Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Styl Eweliny Flinty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:00
    Nieziemsko mi się podoba.
    Zasanawiam się gdzie mogę kupić taką spódnicę,którą Ewelina ma w teledysku
    "nieznasz mnie"(www.flinta.art.pl/ ->teledyski->nie znasz mnie)
    A jak wam podoba się jej styl?
    Jak myślicie które marki mają podobne ciuchy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:44
        mi tez sie podoba, ogolnie ja lubie
        co do marek to nie wiem niestety ...
        • Gość: Lenka Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.chello.pl 26.05.05, 11:03
          Ładna,utalentowana,a jej styl jest podobny do mojego.
      • Gość: goldi Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 12:13
        Ojjj, tragedia nie wiadomo co to - bez stylu, hippie, "zwykłe dziewczę", nudny
        i nijaki (bywają bardziej, ale jej też).Widać że bezguście - ktoś by mógł jej
        pomóc!
      • Gość: goldi Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 12:16
        Marki? Koszulki i dzinsy - w każdym sklepie.
        Nie pisze tegoz zazdrosci, po prostu nie zszarzajmy i "znudniajmy" tego kraju
        jeszcze bardziej, trochę oryginalności.
      • Gość: Kasia Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:21
        Uważam ze to super kobieta- ma piękny głos, swój styl...zawsze jest i była
        soba.
        • Gość: pump_it_up Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.broker.com.pl 26.05.05, 12:26
          Nie lubie jej, spodziewalam sie po niej czegos lepszego. Widzac ja na
          woodstocku przebrana za hipiske i spiewajaca Janis spodziewalam sie plyty w
          stylu blues-rock. A ona robi kiepski pop dla nastolatek. W dodatku te zenujace
          teksy...
      • Gość: Oliwcia Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:34
        Ho,ho zdania są podzielone.
        Ale nadal nikt nie wie jakie sklepy zaopatrują flintę w te boskie ciuchy.
      • Gość: Oliwcia Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 19:04
        Co do piosenek to przyznam-beznadziejny pop.We Flincie podoba mi się tylko styl
        i kolor włosów.
      • Gość: ola Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.05.05, 22:38
        w jakiejs babskiej gazecie widzialam, ze miala na sobie bluzke Jaroszewskiej
        • fritzek Re: Styl Eweliny Flinty 27.05.05, 02:07
          A Ona ma jakiś styl???!!!
      • marvellous Re: Styl Eweliny Flinty 27.05.05, 11:35
        Nie podoba mi się jej styl. Zbyt nudny, zwyczajny.
        Najgorsza jest tak oliwkowa, "plamiasta" bluzka z teledysku "Goniąc za cieniem" :PP.
        Tu ładnie wyszła: www.flinta.art.pl/galeria/sesje/16.jpg
        Zdjęcia na którym jest fajnie ubrana - nie znalazłam:((.
        • Gość: Oliwcia Re: Styl Eweliny Flinty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:39
          Ale obejrzyjcie ten teledys"Nie znasz mnie".
          Bardzo podoba mi się zestaw czarnej koszulki i tej pięknej białej spódnicy-może
          widziałyście gdzieś podobną?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka