Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty z zary

12.05.05, 19:59
    Podobają sie wam te konkretne? Bo tak sie na nie czaje, ale nie wiem.
    www.zara.pl/v05/index.php?idioma=en ,wyhaczylam też inne ale na takiej
    samej podeszwie. CZy taka podeszwa jest wogle fajna i czy duzo jest takich w
    polskich sklepach i na polskich stópkach?
    Obserwuj wątek
      • kachna.a Re: buty z zary 12.05.05, 20:02
        No tak, nie wkleja się to co miało. trzeba wejść w showroom, potem w symbol
        buta na gorze i te "moje" sa na drugiej stronie, w prawym gornym rogu. UFF duzo
        zamieszania
        • Gość: Vita Re: buty z zary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 20:14
          Mi się podobają.Fajnie bedą wyglądać do spódniczek,sukienek i spodni 3/4
        • Gość: palemka apropos butow z zary.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:48
          ... to co sądzicie o tych?

www.allegro.pl/show_item.php?item=51561863
          zastanawiam się czy pasowałyby mi do rybaczek? bo jestem dość wysoka więc nie
          wiem co nosic ze spodniami 3/4. Japonki wyglądają fajnie ale może cos takiego
          byłoby dobre na wieczór? jak myślicie?
          • Gość: kasia79 Re: apropos butow z zary.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:32
            moim zdaniem na wieczór są za bardzo sportowe. Ale ogólnie ok.
            • kachna.a Re: apropos butow z zary.... 16.05.05, 11:48
              Kolor mi się nie podoba, a właściwie absolutny brak koloru.
      • kachna.a Re: buty z zary 12.05.05, 20:23
        No tak, ale czy duzo jest takich butow na polskich ulicach? Boje sie, ze
        niedluga co druga dresiara bedzie biegac na takich koturnach/platformach (nigdy
        nie wiem co jest co)Ja przyjeżdzam tylko na urlop i nie wiem jak jest naprawde.
        • Gość: Vita Re: buty z zary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:06
          Nie dużo,ale pewnie do lata się namnoży.Na twoim miejscu bym się nie martwiła
          dresiary mają inny styl i jeżeli kupią buty na koturnie to na pewno w innym
          fasonie.
      • kachna.a Re: buty z zary 12.05.05, 22:04
        Dzięki
      • Gość: zuzaba Re: buty z zary IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 13.05.05, 09:49
        Fajne, ale miałabym obawy co do trwałości tego niby sznurka ?, który oplata
        koturny. Kiedyś podobny odklejał mi się notorycznie.
        • umaa Re: buty z zary 13.05.05, 13:53
          generalnie (moim zdaniem) maja bardzo slaba jakosc, nie polecam, chyba ze
          lubisz tzw. jednorazowki, ja mam kilka takich jednorazowek z zary (sandaly,
          klapki, kozaki) bo poprostu nie moglam oprzec sie ich urokowi i je kupilam, a
          ze dlugo sie nimi nie cieszylam to juz inna sprawa
      • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 13:51
        hmmm, no może
      • festobar Re: buty z zary 13.05.05, 13:55
        obawiam sie ze w takich butach bedzie chodzić pełno dresiar niestety...
        • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 13:59
          festobar napisała:

> obawiam sie ze w takich butach bedzie chodzić pełno dresiar niestety...

No i tego się właśnie boję. Więc jakie buty na pozną wiosnę, lato? Zeby byłu
          do sukienki i spodniczki, ale niezbyt eleganckie i broń boze balerinki.
      • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 13:56
        Z drugiej strony takie buty to i tak na jeden sezon. Ala ja wciąż nie wiem co
        sadzić o tych koturnach. fajne czy nie?
        • Gość: mia Re: buty z zary IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 13.05.05, 13:59
          Balabym sie rzyzkowac bo straszne cienkie te paski, ja pewnie bym je zaraz
          urwala... a to prawda ze wygladaja fajnie :)
        • festobar Re: buty z zary 13.05.05, 14:00
          nie są fajne...te dostępne w sklepach zaraz będą na nogach wszystkich
          kaszkieciar i dresiar...wiec ja mówie nie!!!buty na lato to sandałki na
          mniejszej szpilce bądz na większej, ładne japonki, ładne klapki, tylko dobrze
          zrobione, zadne z bazaru afeeeee
          • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 14:03
            festobar napisała:

> nie są fajne...te dostępne w sklepach zaraz będą na nogach wszystkich
            > kaszkieciar i dresiar...

Tego się chciałam właśnie dowiedzieć, czy polskie sklepy są pełne takich butów,
            ale z tego co piszesz to tak...
            • festobar Re: buty z zary 13.05.05, 14:10
              wiesz, Zara ma fajne wzory i pomysły, sa to rzeczy z reguły dobre, ale "polskie
              głowy bazarowe" zaraz zrobią swoje podróby i będzie kicha, poprostu ja wyznaję
              zasadę ze lepiej jest poczekać i zobaczyc jak się nois ulica niz kupowac ot tak
              bo jest w sklepie i sa fajne ;-))
              • Gość: mia Re: buty z zary IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 13.05.05, 14:15
                W sumie racja, ja mam jedne buty z Zary ktore sa niepowtarzalene ale to byl
                rodzyneczek, ogolnie polecam Ci Nine West albo Venezia, albo Ginno Rosi, maja
                tam pare ladnych wzorow, wkleje zaraz te z Gino Rossi ktore przymierzalam,
                bajka :)

aha i ceny w zarze z jakoscia nie zawsze ida w parze...

zaczelam rymowac, hmm:)
              • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 14:16
                No tak, ja też zazyczaj wyczekuję, zeby nie stopić się potem z kaszkietowym
                tłumem, ale mieszkam teraz w Szkocji i bede w Polsce pod koniec maja, więc nie
                mogę "zobaczyć jak się nosi ulica"
                • Gość: mia Re: buty z zary IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 13.05.05, 14:21
                  gino-rossi.home.pl/ trzeba wejsc w kolekcja damska potem w ostatnia
                  kolekcje czyli studio gino rossi i tam jak jedziesz w prawo to są takie brązowe
                  śliczne z dziurką na palcu tez na koturnie niby ale takim specyficznym (podobne
                  sa na stronie tytułowej tej kolekcji ale różowe i moim zdaniem juz nie takie
                  fajne) To luźna propozycja, jak Ty znajdziesz coś fajnego, daj znac:)
                  • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 14:30
                    Dzięki nie są złe, ale troche nie w moim stylu. ja lubię naturalne materialy,
                    mam mnostwo lnianych rzeczy, tak troche blizej natury (idiotycznie to brzmi).
                    No i moim zdaniem sandały powinny być w srodku milusie (zamsz albo cos), zeby
                    mozna bylo komfortowo nosic je na golą skorę. Ale na jakieś wyjście eleganckie
                    to bym i te Twoje założyła.
                    • Gość: mia Re: buty z zary IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 13.05.05, 15:08
                      No włąsnie masz rację, to samo pomyślałam, na wyjście, ale nie na codzień i
                      dlatego skończyło sie wyłącznie na przymierzaniu, ale te z zary są fajne,
                      naprawde, ja bym się bała tylko o jakość.

Pozdrawiam!
                • festobar Re: buty z zary 13.05.05, 14:22
                  Słuchaj Kachna...wiesz co w takiej siecie River Island sa fajne buty
                  często...luknij może do ich sklepów, a zreszta jak masz klasę to nawet bazar
                  jej nie podrobi :-))poprostu ...
                  Dla mnie dobrze ubrana kobieta to ta, na która jak się patrzy to widac ze nie
                  siedziała 2 godziny przed wyjsciem i dobierała odcienie, tylko jak sie na nią
                  patrzy to myslisz sobie, załozyła to co miała w szafie ( a w szafie ma same
                  fajne rzeczy) i wyszła z domu ...choc było całkiem odwrotnie...:-)))))
                  • kachna.a Re: buty z zary 13.05.05, 14:32
                    Dzięki. Prawda jest taka, ze nienawidzę robic zakupów ciuchowych a buty to juz
                    meczarnia (zwłaszcza z rozmialem 35,5) Więc jak juz sie wybieram do sklepow to
                    kupuje wszystko za jednym zamachem, a w niedzielę sądny dzień...
                    • jaleo Re: buty z zary 15.05.05, 20:14
                      Po pierwsze: kaszkieciary - co to jest za zjawisko spoleczne? (nie mieszkam w
                      Polsce, pierwszy raz to slysze ;-)

Po drugie: Jesli te buty maja obcas oklejony czyms na ksztalt konopnego
                      sznurka, nawiazujacego do stylu espadrili (bo tak wygladaja na zdjeciu), to
                      beda bardzo nietrwale. Mialam cos podobnego kilka lat temu i koturn wytrzymal
                      tylko jakies dwa miesiace, potem wygladal jak nieszczescie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka