anamag 31.03.05, 23:23 Jakie macie doświadczenia z ciuchami tej formy? Mnie się większośc podoba, ale cany raczej nie na moją kieszeń, a ciekawa jestem czy te ceny idą w parze z jakością... napiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: jakość Jackpot? 31.03.05, 23:42 jakosc raczej dobra nie narzekam ale ostatnie rzeczy w jackpocie kupilam pare let temu, wtedy jakosc byla ok, nie wszystko z tej firmy jest jednak dobre, czesto widze takie szmatki ze nawet za darmo bym sie na nie nie skusila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmari Re: jakość Jackpot? IP: 195.150.233.* 01.04.05, 00:23 jakos raczej dobra. ale ceny raczej wysokie (jak dla mnie). warto poczekac do wyprzedazy (zdarzaja sie dosc czesto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: jakość Jackpot? IP: 137.122.26.* 01.04.05, 00:27 jakosc ok, spodnie od nich posluzyly mi kilka lat dopoki sie nie przetarly, teraz nosze dzinsy - tez ok. Dobre jakosciowo t-shirty - w czerwono-biale paseczki mam od 8 lat i wyglada niezle:) ale faktycznie - najbardziej oplaca sie kupowac na wyprzedazach albo w sklepach outletowych (np. Factory w Ursusie, w Radomiu chyba jest caly outlet tylko Jackpota, ale nigdy tam nie bylam). Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: jakość Jackpot? 01.04.05, 09:10 wysztkie rzeczy jackpota, jakie mam, a niektore mam 4-5 lat, nadal trzymaja sie dobrze, poza jedna letnia bluzka, ktora odbarwil antyperspirant :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: jakość Jackpot? IP: *.toya.net.pl 01.04.05, 10:12 Jakosc jest dobra- niektore swetry i jeansy wytrzymaly u mnie ladnych kilka latek. Niestety ceny sa malo przyjazne- byle bluzeczka kosztuje min. 200zl. Ostatnio kupilam bluzke i spodnice z lnu i zaplacilam za to dobrze ponad 400zl ;/// Ale mam wrazenie, ze warto. Nie kazdemu podoba sie styl tych ciuchow- taki "na co dzien", naturalne tkaniny, luzny kroj. Ze swieca szukac tam seksownych dopasowanych łaszkow z dekoltem do pasa... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Fanka Jack Potu :) 01.04.05, 12:06 Jakość b. dobra, ale ceny niestety nieprzyjazne :((( W ubiegłym roku kupiłam białą, lnianą marynarkę (ok. 400 zl). Po praniu wygląda jak nowa. Ma świetną bawełnianą podszewkę. W zimie zamarzył mi się turkusowy sweter. Kosztował ponad 370 zl, ale zaczekałam na wyprzedaż i kupiłam za pół ceny :) W tym roku znów zaszalałam. Kupiłam białe lniane spodnie do tej marynarki (ok. 300 zl). Po raz pierwszy przez białe spodnie nie prześwitują majtki!!! Poza tym brązowy komplet z bawełny (spodnie + bluza). Cena z kosmosu! (ok. 700 zl) i do tego soczysto zielony T-shirt. I tu miłe zaskoczenie. T-shirt kosztował tylko 59.99 zl czyli tyle samo co w Tatuum. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fanka Jack Potu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:44 ja mam tylko zwykly t-shirt jackopu za 30 zl. przeceniony byl .. kremowy, bez niczego, najzwyklejszy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: jakość Jackpot? 01.04.05, 23:09 Jakosc ubran jest dobra, ale wygladowo sa dla mnie zbyt "ekologiczne" i brak im pazura. Odpowiedz Link Zgłoś