Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeszcze raz o stylu NADOBNEJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:04
    A czy nikt nie zauważył że Nadobna to bardzo inteligentna dziewczyna która
    czasami was podpuszcza, ale nigdy nie naskakuje na nikogo bez powodu. Co się
    tutaj zadarza nagmninnie. To jest bardzo fajna dziewucha. Nie wiem czy na
    prawde ma kase narzeczonego wibrotor i na imię Aśka, ale na pewno nie jest
    przeciętną osobowaością. pozdrawiam wszystkie zwolenniczki luksusu.
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:09
        Żaden wariat nie jest przeciętną osobowością.
        • Gość: mona Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:12
          A co Ciebie bez_mapy tak w niej denerwuje? konkretnie bez ogólników że wariatka?
          • Gość: anka Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:22
            Bez_mapy nie może znieść, że już nie jest w centrum uwagi i te "zazdrośnice" z
            forum przestały wypisywać jaka z niej idiotka i mitomanka.
        • Gość: selena Re: Wroclaw rulezz-jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.03.05, 17:19
          bez _mapy :))))))))))) dobre,dobre!
          a dla mnie ta panna?po prostu belkocze,taki samozwanczy guru upalony trawencja
          czy
          innym haszem[za duzo blancikow czy jak]
      • Gość: xxx Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:12
        Tak, niewątpliwie nadaje forum pikanterii.
        W odzewie na jej post rozklikują się klawiatury komputerów.
        Mitomani i różnego rodzaju socjopaci na forum to efekt uboczny panującgo tu
        egalitaryzmu...
        • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:14
          Dziękuję Monie,zawsze miło coś takiego poczytać.A że inne piszą że jestem
          socjopatka,wariatka...to doprawdy urocze.Piszcie śmiało co o mnie sądzicie:)
          • Gość: mona Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:16
            Nie mogę się opszeć wrażeniu ze ciebie to bawi:) szkoda że nie będę mogla się
            spotkać 1.04. nie jestem z warszawy
            • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:33
              Może kiedyś będzie sposobność:)
              • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:34
                Osobo któraś przesłała mi mail przemiły.Odpisałam i załączyłam zdjęcia 2:)
            • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:34
              Nic mnie Mono, czy Nadobna, jak zwał tak zwał, nie denerwuje w tobie. Po prostu
              wyrażam swoją opinię na temat twoich poczynań, tzn. zakładania samochwalczych
              wątków. Mam prawo do własnego zdania, nie piszę by szukać zaczepki, czy
              awantury.
              • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:36
                No nie....Mona teraz ja to Ty a Ty to ja.Bez mapy węszysz spisku.Jestem
                większym wariatem niż Ci się wydaje.ile razy mozna zakladac watki jako ktos
                inny?no chyba raz wystarczy taaak?:))
        • Gość: Majka Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.net176.adsl.community.co.uk 23.03.05, 13:31
          xxx, witaj w klubie psycho
      • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:39
        Bez mapy...a może sęk w tym że nie jesteś już lokalną gwiazdą?w związku z tym
        integrujesz się z resztą aby nie stać tak po środku:)Ale nawet nie komentuj bo
        i tak spodziewam się co napiszesz.Jesteś przewidywalna.A zresztą
        pisz....przecież to forum:)
        • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:42
          Niezły tekst: lokalną gwiazdą:DDD No, dobra, ustąpię ci miejsca, z żalem serca,
          Boże, co ja biedna teraz zrobię, właśnie odkręcam kurek z gazem, za chwilę
          umrę, chlip, chlip, masz mnie na sumieniu:DDDDDDDDD
          • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 17:43
            odkrecila gaz...nie zapukal nikt na czas....
      • papryczka_ag Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:52
        Nadobna mi się podoba :)Widać, że ma dziewczyna poczucie humoru, czego o
        połowie tutaj nie można powiedzieć.
        • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 17:57
          Ja też wcale nie twierdzę, że jest zła, nie mam nic do oszołomów. Wolę takie
          niż tą całą większość tutejszych dewotek w stylu Richelieu. Niech się tylko tak
          szybko nie denerwuje.
          • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 18:00
            Bez mapy ewentualnie możesz zostać moim przydupasem.Ale mogę Cię nazywać świtą
            • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:03
              Dzięki ci jaśniewielmożna pani, choć nie jestem godna, będę ci służyć z
              dozgonną wdzięcznością i uwielbieniem, tylko przestań już jechać na tych
              psychotropach.
              • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:06
                mój Ty arcydurny paziu....(Tu Pani poklepala garbatego Igora-bez mapy po
                pleckach)...a moze zarzucimy cos razem?morfinkę?
                • papryczka_ag Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:08
                  :)))
                • eirenne Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:13
                  Po morfinie będziecie spać i ominie was zabawa. Polecam prochy na podwyższenie
                  ciśnienia, wery dżezi;P
                  • Gość: /_\ Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:15
                    Słyszałam, że już nie mówi się "dżezi" tylko "grówi". a może "gruwi"?
                    Ortografia się kłania :)).
                    • eirenne Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:18
                      cha! Tera sje muwi si!
                      • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 18:32
                        dżezi!paziu słyszałeś?jak cudnie!
                        • Gość: mona Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:41
                          nie jestem Nadonbną. Nadobna poświadcz!!!! Tutaj jest spiskowa teoria dziejów.
                          • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 18:46
                            O, przypomniałaś sobie, że robisz tu za dwie...

P.S.
                            to słowo "dżezi" jest tak drętwe, sztucznie wymyślone przez jakiś sztywniaków,
                            którzy strasznie by chcieli być cool. Nowe słowa slangowe ma prawo tworzyć
                            tylko i wyłącznie ulica, czyli ziomale przy skręcie!
                            • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 19:05
                              Paziu nie pierdziel.Dżezi jest zabawne.I nie rzucaj się tam jak foka na brzegu
                              po tych wszytskich postach ze mną w roli głównej.a teraz OŚWIADCZENIE:(P)
                              Oświadczam że Nadobna to Nadobna czyli ja,a Mona to Mona,ale równie
                              sympatyczna:)
          • Gość: Richelieu* dewotek? IP: *.zyg.brewet.pl 22.03.05, 23:31
            Tylko mi nie mów, że tamtego postu nie zrozumiałaś. Nie możesz być taką głupią
            żeby tak prostych rzeczy nie móc pojąć
        • daino Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 21:49
          papryczka_ag napisała:
          Nadobna mi się podoba :)Widać, że ma dziewczyna poczucie humoru, czego o
          połowie tutaj nie można powiedzieć.

mam podobne zdanie...
          samo "paziu nie pierdz..." :)))
      • vic_vic Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 19:54
        Kurka, sama nie wierzę, że to piszę, ale lubię czytać Nadobną. Od razu rogal na
        twarzy :D Nie sądzę byśmy w realu miały ze sobą cokolwiek wspólnego, ona
        zdecydowanie z innej bajki, ale jest wesoło.

A korzystając ze sposobności, dziewczyno (to do Nadobnej oczywiście) czy Ty
        masz w życiu jakieś stresy? tak z ciekawości pytam
        • nadobna7 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 20:38
          mam jakieś tam kocie troski.A to że pazurki nie chcą mi rosnąć,a to że futro
          mam za mało puszyste i błyszczące...
          P.S. Dzieki za kilka slow"nie krytyki"
      • Gość: kum-nye Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.icpnet.pl 22.03.05, 22:20
        :) Tak, też zazwyczaj lubie ją czytać.
        • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 22:32
          Bo się rozpuszczę:)Tak mi teraz przyjemnie...... A czy można jeszcze zablokować
          bez mapy żeby tu nie właziło?wtedy wezmę różaniec i z wdzięczności zacznę się
          żarliwie modlić(ale tak się nie stanie,więc będę się modlić zwyczajnie jak
          dotąd,bez różańca)
          • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 22:39
            Wiesz co, weź lepiej ten różaniec i odmów ostatnią modlitwę, bo moja prawa ręka-
            najlepszy haker na świecie -własnie cię namierza...A Sasha- mój killer, czeka i
            czyści broń...
            • Gość: jaaa Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.chello.pl 23.03.05, 11:52
              nie mam pojęcia kim jest nadobna7 natomiast czytając ten wątek nie mogę oprzeć
              się wrażeniu, że bez_mapy jest wariatką...
              • Gość: keira Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:00
                to nie be_mapy jest tu wariatka. przy NADOBNEJ, nadobnej7 bez_mapy wydaje sie
                osoba skromna, sympatyczna... no serio ;)
                • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 12:05
                  No i wszystko jasne- bycie skromnym równa się bycie sympatycznym według was?
                  Nie ważne, żebyś ty miał więcej, ważne aby inni mieli mniej.
                  • Gość: keira Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:24
                    czytaj bez_mapy ze zrozumieniem tekstu, miedzy jednym okresleniem a drugim byl
                    przecinek. nie znaczy to ze jestes sympatyczna, bo skromna. a skromna tylko
                    dlatego, ze mentalnosc dresiary u nadobnej wieksza jendak troche niz u ciebie
                    (obrazowo: ty tylko kaszkiet + sukienka leg avenue, nadobna zlote kety do
                    tego). wiec sie tak nie podniecaj. w portfel nikomu nie patrze, bo mnie to ze
                    tak powiem ryba i nie widze potrzeby chwalenia sie tym co mam, jakim autem
                    jezdze, gdzie mieszkam i co nosze, no bo po co?
                    • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 12:37
                      Po pierwsze - nigdy nie nosiłam kaszkietu, a dres tylko na siłownię. Po drugie -
                      ja mówię, że mam to i owo,wyglądam tak i tak, tylko jak któś mi bezpodstawnie
                      zarzuca np. "a bo ty to pewnie jesteś taka i siaka". Wtedy odpowiadam jaka jest
                      prawda, a takie jak ty, zaraz się pultają, że się chwalę. Bez sensu. Co do
                      Nadobnej - nie widzicie, że ona sobie robi jaja??? A wy głupie naiwniaczki
                      dajecie się na to nabierać - zero luzu i poczucia humoru.
      • b_bb Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 22:38
        Gość portalu: mona napisał(a):

> A czy nikt nie zauważył że Nadobna to bardzo inteligentna dziewczyna

O tak, bardzo inteligentnie udaje brak inteligencji. Aż się daję nabierać.
        Ale jest zabawna i wnosi sporo radości w to forum, które już zaczynało być nudne.
        • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 22:53
          ...A mowa Twa jest dla mnie jak brzęczenie much....
          • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 22.03.05, 23:04
            Kurde, przykro mi, że wokół ciebie tyle much - warto się zastanowić, co je
            przyciąga...
            • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 23:24
              Sztuka dedukcji.i co?wydedukowalas?Ajgorze ty jestes jedyna upierdliwa mucha
              ktora mi tu smrodzi.ale juz znalazlam na ciebie kupca.pojdziesz za flaszke wina
              owocowego
              • Gość: selena Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.03.05, 23:35
                yeeeees.znaczy sie wygralam przetarg na ajgora???
                • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 23:45
                  Jest Twój.instrukcja obsługi:kladziesz na kanapie i wlaczasz serial.w przerwach
                  pora karmienia bo to chudzinka przeciez.a ja w tym czasie bede sie upijac do
                  nieprzytomnosci tym cudownym trunkiem...
                  • bez_mapy Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 00:01
                    No Nadobna, to która to już flaszeczka dzisiaj będzie, tak w przybliżeniu?
                    • Gość: NADOBNA Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 00:08
                      Właśnie nalałam sobie J.Danielsa z Coca Colą.odczekaj jakieś pol godzinki,a
                      moje wypowiedzi będą bardziej stanowcze.na razie nie mam serca Cię karać za twa
                      głupią niesubordynację.Igorze.(choc w zasadzie to juz nie moja dzialka.teraz
                      masz inna Pania ale ja tak zprzyzwyczajenia).Brrrr.....Jack.Zdrowie Mapek
                      show:)
      • monia515 Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 08:07
        Czy mona mogłaby sie zalogować?
      • stephanie_s Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 08:43
        proponuje załozyc jescze wiecej wątków osobistych ..bo przeciez mamy ich tutaj
        za mało.."fanklub nadobnej" "antyfanklub nadobnej" i watek
        dla "niezdeklarowanych w sprawie Nadobnej"...ludzie...wiem ze czasem pewne
        watki sa smieszne ,ale chyba nie w tedy ggy całe forum "moda" jest nimi
        zasypane załozcie po prostu forum "Nadobne jej pomysły ,problemy
        zyciowe ,krytycy i fani"
        • b_bb Re: jeszcze raz o stylu NADOBNEJ 23.03.05, 09:18
          Ja się już przyzwyczaiłam do tego, że co jakiś czas zakwita nam tu moda na jakiś
          nick w tytule wątków. Przerabialiśmy już i kochanicę, i tralalumpka, blinskiego,
          inezję, bez_mapy, teraz czas na nową gwiazdkę. Nadobna ma swoje pięć minut,
          niech się pobawi, zanim wróci do piaskownicy, a czytanie jedynie o lumpeksach,
          allegro i centrach handlowych (gdzie kupić coś tam) jest nudne.
          • Gość: aga ALE O CO CHODZI???? IP: *.chello.pl 23.03.05, 11:49
            Nigdy nie rzuciło mi sie w oczy nic szczególnie kontrowersyjnego zwiazanego z
            osoba o nicku NADOBNA? Może czytam nie te wątki co trzeba, a może za krótko
            jestem na forum. Czy któś może mi w skrócie wyjaśnic o co chodzi z Nadobną
            • bez_mapy Re: ALE O CO CHODZI???? 23.03.05, 11:59
              Przeczytaj sobie wątek "Nadobna- ja, ja ją znam" czy jakoś tak założony niby
              przez jaką Pod Pseudonimem, a tak naprawdę przez nią samą. Niezła jest.
            • ola7 Re: ALE O CO CHODZI???? 23.03.05, 12:02
              witaj Aga,
              towarzystwo wzajemnej adoracji sie nudzi i tyle..
              • bez_mapy Re: ALE O CO CHODZI???? 23.03.05, 12:07
                Jakie towarzystwo wzajemnej adoracji? Ja tu nikogo nie adoruję, powiedziałabym,
                że jest wręcz przeciwnie. Fajnie jest znać znaczenie słów, których się używa.
                • ola7 Re: ALE O CO CHODZI???? 23.03.05, 12:12
                  wiedzialam ze sprowokuje...a propos sprawdz zanczenie "towarzystwo wzajemnej
                  adoracji" rozumiem ze zbyt trudnych okreslen uzywam..
                  • Gość: NADOBNA Re: ALE O CO CHODZI???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 14:14
                    Sprawdź na googlach:)
                    • Gość: NADOBNA Re: ALE O CO CHODZI???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 14:15
                      A co do watkow dotykajacych mojej osoby,to voila,ja nie mam nic przeciwko:)
                      bardzo mi to w smak
                      • zosia9 Re: ALE O CO CHODZI???? 23.03.05, 19:57
                        Witam wszystkich ponownie to ja jestem mona i odpowiadam na prośbe zalogowania
                        się. Tak jak ostatnio w tym kraju wszyscy ja też udawadniam ze nie jestem
                        wielbładem a dokładnie nadobną. po raz pierwszy udało mi sie założyć wątek
                        który by się cieszył takim powodzeniem. Nadobna z twoim charakterkiem mogłabyś
                        zrobić kariere w show buisnessie, albo w zwykłym bisnesie. kobiety górą
                        zwłaszcza te mało zawistne jak Nadobna. pozdrawiam serndecznie. Przewodnicząca
                        klubu fanek stylu nadobnej zosia-mona;)
                        • Gość: NADOBNA Re: ALE O CO CHODZI???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 21:56
                          Skonstruujmy książkę.Poradnik"Jakie zachowania nie są godne kobiety".Cytaty i
                          przyklady zaczerpniemy stąd,a i biznes rozkręcimy:)Pozdrawiam Zochę,Joanna
                          • Gość: mona Re: ALE O CO CHODZI???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:25
                            Nadobna świetny pomysł. (zwłaszcza że mam pewne doświadczenie jezeli chodzi o
                            wydawanie książek:)
                            • Gość: NADOBNA Re: ALE O CO CHODZI???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 23:36
                              No tak...ja nad czymś tam się produkuję,ale nie sądzę aby ten chłam chciał
                              ktokolwiek czytać prócz mojej 2 połowy która mawia że mam styl Hellera
                              (bzdura.mam styl A.Zielińskiego ktory napisal balwochwalcza autobiografie
                              podczas pobytu w wiezieniu):)A poradnik to kazdy glupi potrafi napisac.Tym
                              bardziej ze tutaj mamy wszystko na tacy:)
      • Gość: wrooykah problemy... IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 16:59
        ...mam wazenie ze nie macie ciekawszych zeczy w zyciu do roboty niz sie
        pasjonowac jakimis postami na forach. Jestescie tam podekscytowane ze az
        smieszne. Przeciesz tutaj to jest miejsce na mode i inne z kobietami zwiazane
        pierdolki ktore ja maja upiekszac a nie brzdzic tak jak wy robicie to jedna z
        nas. Jak wam sie nie podoba to nie czytajcie jej komentarzy, proste.
        Na przyszlosc prosze was nie komentujcie tutaj w taki sposob a naj lepiej w
        ogule. To jest przykre, i dla niej i dla reszty - czytajac wasze glupoty.
        Dochodze do wniosku, ze tutaj w ogule trzeba siebac co sie pisze... a to
        przeciesz "Kobieta zmienna jest"
        ----------------------
        koniec
        • Gość: NADOBNA Re: problemy... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 17:06
          Ogólna ekscytacja moją osobą powoli maleje.To nie tyle dobry znak zniechęcenia
          dziewcząt do ubliżania,co znudzenie powtarzającym się wciąż nickiem
          NADOBNA.Pozdrawiam ciepło:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka