Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ozdobne ramiączka

IP: 212.122.214.* 17.04.05, 20:58
    Gdzie można kupić jakieś fajne ramiączka do stanika. Chdzi mi o jakieś
    materiałowe, np. z cyrkoniami, bądż dżetami, a nie takie beznadziejne
    silikony. A może są jakieś fajne staniki z takimi ramiączkami, tylko nie
    takimi typowo bieliżnianymi - koronkowymi. Proszę o jakieś marki, adresy lub
    zdjęcia.
    Dzięki i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • winogroneczka up! 17.04.05, 22:47
        podnosze bo ja też szukam doczepianych, ozdobnych ramiączek! (najlepiej w wwie)
      • kasiahej Re: ozdobne ramiączka 18.04.05, 15:30
        A co to za filozofia?? Kupić w pasmanterii małe koraliki, cekiny, dżety sztras
        i inne i po prostu ponaszywać. Można mieć rzeczy wyjątkowe, oryginalne i
        dokładnie takie jak się wymysliło. No chyba, że ktoś ma rączki do pupci
        przyszyte i nic nie potrafi sam zrobić.
        • Gość: aaaa Re: ozdobne ramiączka IP: 193.59.95.* 18.04.05, 15:43
          '.. rączki do pupci przyszyte..'
          Co za prostaczka!!!!
          Umiałabyś ponaszywać te wszystkie pierdoły jedną ręką? Ja akurat nie mam jednej
          dłoni! I co? Nie wstyd Ci zaradna dziewucho bez taktu!??? Jak nie potrafisz
          odpowiedzieć na normalne pytanie, to lepiej w ogóle się nie odzywaj. A swoje
          dobre rady wsadź sobie gdzieś!
          • kasiahej Re: ozdobne ramiączka 18.04.05, 15:49
            Przykro mi z powodu twojego kalectwa.
            A szyć jedną ręka potrafię
            • Gość: marvellous Re: ozdobne ramiączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:49
              No własnie, po co się odzywasz jak nie masz nic do powiedzenia na temat :P ?
          • Gość: a Re: ozdobne ramiączka IP: 195.94.206.* 18.04.05, 15:50
            widziałam takie staniki w albo w cubusie albo w kappalu na dziale z bielizną,
            maja zwykłe ramiączka i dodatkowe z ozdóbkami
        • Gość: zu Re: ozdobne ramiączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:53
          kasiahej napisała:

> A co to za filozofia?? Kupić w pasmanterii małe koraliki, cekiny, dżety sztras
          > i inne i po prostu ponaszywać. Można mieć rzeczy wyjątkowe, oryginalne i
          > dokładnie takie jak się wymysliło. No chyba, że ktoś ma rączki do pupci
          > przyszyte i nic nie potrafi sam zrobić.

no wiesz nie każdy umie... obawiam się, że gdybym przystąpiła do przyszywania
          czegolkowiek skończyłoby sie na "rączkach" przyszytych do "pupci"...
          • dori7 Re: ozdobne ramiączka 18.04.05, 17:04
            No akurat do naszycia kilku drobiazgow na kawalek materialu nie potrzeba
            wielkich umiejetnosci krawieckich, jest to operacja na poziomie trudnosci
            przyszycia oderwanego guzika...
            • Gość: zu Re: ozdobne ramiączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:12
              dori7 napisała:

> No akurat do naszycia kilku drobiazgow na kawalek materialu nie potrzeba
              > wielkich umiejetnosci krawieckich,

zapewne, ale ja nie mam nawet niewielkich
      • Gość: omni Re: ozdobne ramiączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:18
        czy sylikony czy ozdobne świdczą tylko o braku obrego gustu
        • Gość: Anusia Re: ozdobne ramiączka IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 18.04.05, 22:28
          ja takie widziałam na allegro, z różnych koralików, diamencików.... poszukaj
      • aniabe13 Re: ozdobne ramiączka 19.04.05, 21:20
        Pytaj w dobrych pasmanteriach.
      • Gość: marvellous Re: ozdobne ramiączka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:26
        Widziałam jakiś rok temu w New Yorker silikonowe z cyrkoniami, ale już teraz chyba nie ma:/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka