Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T-shirt dobrej firmy - jakiej?

IP: 195.136.186.* 24.05.05, 19:11
    Mam zamiar kupic sobie kilka dopasowanych T-shirtow ale nie chcialabym, zeby
    sie zdeformowaly po pierwszym praniu - jakie firmy mi polecicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aga Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 24.05.05, 19:21
        Diesel za jedynie 100 euro
        • Gość: <MAGDA> Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:04
          Tak jak piszę Jaleo, ale teżw ESPRICIE, River Island, TATUUM... I fajne wzory
          też mają.
      • jaleo Re: T-shirt dobrej firmy - jakiej? 24.05.05, 19:51
        Jesli chodzi o zwykle t-shirty bez nadrukow, to po dlugim okresie "prob i
        bledow" od lat kupuje ten oto fason w Marks & Spencer (pure cotton cap sleeve t-
        shirt)

www.st-michael.co.uk/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=2395&Product_Id=1541928

Mozna prac bez umiaru, nie niszczy sie, nie spiera, nie wyciaga. Bardzo ladnie
        lezy. Mnostwo kolorow.

Wiem, ze w PL tez jest Marks & Spencer, tylko nie jestem pewna, czy sprzedaja
        ten sam asortyment, i jak to w PL wyglada cenowo. Ale jesli sprzedaja takie
        koszulki, to z czystym sumieniem moge polecic.

• Gość: Ani@ BENETTON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:29
        Tylko takie!Przylegaja do ciała, wogóle nie zmieniają koloru.Mam takie 3, i
        każdy jest świetny.Z napisem delikantym na przodzie "UNITED COLOUR OF
        BENETTON".Jeden mam kilka lat, założyłam go sporo razy, i tyle samo prałam,
        trkatuje gorącym żelazkiem i ...nic.jak nowy.
        koszt spory bo jenda koszulka koło 70-90zł, ale naprawde wrto.
        • mech-k Re: BENETTON 25.05.05, 21:32
          L.O.G.G. gdyby nie to, że bawełna, to rzekłabym, że są wieczne ;)
          • Gość: Łodzianka Re: BENETTON IP: *.astral.lodz.pl 25.05.05, 21:35
            a ja ostatnio kupilam Atlantica - wydaje sie, ze dobra jakosc. Juz pralam w 40
            stopniach w pralce i nawet prasowac nie trzeba :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka