Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Parisienne!

22.05.05, 17:28
    Czemu sie ukrywasz?
    Obserwuj wątek
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Parisienne! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 17:34
        Juz wysylam, tylko bez krytykanctwa zdjecia na forum, prosze;
        • ziyi Re: Parisienne! 22.05.05, 17:49
          Na pewno wyslalas poczta elektroniczna czy zwykla? Bo straaaaaasznie dlugo
          idzie :-)
          • ziyi Re: Parisienne! 22.05.05, 18:09
            Zdjecie doszlo!
            Ale czy to aby na pewno Twoje zdjecie?
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Parisienne! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 18:23
              A czyje? mialam problemy, bo przez mail gazetowy nie poszlo.
              • ziyi Re: Parisienne! 22.05.05, 18:28
                Jezeli przyslalas mi zdjecie modelki to odnajde Cie w Paryzu i ukatrupie!!!
                A jesli to naprawde Ty, to gratuluje urody.
                Masz bardzo sympatyczna twarz, fajowa i twarzowa fryzurka, pelne usta. Bardzo
                ladne zdjecie, to jakas sesja?
                • Gość: LA PARISIENNE Re: Parisienne! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 18:28
                  Nie to domowej roboty.
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Parisienne! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 18:30
        Prosilam Ciebie o nie komentowanie na forum, i nie wysylaj tego zdjecia innym,
        bo sie dowiem. A gdzie Twoj nick?
        • ziyi Re: Parisienne! 22.05.05, 18:35
          Nie martw sie zdjecia nikomu nie dam, a nick juz leci na adres francuski. Tylko
          sie nie przestrasz :-) Ale moje zdjecie jest z kamerki, a nie takie artystyczne
          jak twoje
      • Gość: morgiana Re: Parisienne! IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:32
        Parisienne pozwol i mi doswiadczyc tych wielkich estetycznych doznań.
        miwp28@interia.pl
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Parisienne! IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 18:44
        Dzizos morgiana cos za cos. Wyslij Twoje zdjecie, prosze.
        • Gość: pianazludzen Re: Parisienne! IP: *.arcor-ip.net 22.05.05, 18:47
          ale fajnie, ja tez chcę!:)
        • ziyi Re: Parisienne! 22.05.05, 18:50
          wyslalam Ci nicka i jeszcze jedno zdjecie:-)
          ale masz fajnego psiaka !!!! Cudo !
          Ja mam jamnika-parowe
          • Gość: koko Re: Parisienne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:56
            ach, opowiedz nam o tym szlachetnie urodzonym przedstawicielu psiego rodu!
            skoro nie mozesz komentowac wygladu pa. to moze psa mozesz komentowac?
          • Gość: LA PARISIENNE Do ziyi IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 18:58
            Gratulacje ziyi, nie tak sobie Ciebie wyobrazalam! Myslam, ze ty jakas slodka
            idiotka. Bardzo ladna jestes.
            • ziyi Re: Do ziyi 22.05.05, 19:10
              Dzieki! o jejku nie wiedzialam ze gadam jak slodka idiotka :-). Moze masz tam w
              zanadrzu jakiegos fajnego Francuza, ktory gada po angielsku :-)
              • Gość: koko Re: Do ziyi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:15
                ... i tak wlasnie ziyi dolaczyla do kolka przyjaciol paryzanki. (oczywiscie
                koko cala zielona i sina juz jest z zazdrosci, ze jej ten zaczyt nie kopnal!)
                Wraz z umusia moga sobie podac raczki i zyc dalej w pianie zludzen.

ciekawe, jak latwo jest sie dac omamic osobie, ktora traktuje innych z taka
                pogarda, ze az od monitora odpycha...
                • ziyi Re: Do ziyi 22.05.05, 19:20
                  moze biezesz wszystko zbyt powaznie?
                  poloz sie i uloz nogi wyzej niz glowa jak Ci slabo (wcale nie chce byc zlosliwa)
                  • ziyi Re: Do ziyi 22.05.05, 19:21
                    bieRZesz oczywiscie
                • pianazludzen Re: Do ziyi 22.05.05, 19:54
                  troche dystansu :)

pozdrawiam
              • Gość: la parisienne Re: Do ziyi IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 22.05.05, 19:26
                Nie, ale mam Anglika z meeticu, cute!!! dam Ci namiary na niego, on szuka
                dziewczyny ze Wschodniej Europy. Ostatnio jechal na randke do Budapesztu.
            • ziyi Re: Do ziyi 22.05.05, 19:13
              Ale moje zdjecie na meeticu jest bez makijazu, wiec gorsze :-) Wlasnie tak
              patrze i mam tam cienie pod oczami. Powinnam uzyc wczesniej pudru...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka