Gość: monika IP: 195.136.186.* 24.05.05, 19:11 Mam zamiar kupic sobie kilka dopasowanych T-shirtow ale nie chcialabym, zeby sie zdeformowaly po pierwszym praniu - jakie firmy mi polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 24.05.05, 19:21 Diesel za jedynie 100 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:04 Tak jak piszę Jaleo, ale teżw ESPRICIE, River Island, TATUUM... I fajne wzory też mają. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? 24.05.05, 19:51 Jesli chodzi o zwykle t-shirty bez nadrukow, to po dlugim okresie "prob i bledow" od lat kupuje ten oto fason w Marks & Spencer (pure cotton cap sleeve t- shirt) www.st-michael.co.uk/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=2395&Product_Id=1541928 Mozna prac bez umiaru, nie niszczy sie, nie spiera, nie wyciaga. Bardzo ladnie lezy. Mnostwo kolorow. Wiem, ze w PL tez jest Marks & Spencer, tylko nie jestem pewna, czy sprzedaja ten sam asortyment, i jak to w PL wyglada cenowo. Ale jesli sprzedaja takie koszulki, to z czystym sumieniem moge polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani@ BENETTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:29 Tylko takie!Przylegaja do ciała, wogóle nie zmieniają koloru.Mam takie 3, i każdy jest świetny.Z napisem delikantym na przodzie "UNITED COLOUR OF BENETTON".Jeden mam kilka lat, założyłam go sporo razy, i tyle samo prałam, trkatuje gorącym żelazkiem i ...nic.jak nowy. koszt spory bo jenda koszulka koło 70-90zł, ale naprawde wrto. Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: BENETTON 25.05.05, 21:32 L.O.G.G. gdyby nie to, że bawełna, to rzekłabym, że są wieczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: BENETTON IP: *.astral.lodz.pl 25.05.05, 21:35 a ja ostatnio kupilam Atlantica - wydaje sie, ze dobra jakosc. Juz pralam w 40 stopniach w pralce i nawet prasowac nie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś