Gość: a IP: *.4.15.vie.surfer.at 03.05.05, 22:25 nie wiem czy to wazne albo zwiazane z moda jakim samochodem jezdzicie albo jaki sie wam podoba? a moze wogole samochody was nie interesuja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_mapy Re: samochod- mniam mniam? 03.05.05, 22:36 Tego niestety nie powiem, bo to będzie zbyt duzo informacji i ktoś może mnie zidentyfikować, a przecież anonimowość na forum to gwarancja całkowitej szczerości. Dodam, że mój samochód jest dość rzadko spotykany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: samochod- mniam mniam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:53 nie interesuja mnie samochody i niezbyt lubie nimi jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: samochod- mniam mniam? IP: *.chello.pl 03.05.05, 23:31 marka bez znaczenia - ma sie nie psuć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 12:22 Podałam już miasto, uczelnię i kierunek studiów, miejsce pracy, wiek, i przybliżony wygląd. To i tak za dużo. A podobają mi się jeepy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: samochod- mniam mniam? 03.05.05, 23:35 nie jezdze, bo mam traume powypadkowa (ja w roli pasazera), ale kiedys jezdzilam citroenem 2cv i fordem transitem z roku 1973 i mam slabosc do starych aut, choc teraz jako pracujaca matka, zona itd. juz nie mialabym czasu na lezenie pod ukochanym gratem w weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: samochod- mniam mniam? 03.05.05, 23:37 jeżdżę komunikacją,a podoba mi się lamborghini miura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: samochod- mniam mniam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:50 Przemieszczam się autobusami i taksówkami, ewentualnie czasami ktoś życzliwy mnie podwiezie. Ale już d kilku lat mam bzika na punkcie Forda Ka - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: samochod- mniam mniam? IP: *.aster.pl 03.05.05, 23:59 Ja też przemieszczam się dzięki transportowi publicznemu.A w snach widzę się w Ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 baby nie znaja sie na samochodach... 04.05.05, 21:11 tak twierdząmężczyxni... puch marny;) Jaki znajacy sie na samochodach mężczyzna wyda fortunę na alfa romeo? czy renaulta? Ten, ktory nie ma pojęcia w czym tkwi wartość samochodu... Otóż miłe moje Kolezanki... japońskie, japońskie samochody to te bezawaryjne, niejednokrotnie porównywane do steku z rekina i cięcia samurajskiego miecza... Tak tak... ja jeżdżę mazdą 626, ale marzy mi się mazda 3, nie wspominając o 6;) moze kiedys civic type r... to sa samochody;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to zart? IP: *.4.15.vie.surfer.at 04.05.05, 22:32 japonskie samochody? wloskie maja piekna linie ...angielskie klase ...niemiecke tylko silniki( niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klusia Re: to zart? IP: 195.20.110.* 05.05.05, 10:39 jeżeli Porsche (bo to mój typ jeden jedyny na marginesie) to tylko silnik to co jest w innych samochodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Re: samochod- mniam mniam? IP: 80.51.224.* 04.05.05, 09:36 O to witam w klubie.Rok temu kupiłam swój pierwszy samochod-Forda Ka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 00:06 marzy mi sie mini cooper :) albo jakis odnowiony stary grat, takie autko z charakterkiem. No ale zejdzmy na ziemie: przede wszystkim-autobus, czasem tylko jezdze autkiem (jak mama pozyczy) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 08:52 Bardzo mi się podobają BMW 1 i Chrysler Cruiser. A jeżdżę dużą hondą i transportem publicznym na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 09:03 Jeżdżę Skodą Octavią II i nie jest to zdecydowanie to, czym bym chciała... marzy mi się Chrysler PT Cruiser, ewentualnie Volvo XC 90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: samochod- mniam mniam? IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.05, 11:33 A ja jezdze Audi-4, przyznam ze mi sie marzy Jeep -Pajero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: samochod- mniam mniam? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.05.05, 12:05 Jezdze Hyundaiem Accentem, raz na czas Mitsubishi Lancerem (autko mojego Mezczyzny :)), a kiedys jezdzilam Renaultem 19 oraz komunikacja miejska (bleee) A co mi sie marzy? Hmm... Moglby byc jakis Lexus :P sportowy Merolek lub cos innego w tym guscie ;) Moze kiedys... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 12:40 podoba mi sie fiat multipla bo wyglada jak pomarszczony pies a ja lubie pomarszczone psy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry white Re: samochod- mniam mniam? IP: *.udn.pl 04.05.05, 12:54 Ja na codzien jezdze astra II i peugeotem 206 i nic wiecej jak narazie mi sie nie marzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: samochod- mniam mniam? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 12:55 Audi S 8.A gdy faceta nie ma,metro. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 13:47 tramwajem :-) nie stoję w korkach i mogę spokojnie czytać książki :-) a podobaja mi sie samochody terenowe i stare samochody Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 14:21 Jeżdżę kominikacją miejską jak narazie. Podobają mi się Jeepy i Subaru. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 15:01 ja mam dwa na zmiane, jeden taki raczej miejskowakacyjny audi a4 a drugi wielka sportowa bryka, fajny ale lekko paliwozerny :( Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 15:20 komunikacja i gruchot, jak mnie mąż podwiezie ;), a marzy mi się subaru impreza :) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 15:56 ja pomykam zieloną żabą ale kiedyś będę miała audi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 16:34 ja jeżdżę czarnym samochodem podobno kobiety rozróżniają tylko kolory aut a nie marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: samochod- mniam mniam? IP: *.dami.pl 04.05.05, 17:22 ja jeżdze Fiatem Bravo mojego faceta i mam to szczęścia ze mogę nim pomykać cały czas bo mój facet w pracy ma samochód służbowy, a marzy mi się jakiś Jeep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: samochod- mniam mniam? IP: *.4.15.vie.surfer.at 04.05.05, 17:27 ja tez mam czarny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: samochod- mniam mniam? IP: *.chello.pl 04.05.05, 17:55 czerwone niezawodne VOLVO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: samochod- mniam mniam? IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.05, 18:57 a ja mam peugeota 206cc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: samochod- mniam mniam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:38 dołączam sie do fanek Chryslera PT Cruiser, marzę o takim - czarnym, na co dzień pomykam słuzbowym - to najlepsza marka na świecie, i czasami VW Polo Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 20:59 ale gdybym mogla miec absolutnie kazdy, to chcialabym dwa: 1) tego Rollsa ktorym Chaplin rozbija sie po planie w "City Lights" 2) model T (ciekawe kto to zlapie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: samochod- mniam mniam? IP: *.rene.com.pl 04.05.05, 21:44 to model forda? pierwszy chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: samochod- mniam mniam? 04.05.05, 23:09 Gość portalu: eliza napisał(a): > to model forda? pierwszy chyba... tak to ten... mam do niego ogromny sentyment z bardzo prywatnych przyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: samochod- mniam mniam? IP: *.rene.com.pl 04.05.05, 21:47 ja nie mam samochodu, za to mam fajny rower:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola212 Re: samochod- mniam mniam? IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 05.05.05, 10:48 mam czadowy rowerek...i jeszcze corolkę czerwoniutką....pysznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: samochod- mniam mniam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:33 ja jezdze AUDI A 2 seledynowym w sumie fajnie ale moj kolejny zakup to napweno bedzie chryster najprawdopodobniej concort Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re: samochod- mniam mniam? 06.05.05, 22:44 Moj wymarzony samochod to Porsche 911 Carrera, ale koniecznie model z 1993 roku www.idee.demon.nl/993/b911-68.jpg ha, kiedys bede takiego miala:) Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn do sarah 06.05.05, 22:48 wybacz mi mala zlosliwosc - ale jak mysle o tych wszystkich fajnych samochodach, to przeczytawszy Twoj post zazgrzytalam zebami - bo az szkoda takiego zacnego wozu jak Chrysler Concorde dla osoby, ktora nie wie jak on sie nazywa... Bo o to auto Ci chodzi, jak rozumiem? carpictures.duble.com/Chrysler/Concorde/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do sarah 06.05.05, 23:31 o gustach....ale to dla mnie paskudztwo to auto, ta maska z przodu wydluzona geba wiloryba z rozdziawionym otworem gebowym, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: do sarah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:10 No dobra, piekne to auto nie jest, nie da sie ukryc. Najgorszy jest jednak fakt, ze to przestarzaly trup Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: samochod- mniam mniam? 07.05.05, 01:24 A ja jezdze Mazda Miata, a podoba mi sie ... troche ich za duzo, zeby wymieniac. Ale gdybym musiala wybrac to chcialabym Alfe GTV albo chociac GT. Szkoda, ze ich tu nie ma :-( Z reszta i tak bylyby za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś