Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nasze sliczne fotki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:46
    Dziewczyny moze przykładem naszych koleżanek z forum ozdoby ujawnimy się?
    Pokażmy swoje fotki!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: Nasze sliczne fotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:49
        www.bajer.pl/?id=1092
        aaa zapomniałam to ja:)
        • Gość: janusz Re: Nasze sliczne fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:10
          najladniejsze polskie dziewczyny ;) nie ma jak skromnosc! wlasnie takich
          dziewczyn nie lubie
          • beata825 Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 20:13
            no niestety ,ja w tej sytuacji musze poprzec chłopa....
        • caprice83 wyglądasz bardzo ładnie 24.02.05, 21:47
          komentarzami się nie przejmuj, ci ludzie tutaj potrafią tylko złośliwie
          dokuczyć i chcą sprawić przykrość:( nie patrzac obiektywnie a przez pryzmat
          twoich wcześniejszych wypowiedzi.
          pzdr.
          • Gość: Ewunia 28 Re: wyglądasz bardzo ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 02:15
            oj Caprice, Caprice... czytam Twe posty i nadziwic sie nie moge. Dlaczego dziewczyno Ty sie tak odslaniasz? Zaciekawiona, przeanalizowalam troche Twoich postow i jestem w szoku! Ty napisalas prawie wszystko o sobie! Z kim spisz, jak spisz, na ktorym jestes roku... itd. I jeszcze zamiescilas zdjecie:-( Nie obawiasz sie Caprice? Nie chce Cie oceniac- pisze to z czystej zyczliwosci- uwazaj, co piszesz jak rany... Chyba ze to ekshibicjonizm?
            • caprice83 Re: wyglądasz bardzo ładnie 26.02.05, 19:34
              hmmm.. no cóż....

Po pierwsze zdjęcia nie wystawiłam po to by mnie ocenianio czy żeby wszyscy
              mogli mnie obejrzeć, ale na konkretnym forum, po to żeby konkretni ludzie
              którzy mają podobne zainteresowania do moich, wiedzieli jak wyglądam.
              Ja tez lubie wiedziec z kim mam do czynienia i temu słuzył ten wątek ze
              zdjęciami, szczególnie że dziewczyny z tamtego forum robiły już nawet spotkania
              w realu.

A co do reszty to również nie opisywałam niczego na jednym forum, ale na
              różnych o konkretnych tematykach.
              Jeśli potrzebowałam coś o studiach, to przecież musiałam ujawnić gdzie się uczę
              i czego.
              A co do seksu to myśle, że forum Cosmo czy inne tego typu, są po to by trochę
              sobie pożartowac czy pośmiać sie. I nawet jeśli przyjąć że niektórzy pisza tam
              prawdę, jak ja, bo nie widze sensu zmyślać, to przecież właściwie nie pisałam
              nic złego. Wyrażałam swoje zdanie i poglądy.

Owszem można wpisać w wyszukiwarkę konkretną osobę i przeanalizowac wszystkie
              jej posty, sporo dowiadując się o danej osobie, ale tak chyba postępują
              psychopaci?
              Nie widzę czego miałabym się obawiać, że ktoś przyjedzie do Poznania i mnie
              zabije bo mu się nie podobam, bo popieram aborcję czy nie odpowiadają mu moje
              poglądy?
              Jestem osobą szczerą i prawdziwą, nie umiem ukrywac swoich poglądów czy kłamać,
              po co miałabym właściwie wtedy pisac na forum?
              Jeśli nie miałabym się odsłaniac to albo musiałabym być niezalogowana i
              wpisywać się zawsze pod innym nickiem, alebo wybrac sobie tylko jedno forum i
              tam zmyślac, a to dla mnie mija się z celem rozmowy tutaj.

Jedyne co naprawdę sprawiło mi przykrość to, że ludzie tutaj złośliwie
              skrytykowali mnie i obrazili, wtykając mi nie moje słowa do ust. Jedynie po tym
              naprawdę żałowałam, że wdawałam się z niektórymi osobami w bezsensowna
              dyskusję, która nie opierała się po pewnym czasie na normalnej rozmowie i
              wymianie poglądów, ale na lżeniu ze mnie. Widać niktórzy nie rozumieją słowa
              dyskusja.
              I z tego powodu chłopak powiedział że jak jestem u niego to mam zakaz na forum
              gazety;) bo później mam tylko smutna minkę.
              Z tego tez powodu będę na pewno rzadziej tu zaglądać ale nie zamierzam
              zrezygnować ze swojego stylu bycia.

Wiesz niektórzy umieszczają nawet swój telefon czy adres (raz czy dwa razy
              zauważyłam) to jest wg mnie rzeczywiście za dużo, ale mysle że po tak ogólnych
              informacjach jakie ja podaję to nic mi się nie stanie, zresztą jestem pod
              bardzo dobrą opieką:)
              • Gość: Ewunia 28 Re: wyglądasz bardzo ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:13
                Alez Caprice!
                Ja cie nie oceniam-choc nie wiem, czy zwrocilas uwage, ze nawet Admin zareagowal na Wasza fotkowa serie...
                Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak niebezpieczny jest internet.
                Nie sadze, ze jestem psychopata- przeanalizowanie Twoich postow wykonalam raczej "sluzbowo", dla udowodnienia pewnych tez naukowcych. Ale ja nie o tym.
                Nie sadze ze ktos bedzie chcial Cie zabic-ale swymi tekstami wlasnie sprowokowalas tych, ktorzy obrzucali cie blotkiem, jak napisalas w swym poscie.
                Caprice- ja cie nie oceniam, tylko wdzisz, moim zdaniem Ty nie wyrazasz pogladow- TY PISZESZ O SOBIE. Rozumiesz? Cokolwiek piszesz- zawsze jest tak: ja robie tak, ja bylam tu, ja mam takiego chlopaka....Informacje naprawde sa bardzo szczegolowe. Zwroc uwgage, jak pisza inni- wiekszosc zupelnie inaczej.
                Oczywiscie to Twoja sprawa, niemniej jednak mnie zafrapowala, z naukowego punktu widzenia.
                Pozdrawiam cie.
                • caprice83 do Ewuni 28 i ADMINA! 27.02.05, 21:30
                  Ja cię rozumiem i widze, że mnie nie oceniasz, tylko grzecznie zwracasz uwage
                  co rzadko się zdarza na tym forum.

Ale nie ma w tym ani grama mojej winy, że jestem obrażana, nie mam też pojęcia
                  dlaczego admin na to nie reaguje:/, jesli to czyta to chciałabym zgłosic ze
                  posty wrzucane przez Z_MAPA są sprzeczne z netykietą i powinien je usunąć, bo
                  mimo iz nie uzywa typowo obelżywych słów to jednak ja czuję się obrażana.

Wytoczyłam swój pogląd ze blondynki, chodzace na solarium czy ubierające się na
                  różowe to nie słodkie idiotki, na co wystąpiła krytyka, potem zwalenie winy że
                  im nie chodziło o kobiety które zachowuja umiar ale o takie które naprawdę
                  przesadzają z solarium, rózowym itp. A jak skończyły sie niby argumenty to
                  zaczeło sie obrazanie mojego wyglądu. No to przepraszam ale co mam napisać.
                  Bluzgac ich błotem tak jak oni mnie? Nie zamierzam się staczac do ich poziomu.
                  Jestem atrakcyjna dziewczyną, która podoba sie facetom. Mam tego dowody każdego
                  dnia i zaden anonimowy neandertalczyk, nie wmówi mi ze jestem brzydka.
                  Szczególnie ze prawdziwy facet nie zachowuje sie tak jak on, i nie zakłada
                  takich watków. Szkoda mi tylko wiec ze takie bachory maja dostep do komputera i
                  ze rodzice nie interesuja sie jak zachowuja sie ich dzieci w sieci. Chyba ze
                  ten brak wychowania Z_MAPA wyniósł z domu.

Mam jakieś zdanie, czy nawet opisuje co ja robię, czy sadze i za to jestem
                  obrażana, bo ktos myśli inaczej i nie umie normalnie dyskutować, tylko czepia
                  się wszystkiego, poczawszy od błędów ortograficznych, które kazdemu sie
                  przytrafiaja sporadycznie, konczac na fotce.

Nie wiem czy mogłam sie z tym liczyc, pewnie tak, bo wiadomo ze w necie moze
                  sie znalezc taki psychopata jak Z_MAPA i zacząć ci ubliżać, a skoro jestem
                  wrażliwą osoba która mocno pzrezywa takie cos, nawet jesli jest bezpodstawne,
                  to rzeczywiscie nie powinnam pisac czy umieszczac na necie niektorych rzeczy.
                  Ale sama pewnie wiesz najlepiej ze uczymy się na błędach.

rowniez pozdrawiam serdecznie i dziekuje za zwrócenie mi uwagi.
                  • Gość: Ewunia 28 Re: do Caprice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:21
                    Caprice!
                    Jestem stalą forumowiczka w działach sport, a szczegolnie na stronach,
                    dotyczacych skokow narciarskich. I ten problem obrazania (szczegolnie A.
                    Małysza), bez używania wulgaryzmów znam doskonale. Przeciez wulgarnym mozna byc,
                    nie uzywajac slow uznawanych za wulgarne. Mozna deprecjonować osiągnięcia,
                    wyolbrzymiać bledy itd.
                    Co Twej urody- oczwiscie te obelzywe komentarze sa nie na miejscu. Dobrze, ze
                    czujesz sie ładna, bo pewność siebie daje Ci duzą szanse na spełnienie z życiu.
                    Ale jak dobrze wiesz, nie kazdy typ urody podoba sie każdemu-zwroc uwage, ze
                    nawet dziewczyny powszechnie uznawane za pieknosci (i pieknosciami faktycznie
                    bedace), czesto sa krtytkowane za swoj wyglad. A stare powiedzenie- kazda
                    potwora znajdzie swego amatora? Jakze celne prawda? Niemniej jednak, jak sama
                    popatrzysz obiektywnie, to zdejcie to nie jest zbyt fortunne. Byc moze,
                    wiekszosc z Twoich krytykow, widzac Cie na zywo, stwierdziloby, ze jestes mila i
                    sympatyczna dziewczyna. Ale naprawde wydaje mi sie, ze ich sprowokowalas-
                    jakoscia zdjecia, nie przedstawiajaca Twoich prwadziwych atutów zwiazanych z
                    wygladem, oraz stwierdzeniami, ze jestes ladna. Po prostu czesc ludzi uznala to
                    za sprzecznosc. Naganna jest forma, w jakiej Ci ta sprzecznosc przekazali.
                    Bardzo godna uwagi jest Twa szczerosc- nawet w pogladach, ktore masz
                    kontrowersyjne. Ale masz racje- sa Twoje i nikt nie ma prawa ich krytykowac,
                    dopoki,dopoty Ty nie krytytkujesz jego pogladow. Zeby odpowiedziec na Twa
                    szczerosc powiem, ze ja stosuje jedna zasade w zyciu- staram sie nikogo nie
                    ranic, szczegolnie slowem, bo o to najlatwiej. Nauczyl mnie tego moj Ojciec-
                    bardzo Wielki Człowiek. Nauczyl mnie tez, ze jesli trzeba juz krytykowac, to
                    zachowania a nie ludzi, zawsze to mniej boli a jest o niebo skuteczniejsze.
                    Caprice- nie przejmuj sie tym, ze Cie obrazaja- moze jesli nie potrafisz
                    spokojnie dyskutowac unikaj drazliwych dla ciebie tematow? Przeciez internet ma
                    byc przyjemnoscia chyba dla Ciebie a nie frustracja?
                    Pozdrawiam Cie cieplutko.
                    Ewunia 28 (wlasciwie juz prawie 30...)
      • whoa Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 20:53
        Buahaha!!... Taaaak...Dziewczyno! Jeśli to jesteś w ogóle ty na tym zdjęciu, to:
        1. jesteś tragicznie ubrana
        2. dziewczyna na zdjęciu jest ładna, ale bez przesady :/ Moje koleżanki z roku
        biją cię na łeb na szyję
        3. [jeśli to rzeczywiście ty] to żałosne...założyłaś ten wątek nie po to, żeby
        obejrzeć zdjęcia innych kobiet, tylko po to, żeby inni mogli zobaczyć ciebie.
        Pewnie spodziewałaś się samych świetnych opinii na swój temat.. Cóż... hehe:))

Tylko mi nie mówcie, że ją zbluzgałem; po prostu wyraziłem swoje zdanie. I tak
        nie jestem do końca szczery, gdybym był, to pewnie treść tego wątku zostałaby
        ocenzurowana :P, a tak powiem tylko, że NIENAWIDZĘ TAKICH ZAPATRZONYCH W SIEBIE
        LAL. W takich przypadkach uroda zawsze przegrywa z benzadziejnym charakterem:/
        • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 20:59
          A ty, ciotko jesteś super facet, buahaha. Siedzisz na forum i plotkujesz z
          babami:D Ta dziewczyna jest bardzo ładna, chociaż totalne bezguście, te buty
          brrrrrrrr!
          • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:09
            No dobra, to ja:
            znane-laski.w5.pl/photos/deni4.jpg
            A tu przy kompie:
            film.onet.pl/_i/film/d/dziwka/g/g16.jpg
            I pracy podczas rozmowy z kontrahentem:
            film.onet.pl/_i/film/d/dziwka/g/g22.jpg
            • eirenne Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:18
              Nazywasz się Denise Richards? no no
              • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:31
                Nie myślałaś chyba, że będę tutaj publicznie pokazywać swoją twarz? To forum
                jest raczej anonimowe, i dobrze. Pokazałam więc najbardziej
                zbliżony "egzemplarz":D Dziewczyny, smile!:D
            • charade Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:30
              Chciałoby się być Denise Richards, co ? hehe
              • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:33
                A kto by nie chciał... Piękna, sławna, bogata... Rozmarzyłam się:D
              • bonzee Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:33
                Ale brwi moglaby sobie skubnac...
                • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:35
                  :DDDD
            • eowyn Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 00:43
              kontrahentem?mehehehe,klientem chyba:P tzn. bo to zdjecie z filmu "Dziwka";)
              a tak soja droga Denise Richards mnie sie nie podoba,ma okropna twarz
              (tak,oczywiscie,ze ja mam lepsza;))
              • bonzee Re: Nasze sliczne fotki 26.02.05, 01:00
                Blisko tematu, dzisiejszy onet:
                "Król Suazi Mswati III dba o swoje małżonki. Władca afrykańskiego
                mikropaństewka ofiarował każdej z dziesięciu żon nowe bmw serii 5. Wartość aut
                wynosi łącznie 820 tys. dolarów. Prawdopodobnie to nie koniec wydatków, bo 36-
                letni monarcha ma jeszcze trzy narzeczone… Jakaś hierarchia musi być, więc auta
                żon nie dorównują limuzynie władcy. W grudniu ub.r. Mswati III dostał od
                świętego Mikołaja maybacha za 500 tys. dolarów. Wóz jest wyposażony w
                telewizor, odtwarzacz DVD, 21 głośników, lodówkę, telefon i srebrne kieliszki
                do szampana. W ostatnich latach władca prosił parlament m.in. o 15 mln dolarów
                na pałac dla każdej małżonki oraz o 45 mln dolarów na odrzutowiec. Niestety
                wichrzyciele wszczęli bunt i pod naciskiem ulicy król zrezygnował z samolotu. W
                Suazi żyje milion ludzi, bezrobocie sięga 40 procent, a 70 proc. mieszkańców
                egzystuje za mniej niż dolara dziennie. "
      • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 21:34
        No od biedy:
        www.cudne.friko.pl/zdjecia/Cameron%20Diaz/cameron2.jpg
        • miska_malcova Re: Nasze sliczne fotki 24.02.05, 22:28
          nikt zdrowo rozsądkowy nie zamieści tu swojej fotki :-D
          • kati_p Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 00:19
            ja się boję :D
      • Gość: ............ [...] IP: *.protonet.pl 25.02.05, 01:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: słoneczko Re: Nasze sliczne fotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:26
        www.fotka.2q.pl/panel.php?lim=10&kategoria=female
        a oto moja fotka:)
        Niewiele piszę, ale często czytam:)
        • Gość: ramona Re: Nasze sliczne fotki IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 11:34
          No dobra, to ja rowniez:

www.bajer.pl/?id=7197
          • Gość: ramona Re: Nasze sliczne fotki IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 11:36
            No i oczywiscie moja najlepsza przyjaciolka:

www.bajer.pl/?id=4157
            • Gość: ramona Re: Nasze sliczne fotki IP: *.ipt.aol.com 25.02.05, 11:38
              Na koniec moja siostra:

www.bajer.pl/?id=4358
              No i co piekne jestesmy, nieprawdaz?
              • Gość: m Re: Nasze sliczne fotki IP: 193.59.95.* 25.02.05, 12:58
                Jezuuuuuu... Ramona! Reklamujesz jakąś agencję? Co to za koszmarne, zdzirowate,
                plastikowe, dziewuszyska? Daj spokój dziewczyno! Nie mogę tego nie skomentować,
                no po prostu NIE MOGĘ!
                • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:14
                  Może do najpiękniejszych nie należą, ale żeby od razu wyzywać od plastikowych
                  ździr...
                  • Gość: mała Re: Nasze sliczne fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:25
                    > Może do najpiękniejszych nie należą,

Bez_mapy bije je na głowę! Jak ona zamieści swoje zdjęcie to będzie nam
                    wszystkim wstyd, ze takie brzydkie jesteśmy :)))!
          • Gość: słoneczko Re: Nasze sliczne fotki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:49
            nie chodzi tu aby oceniać! Poprostu zamieszczamy fotki, aby się poznać!
      • bonzee Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 12:32
        Ja zapraszam na ogledziny w realu :D
      • Gość: zuzaba Re: Nasze sliczne fotki IP: *.softlab.gda.pl 25.02.05, 13:46
        Ludzie, serwis randkowy jest gdzie indziej!
      • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:26
        Prawda ,że śliczna:
        www.silverstone.org/images/alicia002.jpg
        www.silverstone.org/images/alicia016.jpg
        www.silverstone.org/images/alicia006.jpg
        www.silverstone.org/images/alicia053.jpg
        Jeśli w następnym wcieleniu będę mężczyzną, to poszukam sobie takiej
        dziewczyny:D
        • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:28
          Jakoś dziewnie to wyszło: miały być same zdjęcia. Coś nie tak... Sorki.
      • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:35
        Gdybym była tym facetem, to bym chciała tak wyglądać:
        www.ryan.website.pl/galeria/klub/images/018.jpg
        www.ryan.website.pl/jpg/logogalerii.jpg
        • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:40
          Ciekawe czy teraz coś będzie widać??
          gfx.filmweb.pl/f/105744/ph.45167.jpg
      • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 17:54
        Dziewczyny, czy on nie jest zajebisty? Gdyby więcej mężczyzn miało podobny styl:
        gfx.filmweb.pl/f/105744/ph.45189.jpg
        gfx.filmweb.pl/f/8263/ph.45234.jpg
        Starszym paniom polecam pana obok, też niezłe ciacho i pomyśleć, że jest dawno
        po 40-stce:
        gfx.filmweb.pl/f/8263/ph.45245.jpg
        • eowyn Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 18:05
          George Clooney ur. 6 maja 1961
          Brad Pitt ur. 18 grudnia 1963

czy nieco ponad 2 lata roznicy to tak duzo,by Clooneya polecac starszym
          paniom?;) Ja mam 21 lat i uwazam,ze sposrod tych dwoch panow to wlasnie George
          ma w sobie to "cos":D

a poza tym to chyba nieodpowiedni watek do wlepiania tych zdjec,to maja byc
          NASZE zdjecia,prawda?;)
          • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 18:10
            Wklejam co mi się podoba...
            Może niektóre dziewczyny lubią sobie popatrzeć na super facetów, bo ja tak.
            Jeśli chodzi o Clooneya, to myślałam, że jest starszy.:0
            • eowyn Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 18:18
              ech,nie o to chodzi...:) Chodzi o to,zeby nie bylo bajzlu na forum:) To
              zasadniczo forum o modzie,wiec jak chcesz to znajdz watek o fajnie ubierajacych
              sie facetach i tam powlepiaj zdjecia,a jak nie ma to zaloz:) A jak o
              przystojnych facetach,to moze na urodzie,bo to chyba bardziej pasuje tam niz
              tu:)
              (I chyba troszke dziecinnie jest mowic "robie to,co mi sie podoba"...;) )
          • Gość: Richelieu* Re: Nasze sliczne fotki IP: *.zyg.brewet.pl 26.02.05, 23:17
            bo jeśli już polecać to tak na dobre. Czy przespałabyś się z
            czterdziestoparolatkiem z czystego pożądania?
            • eirenne Re: Nasze sliczne fotki 27.02.05, 23:27
              Ale czyste pożądanie to raczej towar deficytowy, więc może jeśli już się
              pojawia, to może i warto skorzystać? ;-)
      • bez_mapy Re: Nasze sliczne fotki 25.02.05, 18:23
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Dziewczyny moze przykładem naszych koleżanek z forum ozdoby ujawnimy się?
        > Pokażmy swoje fotki!
        No własnie się ujawniam (swój gust) i pokazuję swoje ulubione fotki. Kto
        powiedział, że to ja mam być na tych fotkach?:)
      • Gość: nutka Re: Nasze sliczne fotki IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 26.02.05, 12:16
        Nie czuję potrzeby wystawiania swoich zdjęc na forum, żeby inni mnie oceniali.
        Co za głupi pomyysł z tym wątkiem.
        • Gość: adela prowokacja i tyle11 IP: *.aster.pl 26.02.05, 23:20
          • iskax kretynizm 28.02.05, 00:25
            kretyński pomysł. chcecie sie wystawić do inernetu jak mięso ja targowisku. a
            juz ogłaszanie się w jakiś serwisach żeby was oceniano to szczyt kretynizmu....
            wspolczuje wam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka