Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żakiecik i płaszcz

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.03.05, 19:37
    W najblizszym czasie wybieram sie do Warszawy do Arkadii ( jestem z Lublina).
    I chciałabym abyście mi powiedziały w których sklepach w Arkadii moge znalezc
    ładny, nie sztruksowy zakiet, a w ktorych wiosenny trencz:)Chodzi mi głownie o
    jasne kolory, ale ciemne tez moga byc. Nio i zeby były rozmiary 34 lub 36:) Z
    gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi!:) pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Amy Re: Żakiecik i płaszcz IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.03.05, 09:59
        up
      • Gość: Lea Re: Żakiecik i płaszcz IP: 134.146.212.* 16.03.05, 10:23
        Trencze są teraz w każdym sklepie, ale najładniejsze wg mnie w Camaieu, Vero
        Modzie, Tatuum (najlepiej wejdź na Kobieta/Avanti/Moda trendy/lekkie płaszcze i
        zobacz co Ci odpowiada. O żakietach nie wypowiadam się bo za bardz nie wiem :)
      • Gość: kami Re: Żakiecik i płaszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:45
        żakiety bawełniane widziałam w tatuum, reserved, kappahlu, chyba też są w
        większości sklepów,szkoda tylko, że takie drogie, bo przeciętnie ponad 200 zł;
        trencze w reserved - okropne, podobnie w tatuum - takie gnieciuchy,
        najładniejsze są chyba w zara i solarze
      • Gość: ff Re: Żakiecik i płaszcz IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.03.05, 21:32
        up
        • Gość: ewa Re: Żakiecik i płaszcz IP: 213.17.133.* 16.03.05, 21:55
          zajrzyj do monnari
      • Gość: Amy Re: Żakiecik i płaszcz IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.03.05, 20:54
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka