Gość: sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:22 Czy podoba Wam się styl leansowany przez tą firmę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: VERO MODA -nie IP: *.gdynia.mm.pl 23.02.05, 19:15 Kiedys było dobrze (mam kilka ciuszków ,) teraz jest okropnie (lumeks) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:22 mi się napewno 100 razy bardziej podoba niż w w h&m; ogólnie fajne ciuszki za małe pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: VERO MODA 23.02.05, 22:30 Mi podoba sie bardzo i to od niedawna, bo ostatnio kilka rzeczy sobie tak nabyłam: super aksamitny żakiecik, spodenki, pasek, i fajną bluzeczkę w paski:) I ceny też całkiem przystępne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja VERO MODA RULEZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:02 moj ulubiony sklep. nabylam ostatnio dwa zakieciki ze sztruksu (turkusowy i bez), bluze, płaszczyk ...moim zdaniem rewelacja. Ps. Dziekuje Paniom w Katowickiej Vero Modzie za mila obsluge ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: VERO MODA RULEZ!!! 24.02.05, 11:38 Gość portalu: ja napisał(a): > moj ulubiony sklep. nabylam ostatnio dwa zakieciki ze sztruksu (turkusowy i > bez), bluze, płaszczyk ...moim zdaniem rewelacja. > Ps. Dziekuje Paniom w Katowickiej Vero Modzie za mila obsluge ;-)) ja kupiłam bardzo soczystą, odjazdową zieleń, napatrzeć się nie mogę na ten mój zakiecik, faktycznie są obłędne te żakiety; płaszcze też były ładne, ale już kupiłam jeden, może latem na wyprzedaży coś jeszcze upoluję; bardzo fajny sklep, szkoda, że tak mało sklepów mają, w w-wie wszędzie mam daleko do vero m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:07 to moja ulubiona firma. Szkoda, ze czasm jeszcze za droga. Mam sporo ubran, jestem b. zadowolona. Przynajmniej maja jakis swój retro styl,, swietne tkaniiny i ciekawe dodatki. A nowa kolekcja jestem zakochana. A jesli ktos lubi Vero Modę to polecam Noa Noa, w Katowicach prawie na przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:57 Ostatnio nabylam w Vero Moda swietny palszczyk na wiosne i jesien - ala prochowiec, przewiazywany w pasie, do kolan. Swietny:) A ta Noa Noa w Katowicach to w ktorym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A ZA ILE TEN PROCHOWIE JESLI MOGE SPYTAC?:p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:52 Noa Noa tez na 3 Maja, po drugiej stronie ulicy. Obok jest Tania książka. Odpowiedz Link Zgłoś
wessna Re: VERO MODA 24.02.05, 14:19 moim zdaniem mają bardzo dobrej jakości matriały, mój biały bawełniany żakiecik służy mi już podad pół roku i muszę go często prać ze względu na kolor:) i o dziwo jest cały czas jak nowy, teraz kupiłam jeszcze białą bluzeczkę z cekinami i bluze tez się super piorą, a dla mnie o jakości rzeczy mówi to jak sprawdza się w praniu, moim zdaniem mają bardzo fajne wzory i modele, chociaż nie są to wcale tanie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uttaa Re: VERO MODA IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 24.02.05, 14:37 Wczoraj kupiłam sobie spodnie sztruksowe czekoladowego koloru w lumpeksie za 9 zł. Wygladają super i mają taki krój, jakiego długo nie mogłam znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:50 Za plaszczyk do kolan, ala prochowiec, przewiazywany w pasie - zaplacilam 220zl. Ale jest naparwdeswietny:) Wlasnie w Katowicach na 3 Maja, sa w roznych kolorkach. Mysle ze cena jest ok jak na taki plaszczyk:) Serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumu Re: sklep w warszawie? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.05, 17:53 gdzie jest w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenniferek Re: sklep w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:06 Moze sprawdz z tylu w Avanti w bazie sklepow, tam sa wypisane wszystkie miasta gdzie jest Vero Moda i inne. Pozdrowienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: sklep w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:02 targówek blue city klif arkadia wiecej nie wiem............. szkoda ze tak mało tych sklepów w w-wie, bo naprawdę fajne ciuchy i mają tak przejrzyste kolekcje, że od razu można kompletować zestawy ubrań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: VERO MODA IP: *.ibmer.waw.pl 24.02.05, 18:16 Mam sentyment, bo z tej firmy pochodziły niegdyś moje ukochane bojówki, świetne były i nie do zdracia, dopiero drut kolczasty je załatwił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenniferek Re: VERO MODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:22 Wlansie na wiosne i lato szukam fajnych bojowek 7/8 albo z dzinsu.. mam nadzieje ze beda jakiejs fajne w Vero Moda;) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: VERO MODA 24.02.05, 19:44 Mam z vero kilka naprawde udanych ciuchów, śliczny puchowy płaszczyk, takiż kożuszek, kilka par dzinsów, piekny sweter, ale... większość ciuchów, które tam wiszą to po prostu szmaciska. Wyglądają jak najgorsze badziewia robione w Tajlandii, z przeznaczeniem na baaardzo tani rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 07:09 Mam pytanie do Pan, ktore robia zakupy w Vero Modzie ile kosztuje kurtki skorzane tej firmy. Ostatnio mialam okazje kupic skorzane zakieciki tej firmy za 400 zl. ? Zastanawiam sie jak bardzo ta cena jest atrakcyjna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:02 a jaka jest rozmiarówka w vero modzie? Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: VERO MODA 25.02.05, 11:22 wydaje mi się, że 34 - 42 = XS - XL jednak nie jestem pewna, czy po 42 nie ma więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poprzedniczki Re: VERO MODA P-ń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:11 w Poznaniu to chyba w Bestselerze sa ciuchy tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: VERO MODA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:52 dzisiaj powiekszyłam zbiory z Vero Mody torebką, taka a la babciną, zamykana na "kuleczki" (tylko takie okreslenie przyszło mi do głowy). seledynowa, w kolorze moich butów. I ta cena. 25 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: VERO MODA IP: *.toya.net.pl 26.02.05, 22:06 Kiedys jeden z moich ulubionych sklepow:)Kupilam chyba z 4 lata temu tam jeansy i dopiero teraz zaczynaja sie pruc a zal ich wyrzucac bo to jedne z tych nielicznych spodni w ktorych czulam sie bosko a zarazem wygodnie.Mam tez sporo innych rzeczy.Niestety uwazam ze od jakiegos czasu sklep spadl na psy..ciuchy juz nie takie superowe,jakosc tez wiele pozostawia do zyczenia a ceny nadal jak za ciuch z gornej polki. Odpowiedz Link Zgłoś