Gość: Magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 13:25 Hej! Co sądzicie o tej firmie? Jakość ubrań jest świetna, a niektóre ciuszki mają dosyć oryginalne fasony. A jakie jest Wasze zdanie o tej marce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarak Re: River Island 01.05.05, 13:39 ja lubie. drogo co prawda, wiec raczej łowie w second-handach, ale maja niesztampowe rzeczy. poza tym kupilam tam w 2001 dzinsy za 120 zlotych, ktore wygladaja do dzis jakby byly nowe, w przeciwienstwie do wielu innych, z ktorych zostaly strzepy fafluniace sie wokol moich nieco puchatych udek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: River Island IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:15 Super! jak dla mnie rewelacja. Fajne wzory, jakość ok... więc da się jakoś znieść te ceny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: River Island IP: *.chello.pl 01.05.05, 13:40 Niektóre rzeczy mają naprawdę fajne zwłaszcza topiki i spodnie. Podobają mi się też ich torebki.Ale ceny to mają niestety "z kosmosu". No żeby zwykła,bawełniana bluzka na ramiaczka kosztowała 200zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: River Island IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 13:44 No właśnie - tanio nie mają, ale czasem warto zapłacić więcej za coś "ekstra", co będzie nam długo służyć. Mam kilka ciuchów tej firmy, które noszę już bardzo długo i wyglądają idealnie - jak nowe! I są to często najfajniejsze ubrania, jakie mam w szafie :) Dla niezorientowanych podaję linka: www.riverisland.com/home.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: River Island IP: *.aster.pl 01.05.05, 13:56 W czwartek kupiłam sobie dżinsy RI i wiem że długo będą mi słuzyły.Mam też kilka sweterków , które nadal wyglądają bardzo dobrze po roku i dłużej użytkowania ( w przeciwieństwie do sweterków z np.Zary).Kilka koszulek też mam i jestem zadowolona.Chyba w przyszłym tygodniu zakupie sobie taką fajną,małą, pomarańczową torebeczkę.A co do cen niestety się zgodzę, jak na moją kieszeń drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: River Island IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:45 Ubranka super, ale dość drogo. Z jakością dobrze, ogólnie ok i wogóle tip-top Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: River Island 03.06.05, 09:41 Bardzo fajne ciuszki, ceny zbyt wygórowane. Mam dosłownie 2 czy 3 rzeczy z tego sklepu i to wszytskie kupione na przecenie, ale przyznaje, są bardzo ok jeśli chodzi o jakość. Dzinsy noszę często (takie troche w stylu grunge) i nic sie z nimi nie dzieje. Torebki tez sa fajne, ostatnio widzialam spódniczkę, bardzo ładna , cena - 319 zł :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: River Island IP: 212.160.106.* 03.06.05, 09:45 Kupiłam tam ostatnio bluzkę dwuwarstwową, taka porozdzierana z przodu... Fajna - bardzo przyjemny materiał. Mam stamtd ze dwa, trzy ciuchy ale nie pałam szczególnym sentymentem. I zgadzam się - jak na tą jakość i wzornictwo dość drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: River Island 03.06.05, 12:19 lubie tą firme choć mam tylko 3 rzeczy stamtad. Podoba mi sie że spodnie są sprzedawane w różnych długościach i nie trzeba ich podwijać(co często musze robić zwłaszcza w spodniach z zary) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: River Island 03.06.05, 12:45 Nawet całkiem ładne mają te szmatki w River Island. Jednak to tylko szmatki, na dodatek za kupę szmalu. W GC omijam to stoisko z daleka. Co gorsza coraz większa ilośc stoisk z GC szybko dołącza do River Island w tym mój ulubiony Best Mountain - no w tym roku przesadzili :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatyna Re: River Island IP: 195.10.3.* 03.06.05, 12:58 dla mnie ostatnia kolekcja to koszmar. wiem ze teraz modny jest hippie styl ale bez przesady, same wytarte, postrzepione paskudztwa wisza na wieszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: River Island 03.06.05, 13:05 Dokładnie. Jak poczułam się tak, jakbym weszła do cygańskiej przyczepy. Nie dla mnie ten jarmarczny styl. Całe szczęście poprawiłam sobie humor w Hofflandzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: River Island IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 13:29 to Hoffland jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: River Island 03.06.05, 13:38 Istnieje i ma się dobrze :-) Obecna kolekcja jest zarówno oryginalna jak i stonowana. Można znaleźć coś ciekawego i twarzowego do biura oraz na "po godzinach" :-) Ceny dość przystępne. Ostatnio nabyłam pastelową spódnicę o minimalistycznym kroju za jedną trzecią ceny pstrokatego t-shirta z Best Mountain. Oooooch, tym razem mnie wkurzyli, a tak lubiłam ciuchy z BM ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: River Island 03.06.05, 13:50 istnieje ale jak dla mnie szary jest i nijaki, zajrzałam tam raz czy dwa pbo to po drodze, w Galerii Centrum, ale nic mnie nigdy nie urzekło. Dominuje szarość, czerń, beż u nich to juz chyba szczyt awangardy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: Och........................!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:38 I znowu się ktoś czepnął mojej Zarki... ja ją bardzo lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś