Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET

14.05.05, 20:36
    Hi!

Może specjalistki od mody doradzą coś facetowi, który wchodząc do sklepu staje
    sie ślepy i uważa że wszystko jest feee!!
    Napiszcie co powinien założyć facet 20 lat, który chce fajnie wyglądać i w
    pracy (media), na ulicy i w klubie?? Które sklepy omijać szerokim łukiem, do
    których warto wejść. No i kolory... bardziej krzykliwe pomarańcze i czerwienie
    czy stonowane szarości (FUJ!).
    PROSZE, PROSZE, PROSZE, pomóżcie. Jeśli ktoś mógłby się pofatygować z jakimiś
    konkretami to zapraszam na gazetowego maila, którego czytam:)
    Obserwuj wątek
      • umaa Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET 14.05.05, 20:42
        istnieja jakies ograniczenia finansowe?
      • ziyi Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET 14.05.05, 20:49
        Lubie facetow w koszulach, luznych spodniach. Lubie np takie
        koszule "hawajskie". Podoba mi sie tez jak facet jest elegancki (krawat,
        spodnie w kant, marynarka).
        Nie znosze natomiast obcislych t-shirtow albo golfow, swetrow jak po dziadku,
        dresow, ani stylu hip-hopowego
        • modotv Ograniczenia....-> 14.05.05, 21:00
          raczej bez ograniczeń:)
          • umaa Re: Ograniczenia....-> 14.05.05, 21:05
            to polecam hugo bossa
      • bez_mapy Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET 14.05.05, 22:27
        Takie zestawy mi się podobają:
        1 www.perfectpeople.net/media/celebs/583/0656.jpg
        2 www.perfectpeople.net/media/celebs/583/0686.jpg
        3 www.perfectpeople.net/media/celebs/583/0637.jpg
        4 www.perfectpeople.net/media/celebs/583/89551-1084357500.jpg

• Gość: ysabell Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:28
        a mi się podobaja faceci ubrani w stylu casual.
        buty: pumy / trampki vel conversy / jakieś ładne zamszowe półbuty
        kolory: czerwień, beż, brudna zieleń, czerń, szary.
        spodnie: jeans, sztruks. ważne, żeby nie były obcisłe. mogą mieć jakieś fajne
        kieszenie, ciekawe przeszycia. no i krok w kolanach też odpada.
        góra: fajna koszula, może byc hawajska. albo t-shirt jakiś ciekawy. ale nie
        typowo sportowy, tzn odpadają napisy adidas, nike itp. tutaj pozwalam na
        wiekszą dowolnośc w doborze kolorów: zieleń, czerwień, niebieski, żółty nawet.
        do tego kurtka, z naturalnego materiału, może być a'la wojskowa. kolory: khaki,
        czerń, brąz, brudna zieleń.
        polecam sklepy: diverse, house, terranova (w niektórych jest dział męski),
        cubus, cottonfield, new yorker.
        • modotv Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET 14.05.05, 23:43
          ysabell, a masz jakiś inny pomysł na kurtkę, bo klimaty wojskowe nie leżą mi :)
          • Gość: Mena Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:01
            mi również podobaja się panowie ubrani w stylu casual. Jednak ja odradzam sklep
            New Yorker - czasem mi zalatuje na wiochę :p ale z czystym sumieniem polecam
            DIVERSE. Cottonfield też jest OK. Buty polecam też Diverse, Puma, Reebok.
          • Gość: ysabell Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:15
            co do kurtki - to może być albo na sportowo taka typowa. w diverse ładne są.
            albo jakaś ciekawa marynarka, noszona tak 'na luzie', rozpieta, a pod spód t-
            shirt.
            marynarka raczej z materiałów w stylu: jeans, płótno, jakieś naturalne tkaniny.
            popatrz na stronce reportera. www.reporter.com.pl
            w zasadzie wszystkie ciuchy z tej strony mi się podobają :)

a co do new yorkera - no rzeczywiście, dużo kiczu, ale można ładne rzeczy
            znależć. i niedrogie :)
      • Gość: alex Re: CO NOSIĆ NA WIOSNE- LATO 2005 -> FACET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:57
        Jeśli jesteś z Warszawy, to polecam sklep energie w Wola Parku.
        www.energie.it/main.htm
        Fajne męskie T-shirty są jeszcze w Peek&Cloppenburg w Galerii Mokotów i
        arkadii. Podobają mi się też męskie ciuchy ze Springfielda i Pepe Jeans.
        spf.com/
        www.pepejeans.com/ss05site/index2.html
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka