Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki prezent???

IP: 213.25.42.* 29.05.05, 18:15
    Szukam prezentu dla eleganckiego faceta w wieku 35 lat.Może to być drobiazg
    ale w dobrym guście.Pomóżcie bo wyczerpałam już chyba wszystkie pomysły.
    Obserwuj wątek
      • easier_to_fly Re: jaki prezent??? 29.05.05, 18:33
        PŁYTA.
        • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 80.51.224.* 29.05.05, 18:41
          Płyta już była,koszule,kosmetyki,galanteria skórzana,pióro też...
          • easier_to_fly Re: jaki prezent??? 29.05.05, 18:45

No to:
            - książka
            - film na DVD
            - takie pudełeczko do papierosów (nie wiem, jak to się dokładnie nazywa:))
            - jakaś "lepsza" zapalniczka
            - perfum (pisałaś już o tym?:))
            - kwiaty (żartuję:))
            - porządny notes, dziennik
            - pudełko Grześków (ja naprawdę dałam to mojemu koledze, ale on nie miał 35,
            czy ilu tam lat...:) Ale pomyś; :P)
            - bilet na koncert
            - TY.... :)
        • Gość: nooo, szczególnie Re: jaki prezent??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:45
          Polskie Disco Polo:-))))
      • Gość: Ada Re: jaki prezent??? IP: *.idea.pl 29.05.05, 18:42
        Ciężko Ci podpowiedzieć, nie wiedząc na jaką okazję, ani nie znając
        zainteresowań osoby obdarowywanej. Ale może coś o winach (ciekawe albumy - nie
        muszą być tylko o winach), elegancką skrzynkę z pojedyńczą sztuką dobrego wina,
        do tego korkociąg - takie zestawy można kupić w sklepach z winami.
        Szachy - np.: rzeźbione ze szkła, płytę ulubionego zespołu, dobry alkohol
        ładnie zapakowany, ciężarek do dokumentów (naprawdę dużo nowoczesnych wzorów),
        książki.
        Ale najbardziej uniwersalnym rozwiązaniem wydaje mi się i najbardziej
        bezpiecznym zakup takiego zestawu z winem.

pozdrawiam

• Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 18:47
          Dzięki za pomysł ale wina też już były :) Ma to być prezent urodzinowy.Myślałam
          może o czymś ciekawym do biura. A może znacie jakieś linki do sklepów z
          upominkami?
          • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 18:48
            Może pudełko cygar...???
        • Gość: Misia Re: jaki prezent??? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 29.05.05, 18:49
          1. Srebrne etui na wizytowki
          2. Porządne cygaro jesli pali
          3. Komplet akcesoriow do wina (zatyczka, otwieracz itd)

A tak naprawde to wszystko zalezy w jakiej jestescie zazylosci, bo jesli to
          jest ktos bliski to dozwolone jest wlasciwie wszystko, nawet bardzo dobrej
          jakosci (marki) bielizna ;), bądz inna czesc garderoby (krawat bossa).
          • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 80.51.224.* 29.05.05, 18:52
            Jest to osoba mi najblizsza :) Myślałam też o spinkach do koszuli lub
            szlafroku. Ale zestaw do win to niezły pomysł.Ciekawe tylko czy znajdę coś
            takiego.
            • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 80.51.224.* 29.05.05, 18:53
              W każdym razie wielkie dzięki za wszystkie pomysły!!!
              • Gość: Misia Re: jaki prezent??? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 29.05.05, 18:58
                Mam taki zestaw do wina - wine accessories 7 wine gift set. Poszukaj w sklepach
                z dobrymi winami, na pewno znajdziesz!
                • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 19:01
                  Jutro lub pojutrze wybiore się na łowy.I mam nadzieje,że znajde coś
                  ciekawego.Pozdrawiam
              • weronikaa89 Re: jaki prezent??? 29.05.05, 19:00
                Może się nie znam, na prezentach dla mężczyzn ok 35 lat, bo młoda jestem (takie
                dziecko ;D), ale w Galerii Centrum widziałam świetne modele motocykli robione z
                kolanka hydraulicznego i innego rodzaju badziewi ;D. Wygląda to bardzo
                orginalnie. Cena ok 70 zł. Spinki do mankietów... Choruje na mężczyzn z takimi
                dodatami odkąd skończyłam 13 lat :D a do tego jeszcze odpowiednią koszulę.
                Pozdrawiam ;)
                • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 19:06
                  "Może się nie znam, na prezentach dla mężczyzn ok 35 lat, bo młoda jestem
                  (takie
                  dziecko ;D)" Ja jestem młodsza od mojego partnera o 12 lat więc chyba też
                  jestem jeszcze młoda :))
                  • weronikaa89 Re: jaki prezent??? 29.05.05, 19:09
                    A czy ja powiedziałam że stara ? Jasne że młoda;D Tylko że Ty to już młoda
                    kobieta a ja większe dziecko ;) Pozdrawiam i życze owocnego kupowania prezentu.
                    • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 19:11
                      Dzięki :))
            • Gość: bestyjka nie stad Re: jaki prezent??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:01
              Masz w swoim miescie sklep DUKA? tam maja ciekawe i drobiazgi, typu zestawy do
              win.
              • Gość: mendez Re: jaki prezent??? IP: 213.25.42.* 29.05.05, 19:07
                Niestety nie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka