Gość: gość IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.02.05, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sally Re: co myślicie Quiosque? IP: *.chello.pl 14.02.05, 13:37 no właśnie szukam tego sklepu w Wawie, wiem, że jest w Woli Park ale to dla mnie za daleko, czy może jest gdzieś w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: co myślicie Quiosque? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:26 Ubrania tej marki są w Galerii Mokotów w sklepie Szafa na parterze oraz w Sadybie Bess Mall na Powsińskiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: co myślicie Quiosque? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:30 Przepraszam za przejęzyczenie: poprawnie Sadyba Best Mall. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primavera Re: co myślicie Quiosque? IP: *.chello.pl 14.02.05, 19:59 W Klifie z Warszawie jest ten sklep tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: co myślicie Quiosque? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:50 SUPER!!! Sklep jest np.w Sadybie w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuźka Re: co myślicie Quiosque? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:20 fajne ciuszki, kilka superastych szmatek kupiłam ostanio na wyprzedaży zimowej. A na stronie www.quiosque.pl można się zarejestrować i zbierać punkty, które potem można wymienić na ciuchy, bądź zniżki przy zakupach w sklepie internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: co myślicie Quiosque? 14.02.05, 22:18 BARDZO lubię, to zdecydowanie jedna z moich ulubionych polskich marek odzieżowych. Mają u mnie ogromnego plusa za kolorystykę i za to, że w żadnej kolekcji nie brakuje prostych nieudziwnionych ubrań tkj dobre jakościowo kardigany. Lubię też ich ciuchy w bardziej uniwersytecko-sportowym stylu. Poza tym obsługa w quiosque'u w moim mieście jest przemiła, fachowa i bardzo pomocna. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co myślicie Quiosque? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.02.05, 00:36 dzięki za opinie mi również te ciuszki przypadły do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: co myślicie Quiosque? IP: 195.117.147.* 22.02.05, 14:52 A dla mnie kicz i źle wykończone, kiepska jakość Odpowiedz Link Zgłoś