suenolka 25.05.05, 13:08 co sadzicie o tej firmie? Macie jakies ciuchy h&m? Chwalicie je sobie, czy nie? Pytam z ciekawosci, dziekuje i pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: h & m 25.05.05, 21:39 czasem znajdzie sie cos fajnego , glownie jednosezonowe ubranka, ale za to ubranka dla dzieci sa super, tyle ze ja kupuje nie w polsce a w norwegii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaduss Re: h & m 27.05.05, 15:49 Ja mam dużo rzeczy tej firmy i moge śmiało uznać je za przyzwoite. Nie jestem nastolatką dlatego kupuje rzeczy trochę poważniejsze - takie do pracy - koszule, bluzeczki, marynarki,sweterki, spodnie tylko lniane - białe i czarne. Czasem też coś z biżu - broszki, paski, z bielizny też coś mam. H&M mam niedaleko biura dlatego nałatwiej mi tap wpaść wziąć co potzrebuję, zmierzyć i ewentualnie zwrócić. Wszystkie rzeczy dobrze się noszą i nic się z nimi dziwnego nie dzieje. Pozdrawiam kaduss Odpowiedz Link Zgłoś
avantowniczka Re: h & m 29.05.05, 12:32 ja niestety nialam raczej przykre doswświadczenia z tą firmą;( Kupiłam spodnie,które zareklamowalam po tygodniu i dostalam nastepną parę-też sie zepsulu.A pozniej byl problem ze zwrotem . U mnie w spodniach w paski poprostu odpruwaly sie i wygladalo to bardo nieestetycznie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatateresa Re: h & m 31.05.05, 08:32 mam ogrom tych ciuchów są super zwłaszcza z lini hennnes. na uwagęzasługuje teżlinia jesica C&A pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea81 Re: h & m 09.06.05, 20:27 Dla mojej corki kupuje bardzo czesto w H&M:Jestem z nich zadowolona,do siebie czasem tez cos kupie,sa nie drogie i na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: h & m 15.06.05, 18:53 Lubie H&M - ciuchy są modne, niedrogie (kiecka za 40PLN), na mojej nietypowej figurze leżą idealnie. Kupuje u nich sukienki, spódnice, bluzki, czasem bieliznę. Ostatnio kupiłam białą sukienke z wiskozy w brązowe wzorki - strzał w 10, a dotąd bałam sie wzorków! Trzeba jednak dość często do nich zagladać, wiele rzeczy znika z wieszaków w tydzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miki216 Re: h & m 04.07.05, 14:04 Kilka rzeczy z tej firmy mnie zawiodlo tak, ze postanowilam kupowac mniej, za to w lepszych firmach typu ZARA. Bluzki koszulowe z H&M gniota sie potwornie, zakiety pseudo -welniane sa z byle jakich materialow, sweterek z wiskozy zepsil sie. Kupuj tam ostroznie i jak najtaniej, bo materialy maja kiepskie. Kolezanka kupila tam plaszcz z flauszu i material po kilku tygodniach wygladal tak, jakby spalo na nim stado psow. W H&M mozna kupowac bluzeczki i t-shirty z bawelny, dzinsy, spodnice z bawelny i sukienki, niezla maja bielizne. Jesli chodzi o powazniejsza garderobe - typu garnitury i plaszcze - to uciekaj od H&M jak najdalej! Odpowiedz Link Zgłoś
artinka Re: h & m 06.07.05, 17:03 To jedna z moich ulubionych firm.. kupuje tam bielizne, bluzeczki i spodniczki... i bardzo sobie chwale te produkty :):) Sa modne, ladnie leza, i do tego sa niedrogie :):) A spodnie, marynarki itp. kupuje w innych sklepach bo te z H&M jakos na mnie nie leza :P Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 Re: h & m 03.08.05, 12:08 a mnie zakupiony w h&m stanik "popsul sie" po kilku uzyciach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
one_slip Re: h & m 04.08.05, 22:12 Ja mam białą spódnicę z C&A, taką w wiejskim stylu, kupioną bodajże przez ciocię w Niemczech, dość dawno temu. Okrutnie ją lubię, trzyma się super i jestem z niej zadwolona :-) Nie wiem, jak teraz stoi ta firma, bo C&A nie ma w Bydgoszczy a w Krakowie nie zdążyłam jeszcze być, bo wróciłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kay182 Re: h & m 08.08.05, 14:13 mam kilka rzeczy, ale po kilku praniach robia sie szmatki :* preferuje firmy:o'neill, roxy, czy zara Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka66 Re: h & m 10.08.05, 13:46 często chodzę do h&m i widzę tylko "szmaty", ale raz na jakis czas znajduję tam naprawdę świetne ciuchy, może gatunkowo nienajlepsze, ale za to ciekawe, modne, odważne ... i potem z luboscia w nich chodzę (ale mam wrażenie, że w Niemczech w h&m sa lepsze ciuch, ale może mi sie tylko tak wydaje) Odpowiedz Link Zgłoś
katisz16 Re: h & m 11.09.05, 12:06 Mam mnustwo zeczy z h&m ale wszystko kupilam w londynie. nie wiem jak jest z jakoscia ciuszkow w polskich sklepach ale z tych co mam jestem bardzo zadowolona tak samo ak z zakupionych tutaj zeczy firmy gap. przy okazji pobytu w polsce a bede za niecale 2miesiace postaram sie odwiedzic te 2 sklepy. jesli moge prosic o rade to jakich firm butow powinnam poszukac bo tutaj sa bardzo drogie i postanowilam zrobic wieksze zakupy w polsce. (nazwy sklepow z ciuszkami rowniez poprosze)-jak mozna to najlepiej w szczecinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam papapa Odpowiedz Link Zgłoś
hanka45 Re: h & m 11.08.05, 08:15 Moje zdanie jest takie: H&M w Londynie, czy gdzie indziej za granicą to zupełnie co innego. Tam z zakupów zawsze wychodziłam z pełnymi torbami, a w Polsce nie mogę nic dla siebie znaleźc. Mam wrażenie, że do Polskich sklepów dociera to, co nie sprzedaje się za granicą... Odpowiedz Link Zgłoś
katka37 Re: h & m 25.08.05, 18:19 mam porownanie miedzy h&m w polsce (wawa) a austria. ten sam asortyment!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_rostek Re: h & m 13.08.05, 17:45 Hej! Firmę H&M oceniam bardzo wysoko 10 (w skali 1-10). Mają ciekawe ubrania i dobrej jakości. Mam sporo ubrań tej firmy, kupionych za granicą. Obecnie mimo, że w polsce H&M przybywa dalej kupuje sprowadzone H&M'owe ciuszki od dobrej znajomej, która sprzedaje je na allegro (www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3368993) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: h & m 03.09.05, 18:41 podobają mi się niektóre ich pomysły, ale generalnie nie są moim zdaniem rewelacyjni Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo Re: h & m 23.09.05, 21:35 dla mnie to fatalna firma, ciuchy z kiepskich materiałów, po dwoch praniach z powodzeniem mozna wyrzucić. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tigrunia87 Re: h & m 27.10.05, 09:34 a ja bym bardzo chciała coś kupić z h&m ale w Bydgoszczy niestety nie ma gdzie : (:( Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: h & m 01.12.05, 10:48 Moim zdaniem są naprawdę liche gatunkowo.Z drugiej strony czasem można trafić na coś naprawdę taniego i dobrego.Czasem tam kupuję bo ogólnie to mają ciekawe i oryginalne ciuchy.Szkoda tylko że pół warszawy się tam ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś