Gość: ;) IP: *.leon.com.pl 20.04.05, 14:39 ostatniego kwietnia ide na slub mojego wychowawcy ze sql i nie wiem co na siebie wlozyc :/ czy moglybyscie mi cos poradzic?? aha mam 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: co na slub?? 20.04.05, 15:54 Kurde zastanawiałam się kilka chwil co to jest SQL, ale droga dedukcji wyszlo że to od ang. school czyli po polskiemu szkoła. Ach ta młodzieżowa nowomowa ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: co na slub?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:09 włoż dziecko włosienicę Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: co na slub?? 21.04.05, 02:14 jakąś skromną sukienkę z jedną częścią ciała bardziej zaakcentowaną. NP plecy czy dekolt, odradzam mini- pretensjonalność. Kolor to ja bym ciemny wybrała, mój ulubiony brąz. A reszta starych babsztyli niech sie nie wymądrza. Chciała panna rede, a nie głupie komenty stare wiedźmy........:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: co na slub?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:53 Polecam prostą sukienkę. Kolor - najlepiej beż, granat, błękit. Coś stonowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbi Re: co na slub?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 09:51 Tylko czy małolatka odważy się załozyć sukienkę? Czy małolatka odważy się załozyć coś innego niż dżinsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: co na slub?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:13 no i po co ta zryzliwosc??? Pamietaj zeby sie nie postarzac, Twoim atutem jest mlodosc. Ja bym optowala za sukienka, okolice kolana-dlugosc,dosc zwiewna, w pastelowych kolorach (polecam Vero Mode), a do tego zakiet, taki "mały". I postaraj sie ominąć pułapke pt. czarne buty+czarna torebka Odpowiedz Link Zgłoś