Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POSZUKIWANE: balerinki na micro-obcasie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:12
    kto wie gdzie znajde balerinki na micro-obcasie? do tego najlepiej zamszowe,
    a juz najidealniej jakby były oliwkowe :) no, ale najważniejsze żeby miały
    okrągły czub i micro obcas, widziałyscie gdzies takie?
    Obserwuj wątek
      • ruda_80 Re: POSZUKIWANE: balerinki na micro-obcasie! 17.05.05, 10:15
        W KDT, identyczne jak w Twoim opisie, zaokrąglone na mini szpileczce, zamszowe,
        oliwkowych nie widziałam - były napewno czarne, czekoladowo-brązowe i w
        przydymionym różu
        • Gość: arbuzunia a dokładniej? pliz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:29
          ruda_80 napisała:

> W KDT, identyczne jak w Twoim opisie, zaokrąglone na mini szpileczce

o rany! byłam tam wczoraj i nie widziałam takich, a może pamiętasz dokładniej w
          którym miejscu? tzn czy w alejce bliżej Marszałkowskiej czy na środku czy
          bliżej Pałacu? :)

• ruda_80 Re: a dokładniej? pliz! 17.05.05, 10:41
            W tej części od wejścia na rogu Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej. Była to
            chyba druga lub trzecia alejka od Marszałkowskiej, jeśli poczekasz do jutra to
            mogę Ci podac numer stoiska, bo mam na rachunku (sama kupiłam sobie takie buty)
            i teraz przypmnialo mi się, że były też zielone bo nawet je przymierzałam.
            • Gość: arbuzunia dzięki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:19
              > mogę Ci podac numer stoiska, bo mam na rachunku (sama kupiłam sobie takie
              buty)

dopiero jutro bede jechac wiec poczekam na nr stoiska, dzieki! :)
      • Gość: alex Re: POSZUKIWANE: balerinki na micro-obcasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:34
        Na pewno są takie w rylko, z tym że oliwkowych akurat nie widziałam:(
        • Gość: jo-asiunka Re: POSZUKIWANE: balerinki na micro-obcasie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:12
          W ryłko są różnokolorowe balerinki na małym obcasiku. Widziałam oliwkowe, ale
          klapki z zakrytymi palcami.
          • Gość: A Promod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:43
            Oliwkowe balerinki na mikro obcasie, wejdz na www.promod.com w opcje buty i tam
            są.

A ja am pyani;co to jes KTD?
            • Gość: arbuzunia Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:28
              ale w sklepach chyba mają co innego niż na stronie bo byłam tam w zeszłym
              tygodniu i nie mieli niskich balerinek.

a jeśli chodzi o ryłko to moze powinnam byla sprecyzowac ze chodzi mi o
              taki "słupkowy" obcas, a nie gruby. Poza tym tam mają tylko klapki albo takie
              po środku puste, chciałabym "całe" :)

aha a kdt to kupieckie domy towarowe- te pod pałacem kultury.
              • Gość: A Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:30
                We wrocławiu są. W PROMOD w Galerii Dominikańskiej.A jak bedziesz w Promodzie,
                to niech pani ekspedientka podzwoni do innych sklepów, po to mają telefony:-)
                • Gość: A Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:38
                  A takie?: www.allegro.pl/show_item.php?item=51494475
                • Gość: A I nastepne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:41
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=50433540
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=50433101
                  • Gość: A Re: I nastepne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:42
                    www.allegro.pl/show_item.php?item=51394017
      • ruda_80 stoisko 18.05.05, 10:09
        Sprawdziłam - to było stoisko D35. Ja kupowałam ok. 1,5 miesiąca temu, mam
        nadzieję, że jeszcze będą. Daj znać, jeśli kupisz :-))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka