Gość: buźka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:39 co sądzicie o chodzeniu w trampkach o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwas Re: trampki IP: 195.205.245.* 12.02.05, 18:27 Dla mnie jest to normalne zjawisko. Bulwersuje Cię to, że ktoś chodzi w trampkach w zimie? Spójrz prawdzie w oczy, a właściwie wyjrzyj przez okno i spójrz na termometr, czy to jest zima? Swoją drogą są również skórzane trampki, które można nosić również w zimie, kiedy temperatura spadnie poniżej 0. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jest zima 13.02.05, 13:32 U nas leży śnieg,a jeszcze parę dni temu było minus 10. Skórzane trampki nie są ocieplane i mają cienką podeszwę. Jesienią tak,zimą nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: trampki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:53 To jest CHORE PSYCHICZNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.jedna Re: trampki IP: *.ipt.aol.com 21.02.05, 21:32 Co ma obuwie do stanu zdrowia psychicznego? Brak bucikow juz tak. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: trampki 21.02.05, 20:09 zimowe conversy maja w srodku futerko a na wierzchu skore wiec sa cieplutkie i nieprzemakalne Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: trampki 21.02.05, 21:41 Dla mnie trampki są po prostu paskudne! Jeśli idę na siłownie, to wkładam adidasy. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: trampki 21.02.05, 21:54 a ja na silownie mam high performance shoes i nie mam pojecia czy to trampki czy adidasy - w kazdym razie kolor maja szary i jakies zolte ozdobstwa Odpowiedz Link Zgłoś
xeniii Re: trampki 21.02.05, 22:06 a ja chodze zima w trampkach i bede chdzic bo uwilebiam chodzic w tarmpkach, rownie dobrze mozna sie przyczepic do obcasow gdy jest slisko i co niektorzy rownowage lapia:))) w ogole co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: trampki 22.02.05, 16:29 A u nas jest takie powiedzonko: "Gdybym was słuchała, to bym w zimie w trampkach chodziła". Pasuje teraz jak ulał do sytuacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: trampki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 19:31 a gdzie takie kreatywne społeczeństwo można znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.skarlet Re: trampki 22.02.05, 20:07 A propos trampków - w zeszłym sezonie Converse miał linię najróżniejszych trampków z cholewką prawie do połowy łydki. Niestety nie uświadczyłam tam mojego ekstremalnego rozmiaru 36. Czy ktoóraś z was się orientuje, czy jakaś firma produkuje taki model butów w tym rozmiarze? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: trampki 23.02.05, 06:15 moje sa NIKE w tym rozmiarze, mam tez inne trampkopodobne Clarks i jakies kanadyjskie, te ostatnie nie maja firmowej metki poza Made in Canada a sa cudne na zimno Odpowiedz Link Zgłoś