebie znalezc nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
metka44 Re: M A N G O 08.02.05, 13:38 We Wroclawiu tez mamy Mango. Ale jeszcze nigdy tam nic nie kupilam, bo w tym sklepie jakos tak dziwnie pachnie ;) niby ladnie, ale mnie ten zapach odstrasza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: M A N G O 08.02.05, 13:43 Kiedy Mango pojawiło się w Warszawie, ciuchy faktycznie miało kiepskie, a wykończenie wręcz tragiczne (wszystko się pruło). Obecnie Mango bardzo się poprawiło. Są na bierząco najnowe kolekcje (to samo co na stronie internetowej sklepu). Jakość też jest dużo lepsza. Mam z Mango b. ładny biały plaszcz jesienny, marynarkę jeansową, kilka T-sheartów, kilka sweterków i torebki. Na jakość nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: M A N G O 08.02.05, 13:52 Gdzie w Wawie jest ten sklep? Bardzo mi sie podoba mysia sukienka z nowej kolekcji... Same popatrzcie-wygląda to nieźle. www.mango.com Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: M A N G O 08.02.05, 14:21 W Warszawie Mango znajdziesz w Galerii Mokotów. Ten sklep albo się lubi od początku, albo trzeba się do niego przekonać. W ogólnym nieładzie można znaleźć bardzo fajne i dobre gatunkowo ciuszki. Przed laty kupiłam sobie w hiszpańskim Mango koszulkę i mam ją do dziś, choć przyznam, że noszę ją raczej po domu, ale całkiem niedawno kupiłam tam śliczny czekoladowy golfik i ciepły, elegancki sweter na wyprzedaży i nie mogę mieć zastrzeżeń do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: M A N G O IP: *.238.102.25.adsl.inetia.pl 08.02.05, 14:41 bardzo lubie i mam kilka ciuchów tej firmy, a zapach w sklepie, jest rzeczywiście troche za mocny ale to ma byc zdaje sie jakis znak rozpoznawczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: M A N G O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:30 w Pozaniu Mango to szczyt snobizmu.Każda szanująca sie trendi girl ma papierową torebke z mango i nosi w niej to,czego nie pomieściła minitorebusia.Nie lubię tego sklepu,jedyne co mi sie tam podoba to zapach;) Odpowiedz Link Zgłoś