Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    08.02.05, 13:29
    a co sadzicie o rzeczach z tego sklepu??Zdaje sie ze w Polsce jest tylko w
    Wawie i w Poznaniu...
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: M A N G O 08.02.05, 13:33
        Mam stamtąd jedną bluzke i jedne spodnie - noszą się nieźle, ale od roku nic
        innego, fajnego w tym sklepie nie znalazłam...
      • tralalumpek Re: M A N G O 08.02.05, 13:37
        kiepska jakosc,
      • lunalovelight Re: M A N G O 08.02.05, 13:38
        teoretycznie w mango czasem mi sie cos podoba, ale jak juz wejde do sklepu, to
        okazuje sie, ze nic dla siebie znalezc nie moge...
      • metka44 Re: M A N G O 08.02.05, 13:38
        We Wroclawiu tez mamy Mango. Ale jeszcze nigdy tam nic nie kupilam, bo w tym
        sklepie jakos tak dziwnie pachnie ;) niby ladnie, ale mnie ten zapach
        odstrasza ;)
      • czarodziejka1 Re: M A N G O 08.02.05, 13:43
        Kiedy Mango pojawiło się w Warszawie, ciuchy faktycznie miało kiepskie, a
        wykończenie wręcz tragiczne (wszystko się pruło). Obecnie Mango bardzo się
        poprawiło. Są na bierząco najnowe kolekcje (to samo co na stronie internetowej
        sklepu). Jakość też jest dużo lepsza. Mam z Mango b. ładny biały plaszcz
        jesienny, marynarkę jeansową, kilka T-sheartów, kilka sweterków i torebki. Na
        jakość nie mogę narzekać.
        • monia515 Re: M A N G O 08.02.05, 13:52
          Gdzie w Wawie jest ten sklep? Bardzo mi sie podoba mysia sukienka z nowej
          kolekcji...
          Same popatrzcie-wygląda to nieźle.
          www.mango.com
          • uttaa Re: M A N G O 08.02.05, 14:21
            W Warszawie Mango znajdziesz w Galerii Mokotów. Ten sklep albo się lubi od
            początku, albo trzeba się do niego przekonać. W ogólnym nieładzie można znaleźć
            bardzo fajne i dobre gatunkowo ciuszki. Przed laty kupiłam sobie w hiszpańskim
            Mango koszulkę i mam ją do dziś, choć przyznam, że noszę ją raczej po domu,
            ale całkiem niedawno kupiłam tam śliczny czekoladowy golfik i ciepły, elegancki
            sweter na wyprzedaży i nie mogę mieć zastrzeżeń do jakości.
            • monia515 Re: M A N G O 08.02.05, 14:44
              Dzia za info.
      • Gość: aghny_b Re: M A N G O IP: *.238.102.25.adsl.inetia.pl 08.02.05, 14:41
        bardzo lubie i mam kilka ciuchów tej firmy,
        a zapach w sklepie, jest rzeczywiście troche za mocny ale to ma byc zdaje sie
        jakis znak rozpoznawczy?!
      • Gość: agga Re: M A N G O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:30
        w Pozaniu Mango to szczyt snobizmu.Każda szanująca sie trendi girl ma papierową
        torebke z mango i nosi w niej to,czego nie pomieściła minitorebusia.Nie lubię
        tego sklepu,jedyne co mi sie tam podoba to zapach;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka