Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koturny... bleh....;/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:13
    niewiem czy tylko ja mam wstret do koturn...czy ktos sie zgadza ze
    mna ....ze te buciory wyszly juz z mody 3 lata temu....;/ nie moge zniesc
    jak widze laski...w tych ciezkich masywnych buciorach...bleeee
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 18:02
        uwielbiam ciężkie ( a raczej wyglądające na ciężkie ) buty!
      • Gość: blea Re: koturny... bleh....;/ IP: *.chello.pl 10.02.05, 18:05
        fakt koturny wyginęły razem ze spice girls, ale jak ktoś lubi, to czemu niby ma
        ich nie nosić
      • carolina22 Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 18:12
        jesooo.kobieto.jakiego rodzaju masz kompleksy?kolejny TFUrczy watek twojego
        autorstwa pt"BLEEH".albo laski sie nie tak ubieraja,albo nie takie buty
        nosza,wszystkie bez sensu ect.o co ci chodzi?
        koturny moze i sa passe[osobiscie nie lubie]ale sa wygodne i na pewno wygladaja
        na codzien bardziej naturalnie niz kozaczki na 15 cm szpileczkach plus siaty z
        zakupami z Kauflandu[:))]plus bieg do autobusu nr 188.
        • miumiu75 Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 18:17
          Juz kiedys pisalam, ze sa to najmodniejsze buty tego lata. Nie kazdy musi je
          nosic oczywiscie.
        • Gość: kiss - eczek :)* Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:34
          ja uwazam ze koturny sa do dupki...i znam sie na tym....:D poprostu dziewczyny
          ktore chodza w koturnach poprostu nie maja pojecia o modzie....;/ a co do
          obcasow....to tylko gora 5 cm....a najlepsze są takie 3 cm "kieliszeczki"
          bardzo wygodne i bardzo modne w ty sezonie...:D
          • Gość: elle Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:36
            Przejrzyj moze nowy numer elle, przekonasz sie, czy rzeczywiscie sa "passe". Zapowiadaja sie na hit wiosna/lato 2005, juz sie ciesze1
            • Gość: kiss - eczek :)* Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:40
              chcialam cie poinformowac...ze chodzi mi tu o buty zimowe...a nie jakies
              sandaly czy japonki na koturnach....bo to wiem ze bedzie modne...:D
              • Gość: elle Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:49
                Dziekuje za poinformowanie, jasnowidzem nie jestem, zeby wiedziec, o co ci codzi i co jest blehh, a co juz nie, bo modne, hehehhehe.
      • tralalumpek Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 18:49
        pdobaja mi sie, jak kazdy inny rodzaj butow - oczywiscie nie wszystkie
        ty tworzysz natomiasz jaki urojony problem na forum
        • Gość: kiss - eczek :)* Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:54
          BO WIESZ CZASEM MAM TAKIE UROJONE PROBLEMY...:D poprostu chyba bardziej niz
          inni zwracam uwage na mode...ale gdzies mam wasze zdanie...chodzcie w tych
          wielkich...ciezkich buciorach...:D przeciez ja nie moge....idzie malutka
          laseczka...chude nozki wogole szczupla...i ma takie buciory z 10 cm
          koturną ...:D no sorry....co za wies...:D i na forum kazdy moze mowic co
          chce...a jesli sie nie podoba to nie muszisz zabierac glosu w dyskusji ...
          pozdrawiam..:)*
          • miska_malcova Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 19:16
            uwielbiam ciężkie buciory i wojskowe kurtki!
          • Gość: every you every me Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:29
            no porostu amsz racje poprostu... boze jak tak mozna poprostuw tym chodzic...
            po prostej sie nie da poprostu... no sorry, halo wies poprostu...

pracuj nad slownictwem, egzamin gimnazjalny sie zbliza, a niekt nie chce zebys
            oblala poprostu :P
      • aniabe13 Re: koturny... bleh....;/ 10.02.05, 18:58
        Idę sobie kupić obuwie na koturnach. I będę sobie "bleh"
        • Gość: beatka Re: koturny... bleh....;/ IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.05, 04:45
          jak mozna nosic te KLOMPY na koturnach .
          Tylko szpileczki wygladaja sexy a te buciory .... jezuuuuuu
          • papryczka_ag Re: koturny... bleh....;/ 21.02.05, 10:10
            Szpileczki, pantofeleczki
            W szpileczkach chodzą dziw...

A rymujcie sobie :)
      • Gość: dobry humorek Re: koturny... bleh....;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:39
        Koturny są wygodne ...mimo tego,że wyglądają na ciężkie ;-) Pasują do wielu
        noszonych rzeczy i wcale nie są bleh :-P
        • Gość: Klara Re: koturny... bleh....;/ IP: *.4web.pl 21.02.05, 10:01
          Ze są wygodne , to najświętsza prawda------chyba nie ma wygodniejszych butów,
          oczywiście oprócz butów trekkingowych do łażenia po górach:)))))
          Nie obchodzi mnie czy coś wyszło, czy nie wyszło z mody...Ciekawe. czy jakby
          autorka wąrku mieszkała na Gubalówce, to pomykałaby do Zakopanego w tych
          bucikach na obcasie:P
      • ania_wiedzminka koturna koturnie nie równa 21.02.05, 10:38
        mam skórzane sandałki na lekkiej z wyglądu koturnie, paseczki wiązane nad kostką
        i bardzo je lubie, sa super wygodnie i noga prezentuje się w nich bardzo ładnie;
        są oczywiście extrema w postaci chudych jak patyki nóżek na 20 cm koturnach o
        kształcie żelazka, i tym juz daleko do bycia ładnymi;
        jednym słowem, wystarczy zachować umiar we wszystkim
        • Gość: loop Re: koturna koturnie nie równa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:47
          ten koturn
          tych koturnow
          • ania_wiedzminka bardzo dziekuję 21.02.05, 15:07
            odrobina słowotwórstwa mi przypuszczam nie zaszkodzi;-)
            • Gość: beatka Re: bardzo dziekuję IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.05, 03:24
              • Re: koturny... bleh....;/
              papryczka_ag 21.02.2005 10:10 + odpowiedz

Szpileczki, pantofeleczki
              W szpileczkach chodzą dziw...

sama jestes dziwka, dlaczego w szpilach chodza dziwki,
              kto mi to wytlumaczy ?
      • olatoya Re: koturny... bleh....;/ 22.02.05, 14:44
        podobno wracaja...
        ale nie do mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka